Fira valborgsmässoafton?

Nej, det ska jag faktiskt inte. Eftersom det är lite uppyntat bara på en grusplan känns det inte så frästande för min del. Stannar hellre hemma och dricker en kopp kaffe :) Men visst kan det vara trevligt att träffa lite folk, men inte idag. Idag är jag trött! Ska du fira eller har firat valborgsmässoafton på nått sätt?

Hälsn. /Foffe

Sommarfräsch

Fick idag hem ett litet kuvert från Yves Rocher. Det är alltid roligt, för kuvertet innerhåller små foldrar med olika erbjudanden! Bestämde mig genast för att beställa, jag ville ha lite nytt att lyxa till det med i sommar. Jag kollade igenom lite och hittade två jättefina ögonskuggor. En i en liten blåturkos nyans och en kanelbrun. Hittade också ett jättesnyggt läppstift i rosa. Rosa läppar till brännan är verkligen det snyggaste som finns! Sen var det en folder med 2 för 1 i och då passade jag på att beställa hem två läppglans i en hallonröd färg. Har redan läppglanset i en annan färg och det är jättebra! Som premie fick man dessutom en strandväska och en kanga. Nu är jag sommarredo!



Det var inte exakt de här färgerna på läppstiftet och ögonskuggorna men eftersom de jag beställde inte fanns på hemsidan tog jag några liknande.

Valborg

image176

Vit topp H&M
Jeans Crocker
Pärlhalsband
Skinnväska H&M
Skor Reebok

...På söndag?

image175

Detta var vad jag hade på mig igår. Första gången jag använde både caprijeansen och den nya toppen i rätt storlek.

Rosa topp H&M
Caprijeans Lindex

Gäst-söndag

Är fortfarande inte 100% frisk men idag hade vi gäster. Det var jättetrevligt! Det blev lite sent idag och jag längtar efter att gå och lägga mig. Dagens outfit får komma imorgon, kameran är på laddning. Och det är toppen att det är långhelg! Och inte långt kvar till Frankrike, den 12 maj bär det av!

God natt /Foffe


Slö

Det är så trist att vara sjuk när man blir ledig! Åh, jag vill ju ha roligt de här dagarna! Typiskt! Det blir alltså inte särskilt mycket bloggande idag men jag hoppas att jag blir bättre i morgon.

/Foffe

Vad väljer du?

ZoomaKenneth Jay Lanes jordgubbe, finns i tre färger

Ni som läser vet nog allt för väl att jag suktar efter både ett par jeans från Miss Sixty och jordgubben från KJL. Miss Sixtys jeans ligger ju runt 1000-lappen och det gör jordgubben också. Om du skulle välja en av de, vilken skulle du välja då? Jag har nämligen svårt för att välja.

Bilder från La Redoute och KyssJohanna

Summer of surf





H&Ms nya kollektion med snygga sommarplagg heter Summer of surf. Och visst, man får verkligen sommarlängtan av att titta på kläderna. Den här klänningen var den jag gillade mest. Även om jag inte är mycket för halterneck tycker jag att den här var riktigt häftig, men det var nog mest mönstret och färgen jag gillade. Jag tycker att man får den rätta sommarlooken med en solhatt och ett par stadiga kilklackar. Och ett par stora solbrillor. Mer behövs inte för sommer of surf-looken.

Förrutom klänningar fanns det också
t-shirts, badräkter, bikinis, shorts och en del annat smått och gott. Bara att kika in och inspireras!

Huvudvärk och hängig - igen

Hej!

Vaknade i morse med huvudvärk och kände mig hängig, usch! Men det är ju fredag, solen lyser och ikväll är det Inför ESC :)
Dagen började väldigt bra, nästan lite för bra (om man inte räknar med huvudvärken) men sen segade sig dagen fram jättejättelångsamt. Men det är skönt att vara hemma. Nu vill jag ha skinksås!!

Hälsn. /Foffe

Årets första jordgubbar

Trot eller ej men jag har köpt hem jordgubbar! Min syster var så sugen på lite jordisar och det är ju aldrig dumt :) Först en liten kötbullemacka och sedan jordgubbar, årets första. Jag bereder mig på att de är lite sura, men ändå!



Bild: Google

Torsdagar är alltid långa

Hej!

Torsdagar är alltid långa och jobbiga. Speciellt på slutet när man är jättetrött. Idag var det en typisk torsdag, en allt för lång torsdag. Hjälp vad trött jag är! Men, solen skiner! Äntligen kom solen tillbaka!

Skrev ju tidigare ett inlägg om BUS och när jag skulle ta en Metro idag efter att ha åkt hem stod det på boxen "Test av olika brun utan sol-krämer" (eller nått sånt). Toppen! Det reprotaget skall jag läsa sen!

Ikväll blir det dans och lite slapp. Är jättesugen på köttbullar! En köttbullemacka vore inte dumt ;)

Kram /Foffe



Vem bär den bäst?

NICKY VS. ASHLEE photo | Ashlee Simpson, Nicky Hilton


Nicky Hilton och Ashlee Simpson i samma minidress från D&G. Båda med svarta skor till men Nicky väljer en lite större väska med guldkedja och Ashlee en söt kuvertväska. Utsläppt hårsvall är det som gäller. Klänningen är fantastisk, men vem bär den bäst?

...På onsdag?

image173

T-shirt Zara
Linne (under) H&M
Jeans H&M

Till har jag de vanliga Reebok-skorna, regnjacka och Accessorize-väska

Sval linnetunika


En skön tunika är ett måste i vår och jag tycker inte att den måste vara a-linjeformad. Det är minst lika snyggt med en i lite längre skjortmodell som den här. Jag skulle satsa på vitt, snyggt till en liten bränna och lättmatchat till allt! Med en sån här variant skulle jag hålla det ganska simpellt. Leggins eller caprijeans är upp till var och en, jag skulle köra på caprijeans. En stor väska i skinn eller tyg och en sjal knuten i håret. Sen går det lika bra med flipflops som med ett par shyssta tygskor.
Jag tycker att linne och viskos är bästa materialet i sommar tillsammans med bomull. Men jag har alltid varit svag för linnebyxor och linnekjolar så då även för linnetunikor. Om du vill ha det lite mer färgglatt kan du antingen välja rött, rosa eller brunt. Söt farfarsknäppning fram och krage. Bästa tunikan i vår!


Bild: H&M

Ny/gammal tillvaro?!

Hej allihopa!!


Är så ruskigt trött på vardagen. Samma varje dag. Usch! Jag blir helt konstig av att göra allt mekaniskt, kan inget speciellt hända? Ibland längtar jag tillbaka till det gamla livet, alltså det som var förrförra året. Man var några år yngre (XD) hade andra omkring sig, hade en annan miljö. Så jag vet inte riktigt om jag ska säga att jag just nu önskar lite ny tillvaro, lite nytt. När det jag egentligen önskar är att för en stund vara tillbaka i det gamla, det förflutna. I och för sig finns det just nu ett ljus, ett starkt ljus, som lyser upp min tillvaro. Eller två. En fantastisk vän, och min lilla blogg :)

Jajaja, nog med konstiga tankar! Det är härligt att det är torsdag imorgon! Inte så långt kvar till helgen. Och ikväll är det aerobics. Sista gången för den här säsongen, lite bittert med tanke på hur det kommer att bli nästa säsong. Man ska inte se så men det känns ändå lite konstigt att vår grupp ska slå ihop med (förlåt) tantgruppen. Tanter är kanske fel ord, de är kanske runt 40 år men liksom HEJ, jag VILL INTE träna med dem. Säkert bara för att vi var en så liten grupp, men det var ju skönt! Jaha, slut på det lugna alltså ;S

Det är säkert något bra på TV ikväll, eller det känns så, men jag kan inte komma på vad. Är det nått bra idag?

Hälsn. /Foffe

Blek?

Jag känner mig så himla blek nu precis innan våren och sommaren riktigt har tagit fart. Och många med mig. Jag har aldrig (håll i er nu) solat solarium eller använt BUS. Att lägga sig i solariet verkar inte särskilt lockande eller aktuellt men att använda lite BUS-produkter någon gång, eller testa, låter intressant. Jag undrar vilka produkter du rekommenderar? Vilka använder du? Funkar det bra? Alla tips är värdefulla!



En BUS-kräm från Apoteket

...På tisdag?

image172

Svart t-shirt H&M
Linne med Nicke Nyfiken Only
Jeans Lee
Skor Reebok

Det var skönt med en kort dag idag, men samtidigt är tisdagar de mest krävande dagarna hemma. Mycket att göra! Veckan har faktiskt hittills gått ganska fort, skönt. Och inte är det så långt kvar till Frankrike heller. I veckan ska dessutom solen komma tillbaka, om man kan lita på väderprognosen. Ikväll är det Äntligen Hemma men jag tror också att det var några program på Tv4 Plus om spöken, andar och medium och sånt. Det är ganska spännande. Vad ska du göra ikväll?

Hälsn. /Foffe

Vårtunikor

H&M har fyllt på med nya fina tunikor i olika material. Den här tyckte jag om. I en fin gul nyans som känns toppen i vår och i sommar (har börjat gilla gult mer och mer). Tänker mig ett par lite kantiga solglasögon i stor modell, mutlifärgat halsband i stora träkulor, ett par caprijeans, stor solhatt och flipflops. Jag tycker om den puffiga ärmen som är väldigt smickrande. Över huvud taget är hela modellen smickrande. Tunikan är gjord i 100% viskos vilket känns ganska bra. Det är ju svalt och skönt. Priset är 98 kr och jag hoppas verkligen att den landar i en butik nära mig för den här tyckte jag om!



Kärt återbesök, fast lite mindre

image170


Den här känner ni nog igen. Toppen jag beställde för ganska längesen i storlek M. Jag gillade toppen men storleken var alldeles för stor så när jag gjorde min beställning nu från H&M la jag till en i storlek XS. Och jag är glad att jag tog det istället för S för den är ganska stor i storleken. Detta var ett av plaggen som skulle komma i juni men nu kom det bara så, som ett brev på posten (fiffigt va?). Perfekt! Den här sitter bra! Nöjd och glad :)

...På måndag?

image169

Vitt, ribbat linne H&M
Vit topp H&M
Jeans H&M
Sjal H&M
Skor Reebok

My new dream

Ladylike Suede Bag


Min nya drömväska! Snygg färg, snygga detaljer, snygg modell i 100% läder och mocka. Denna väska väcker enorma ha-begär hos mig! Mitt nästa väskköp? Antagligen inte. Varför? Vi har inte Accessorize i närheten :( Den är ju så fin!

Dansuppvisning

Hej!

Idag var det dansuppvisning. Det gick faktiskt ganska bra, var roligt också att träffa lite kompisar :)

Förkylningen är helt klart på bättringsvägen men det är fortfarande inte helt bra.

Den här veckan kommer inte vara så speciell (hoppas jag inte). Jag längtar efter en vanlig vecka som går snabbt och som man inte kommer minnas alls. Bara som ett streck i almanackan. Det är vad jag behöver!

Nu ikväll blir det pizza, jihey! Kebabpizza med stark (?) sås såklart :D Gottgottigottgott! Och så blir det väl Parlamentet :) Hur ser din kväll ut?


Skynda Fynda!

image168

JUST NU rear H&M ut mängder av kläder från denna säsongen. Kom ihåg att kläderna jag har i detta kollaget redan kan vara slut, så ni är beredda på det. Men jag säger bara SKYNDA FYNDA!!

Vårens hårtrender

image167

Less is more. Vårmodet när vi kommer till hår och frisyrer är avskalat och väldigt enkelt. Jag tycker om det, och det behöver inte vara så jättekrångligt att fixa det själv. Bra produkter finns i olika affärer i olika prisklasser. Men över till frisyrerna. Det är lika rätt med utsläppt hårsvall med volym som med en mer avancerad hög toffs. Den höga toffsen piffar du enkelt till med att spara en slinga hår och linda runt toffsen. Det ser lite lyxigare ut och är väldigt, väldigt enkelt. Luggen är fortfarande rätt och satsa på en lång och rak lugg om du vill vara trendig. Dessutom ser vi hårda knutar i modet och även pojkkort, mycket varierat helt enkelt. Eller varför inte göra som Sofi, piffa till frisyren med ett snyggt satinband eller en sjal och fäst hårspännen med stenar på för en snygg, lyxig och billigare Marc Jacobs-stil.

Vad kör du på i vår?

Bilder: Aftonbladet


Dagens inköp

image166
 Jag bara älskar tygpåsar och kunde självklart inte hålla händerna borta ifrån den här godbiten. Fina färger och mönster och känns som en perfekt väska i sommar. Får plats med handduken mm. Så detta var dagens lilla inköp, från H&M.

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig! Natti natti!

Klassikern

Kenneth Jay Lanes jordgubbe, finns i tre färgerÅh vad jag vill ha KJLs jordgubbshalsband just nu! Känns klassiskt och tidlöst och det är ju helt fantastiskt snyggt. Det finns mycket annat liknande men det är just den här jag vill ha. Priset känns dock inte lika lockande. Men en dag. En dag, gärna snart, vill jag ha detta smycke hängandes bland mina andra halsband.






Bild: KyssJohanna

Välbehövlig helg

Aaaaaaaaaah

Pusten efter att hela veckan kämpa medan huvudet värker och man känner sig dålig i hela kroppen. Nej, det har inte varit en favoritvecka för mig. Nu hoppas jag att jag verkligen får vila ut under helgen. Ska också ta kontakt med några goda vänner har jag tänkt mig. Skönt att höra av dem!

Ikväll blir det Inför ESC (såklart) och jag vill så gärna ha chips men det blir väl popcorn, inte dumt det heller! Nu ska jag läsa favoritbloggarna fram till fem för då har jag annat för mig.

Trevlig kväll! :)

/Foffe

Något mot huvudvärk?

Ja, egentligen är kanske huvudvärk fel ord. Skulle snarare stå förkylning, men något som boter den där jobbiga, sega känslan i huvudet. Så att man känner sig lite pigg och fräsch! Jag vill ha alla tips! Kanske inte Alvedon då, det är ju ganska uppenbart, men annat som hjälper för dig.

Fickor, knappar och a-linje

Zooma

Fickor? Ja! Knappar? Ja! A-linje? Ja! Kan det bli mer trendigt? Detta är både trendigt och sött och finns dessutom i fem olika färger, så det är bara att välja vad du gillar bäst. Jag håller mig fortfarande till det blåa. En riktig trendig rackare till ett hyfsat pris, 169 kr på Ellos.




Blå sommartunika

Embroidered Puff Sleeve Tunic

Den här tunikan hade jag gärna trippat runt i i sommar. Jag gillar den blåa färgen och är snygg att kombinera med shorts, caprijeans och varför inte chinos?! Höj glamourfaktorn med ett halsband, och gärna en Chloé Paddington i handen.

Bilder: Asos

...På torsdag?

image165

Vitt, ribbat linne H&M
Svart hoodie Puma
Svarta jeans Crocker
Skor Reebok

Hej!

Jag vet att detta är långt ifrån det snyggaste jag haft på mig, men jag känner mig så hängig och jag vill bara gå och lägga mig så jag valde något superskönt.
Dagen idag har för övrigt varit lång, liksom veckan. Imorgon är det äntligen fredag!
På kvällen ska jag nu vila massor och se om det är något bra på tv.

Hälsn. /Foffe

...På onsdag?

image163

Vitt, ribbat linne H&M
Svart kofta Vero Moda
Jeans H&M
Halsband Present
Jacka Zara
Väska Accessorize
Guldiga ballerinas Din Sko

Medan man väntar på att kameran laddas...

...har jag stulit en lista från Prêt-á-porter :)


Krypande förkylning

Har känt att förkylningen håller på att sprida sig i kroppen, igen får man väl säga. I måndags kände mig hängig, likaså igår och så hade jag huvudvärk. Och idag på morgonen var jag sjuk men fick gå iväg ändå. Usch =/

Ingen tid över

Hej!

Har haft jättemycket att göra denna tisdag. Och inte blir det tid för någon vila nu på kvällen heller, jag måste plugga. Tack för era uppmuntrande kommentarer! Ni är toppen! :)

Trevlig kväll /Foffe

...På tisdag?

image162

Grön topp H&M
Jeans H&M
Pärlhalsband
Skor Reebok

Morgondagen

Det känns som att morgondagen kan bli riktigt lovande. Jag slutar tidigt, det enda negativa är att det inte kommer vara lika fint väder som idag :( Men jag hoppas att det blir bra ändå! En del av de nya kläderna kommer nog invigas kvickt, har redan börjat planera. Det är alltid roligt med utökning i garderoben :)

Fortsatt trevlig måndagkväll!

Är allmänt irriterad på att tiden när inlägget postas inte stämmer. Klockan är tjugo över nio :/ Usch! Det är irriterande!


...På måndag?

image160 

Vit blus Lindex
Jeans Lee
Halsband I.Me.My
Solbrillor Indiska
Skor Reebok
Jacka Zara
Väska Accessorize (köpt i Stockholm)

Efterlängtat paket-inköp!

image155image156

Topparna i grönt och vitt i storlek S satt bra, lite löst så man skulle kunna ha gått ner en storlek om man vill ha de riktigt, riktigt tajt, men jag vill ha de såhär. Är mest nöjd med den gröna, men jag gillar ju också färg! Och det var dessutom kul att ha lite grönt i garderoben, det har jag inte så mycket av. Bra köp! Den vita toppen är ju snygg att bära som den är och blir lite annorlunda med rynken och puffärmen. Även bra som basplagg.

image157image158

Den stora överraskningen! Inte trodde jag att den här
sjalen skulle vara så snygg! Materialt var helt annorlunda en förväntat, hade tänkt mig lite mjukare men det var mera strävt. Färgen var också en överraskning, tänkte mig mera brunt men jag älskar ju guld så det var bara positivt! Och den största överraskningen; storleken! Den är ju helt gigantisk jämfört med vad jag trodde! Många överraskningar, många POSITIVA överraskningar!

Linnet, vitt, ribbat. Kan det bli mer enkelt? Var helt perfekt i storleken, linnet ville jag ju ha lite tajtare. Ett bra baslinne, lite genomskinligt, men i helhet jättebra! Mycket nöjd!

image159
Och slutligen; KLÄNNINGEN! Den var fin, och jag är glad att jag inte gick upp en storlek, alltså från 36 till 38. Den är lite urringad och ganska stor i där armarna sticker ut. Även denna lite genomskinlig men känns som den perfekt sommarklänningen, att dra på sig när solen skiner och vara både slappt och snyggt klädd. Är också nöjd med färgen, gult var rätt. Materialet är väldigt svalt och skönt och jag tycker att det var jättesött med dragskon i midjan. Det var verkligen en detalj som behövdes för att göra klänningen mer egen. H&M är kanon ibland, liksom en snygg klänning på köpet när man handlar för 400 kr. Toppen!









Jag väntar faktiskt mer saker. Två till plagg som kommer dyka upp i juni om jag inte minns fel. Men detta var alltså vad som dök upp i brevlådan i dag och slutbetyget är klart godkänt, toppen! Måndagslyx!

När man minst anar

Hej allesammans, och första dagen efter lovet för några! Välkomna tillbaka!

När jag kom hem idag såg jag ett stort, rött paket som fyllde ut hela brevlådan. Jag drog upp det och på det stod det, jaa ni kan nog gissa, H&M. Gissa om jag blev överlycklig! Äntligen! Jag rev upp paket och plasten runt kläderna. Nu har jag provat allt och allt passar mer eller mindre. En del överraskningar blev det också. Bilder på ALLT kommer senare idag! Jippiiee!!

Är ni lika glada som jag denna måndag?

Söndag och sol

Låg en stund ute på altanen idag. Det var jätteskönt, varken för varmt eller kallt. Helgen har gått i raketfart och det känns som vanligt trist med vardag imorgon. Jag hoppas bara att det är en bra vecka som väntar!
Ikväll blir det kanske Parlamentet och någon mysfika.

Trevlig kväll!

Schyssta brillor!

Ett par riktigt snygga solbrillor har blivit en viktig detalj i vår- och sommarlooken. Det gör t-shirten, shortsen och flipflopsen roligare, glammigare. Ja, allt beroende på hur dina brillor ser ut! Jag har ett par lite större solglasögon á pilotstil, inte riktigt men lite åt det hållet. Men jag skulle gärna ha några fler par. Här nedan hittar du några av mina favoriter.

                                                               






Ett par budgetfavoriter som andas lyx och glamour. Finns dessutom
massa olika, roliga färger så man väljer helt enkelt det som passar en bäst, det man gillar. De här piffar verkligen till vilken outfit som helst! Strasstenarna kan bli ganska uttjatade när de är över hela bågen men i lagom mängd, som på de här, blir det bara en snygg och lyxig detalj jag gillar. Dessa varianter kommer ifrån H&M och kostar 79.50 kr.















De här är riktiga favoriter! Enkla, stora solglasögon utan några extra detaljer. Funkar alltid! Sånna här vill jag verkligen skaffa mig inför glasögonsäsongen. Även sånna här finns i många olika färger som man väljer efter eget tycke och smak. Det bästa är att du inte behöver lägga ut jättemycket pengar för att komma över de här. 59.50 kr på H&M känns fullt överkomligt.
























Ett par klassiska pilotbrillor är för många ett måste på sommaren och jag kan inte säga något annat än att de är snygga! De här finns i massa olika varianter och prisklasser, och färger. Men jag tycker att det är snyggast med guldbågar som på bilden. De här kostar 59.50 kr på H&M.















Oversize Metal Ring Sunglasses


Sen finns du ju så många knasiga bågar! Och jag vill varna er för för mycket krimskrams, och en till varning för för mycket strass. Kan kännas lite mycket, men om du gillar det så kör! Jag tycker däremot att de här är lite häftiga, annorlunda, men inte konstiga. Och inte för mycket av någonting. De här hittar du på Topshop.

Det var lite tips på roliga brillor och bågar! Hoppas att du har fått bra tips och inspiration. Vilka är din favorit och vad kör du på i sommar? Stort, klassiskt, knasigt..?

Kvällens önskeoutfit

image154

Bomullsklänning Topshop
Minikofta i bomull H&M
Skinnväska H&M
Skor Topshop

...På lördag?

image139

Vit blus Lindex
Shorts Vero Moda
Kofta Vero Moda
Halsband Lindex
Hatt Second hand
Strumpbyxor Lindex
Skor Wedins

Idag var jag ute på Tjolöholmslott. Det var fantastiskt väder, och jag är glad att jag hade med mig kameran. Tog några bilder som verkligen fångar det bästa av västkusten. Och visst känner man sig bortskämd att ha så nära till havet och få den möjligheten. Det var verkligen helt fantastiskt, och kaffe med hembakta bullar var inte dumt det heller.

          

Jag vet att det är många bilder, men vill du ha sommarkänslor råder jag dig verkligen att titta på dem :)

Nedstämd

Jag har inte skrivit så mycket på bloggen den här veckan men det ska bli bättre. Har inte haft så mycket att skriva om bara. Men jag hoppas att jag snart får ny inspiration och skriver mer!

...På fredag?

image137

Linne Gina Tricot
Kofta med cashmere Gina Tricot
Jeans H&M
Halsband Present
Skor Reebok
Jacka Zara
Väska Snoopy

Åh, vad skönt att det äntligen är fredag! Även om det har varit en kort vecka har den känts väldigt jobbig och därför är jag jätteglad över helgen. Vill gärna komma ut, hoppas på vackert väder, som i dag.

Ikväll är det Inför Eurovision Song Contest på ettan kl 20.00 som inte får missas av alla schlagernördar, vilka inkluderar mig ;) Haha.

Trevlig kväll!

Besök på fiskeauktion

Dagarna blir bara längre och längre! Idag gick jag upp runt tjugo i sex och åkte sedan till fiskeauktionen som började sju. Det var faktiskt intressant och roligare än jag trodde! Vi pratade om olika fiskarter och så tillagade vi lite sej, jättegott! Det är verkligen gott med fisk! Men som sagt uppe tjugo i sex och hemma fyra, då är man trött, och varm! För jag tog min varma jacka (för auktionen var i ett kylrum) och utomhus blev det ju jättevarmt sen. Puh! Men skönt att värmen är tillbaka!

Onsdag

Hjälp vilken lång dag! Är precis hemma ifrån aerobicen. Imorgon skall jag upp tidigt, runt halv sex, för klockan sju skall jag till en fiskeauktion inne i stan. Vi får väl se hur det blir med det. Har väl också känt mig lite halvhängig hela dagen, det är jobbigt. Pigg och kry i kroppen men inte i huvudet.

Har ändrat bakgrunden på bloggen :D Äntligen förstod jag hur man skulle göra, och jag vill tacka Jenny på
Bluedreams som sa hur man skulle göra :) Tack!


Tack till er som läser och erat stöd! :)


Kram /Foffe


Huvudet inte redo?

Tillbaka till verkligheten. Vaknade med en dundrande huvudvärk som inte gav sig under dagen. Snarare förvärrades. Därför gav första dagen i verkligheten mig inte det bästa intrycket. Som tur är är veckan kort, men det känns som en vecka full med utmaningar. En kort, krävande vecka.
Så fort jag kom hem idag vilade jag en stund, har skrivit lite och tagit en huvudvärkstablett så det känns mycket bättre. Ingen outfit-bild på trött, hängig fröken. Den rosa munkjackan gjorde mig sällskap denna dag, en trogen vän i de flesta väder. Speciellt nu när det är sånt lustigt väder. På morgonen är det alldeles för kallt för vårjackan så man tar en lite varmare och så blir det varmt och skönt på dagen och då har man fel jacka. Märkligt med årstidsövergångar. Men jag vill att sommaren kommer! Det är precis vad jag behöver!
H&M-paketet dök inte upp den dag heller, dåligt tycker jag. Men det har väl ingen större påverkan det man skriver om H&M. De är ju så populära, och förseningar händer ju hela tiden. Och det är ju inte så mycket, men jag tycker faktiskt att det är dåligt. Om det inte dyker upp innan fredag kan jag ringa igen, men man kan väl i alla fall anstränga sig för att kunderna ska få varorna i hyfsad tid. Men H&M är ju så populära så några förseningar lär väl inte påverka deras rykte.

Hälsn. /Foffe

Design

Jag skulle verkligen vilja ändra designen på bloggen och jag är tacksam till alla tips ni har! Ni kan också skicka ett mejl istället för en kommentar. Tack på förhand!

Sista dagen

Sista dagen på lovet. Denna dag blir nog ganska långtråkig, men skrev i alla fall färdigt en sak till skolan så det känns riktigt bra :) Vill bara att H&M-paketet ska komma! Förhoppningsvis dyker det upp imorgon eller på onsdag :)

Veckan jag har framför mig känns lång (även om en dag går bort) och det känns lite jobbigt att vara tillbaka i vardagen. Men i maj bär det av till Frankrike. Can't wait! Gud vad det skall bli skönt! :)



Den här tröjan tycker jag är jättefin. Den är i en blandning av silke och bomull och har söta fickor :) Lite för dyr för mig bara, 300 kr på H&M.

...På söndag?

image136

Första outfitbilden på länge :) Inte så fantasifullt men det fick bli bekväma kläder idag

Svart t-shirt H&M Divided
Jeans Cheap Monday
Skinnväska H&M
Skor Reebok


Little Miss Star

Little Miss Star Tee


Little Miss-tshirtarna har många gjort varianter på. En av de som har gjort det är Topshop och ännu har jag inte hittat någon som passar in på mig tycker jag men denna var definitivt en av de snyggaste. Little Miss Star, det är nog inte jag, men den gråa färgen, blå gubbe med clownnäsa och orange hår. Den är jättesnygg! Jag vet att jag redan har haft t-shirtarna som Dagens kanon men denna slår alla med hästlängder. Och Little Miss Star passar väl ändå de flesta :)

Slutet på påsklovet

Den här dagen och imorgon också är det kvar på mitt påsklov. Får alltid ångest när lov snart är slut, haha. Men det kommer fler gånger :) Lite trist att man blev dålig bara :/

Idag skall jag i alla fall iväg och ha lite trevligt. Hoppas att ni alla får en trevlig söndag och ett bra slut på lovet, och för er som lovet precis har börjat för önskar jag er ett trevligt lov!

Hälsn. /Foffe

Lindex Shop Online

Läste hos Blue Dreams att Lindex ska öppna en webshop! Vad roligt! Jag tycker Lindex gör snygga kläder så det känns ju toppen att de öppnar webshopen. Du kan anmäla dig på Lindex hemsida så får du ett mejl när shopen öppnar. Håll utkik!

image135


På jakt efter sportkläder



Jag lider brist på schyssta träningskläder! De ovan är några jag tycker är snygga, de vita capribyxorna från Nike kostar 429 kr och jag tycker om de i vitt och svart, men de finns även i
brunt. Linnet kommer ifrån Puma och finns i rosa som på bilden men även i svart och mönstrat. De kostar 179 kr. Men den här och den här är också fina :)

Glad påsk!

TinyPic image


Ha en riktigt trevlig påskhelg och ät mycket godis! :) Kramar från Foffe

En svart?

image134

Har faktiskt bara bruna skinnväskor men jag gillar det. Det känns naturligt och fint. Men den här svarta väskan är inte alls dum, och mycket finare i verkligheten! Handtagen känns bara lite små, men annars är den hur fin som helst, lagom med detaljer.

Bild: Indiska

Finally Friday

Upp med humöret! Det är ju fredag :) Har skrivit så dystert så nu är det dags för lite leenden. Det är ju faktiskt på bättringsvägen :)

Haha, fick för mig att sy om ett linne men, jaa, det slutade kanske inte så väldigt bra. Är inte så begåvad när det gäller att sy heller så det kan ju även bero på det. Men övning ger resultat så jag får fortsätta öva!

Ikväll blir det Så ska det låta. Såg att Dea (från Melodifestival-kören) skulle vara med, det blir nog roligt. Hon verkar ju vara duktig och glad.

Ha en trevlig fredag!

Nattlinne

ZoomaNär man är hängig finns det inget bättre än att gå runt i ett skönt, svalt nattlinne. Givetvis i bomull, är inte så mycket för de glansiga varianterna i sidenliknande material. Har ju en Snobben-favorit men även den på bilden är riktigt söt. Och jag tycker att det inte gör något om man har några extra nattlinnen, det är kul att variera!









Bild: La Redoute

Blårandig skjorta

Zooma

Jag har börjat tycka om blårandiga skjortor, de är jättesnygga med ett brunt skärp i midjan. Har dock inte hittat någon variant som jag tycker är jättesnygg ännu. Den till vänster kommer ifrån H&Ms herravdelning och är helt i bomull och kostar 200 kr, men är inte riktigt det jag söker :/ Den andra till höger kommer ifrån La Redoute och är ganska snygg men ändå inte 100, kostar 230 kr. Njaa, men snyggt är det i alla fall!

Dålig uppdatering

Som ni redan vet mår jag riktigt, riktigt dåligt. Därav den dåliga uppdatering. Det är jättetråkigt och jag hoppas att jag kan blogga som vanligt snart!

Kontaktade H&M angående förseningen på paketet (som skulle ha levererats i slutet av mars). Det skickades antingen i tisdags eller igår så det lär inte dyka upp den här veckan :( Känns lite tråkigt, när man har väntat så länge! Nåväl, för eller senare dyker det upp.

Det är riktigt farligt att gå i affärer eller kolla i kataloger. Jag måste verkligen ha pengar kavr till Frankrike så fram till den resan blir det inget mer förutom H&M-paketet då då. När man går i affärer väcks verkligen köpsuget så det är något jag måste undvika. Trotts att jag är helt förälskad i
sjalen på Indiska, och en mängd plagg på Gina Tricot.



Väntar på denna topp i grönt från H&M

Tidig kväll

Idag skall jag gå och lägga mig tidigt, snart får det bli. Det är ju tillåtet att gå och lägga sig tidigt även om man är ledig :)

Denna dag har åter varit väldigt seg och det är lite synd när man är ledig, men som sagt är jag inte på topp och orkar inte göra så mycket :(

Kram /Foffe

Metallic Nature



Vilken häftig skapelse! En klänning i metallic med små blad på. (Skulle vara gulligt om den hade tillhört den organiska kollektionen). När man ser den vill man ju bara bära den med ett par leggins i silver, fast det kanske blir för mycket. Nåväl, häftig är den, minst sagt! Men inget jag skulle våga bära. Kostar ca 600 kr på Asos

Mums

Sitter och gnager på lite digistivechoklad. Brukar hjälpa när humöret inte är på topp!

Velour

 Detta är ju precis vad jag behöver! Snygga myskläder dagar som denna, så kunde det i alla fall ses som en uppmuntran. Hello Kitty är ju så söt! Och jag har blivit mer och mer förtjust i velour. Nej, detta set väcker gigantiska ha-begär. Och med dessa strumpor till blir det ju komplett.

I like!














Bild: H&M

Glammig metallicväska



Är inte denna väska härlig så säg. En snygg, enkel väska i metallic. Ett måste för dig som vill vara trendig. Finns också i guld (som jag tror skulle passa suveränt till mina ballerinas). 200 kr får du betala för denna väska i modefärg! Finns på Indiska.

Fantasilös

Usch vilken seg dag! Har bara slöat och haft tråkigt. JAG VILL ATT MITT H&M-PAKET SKALL KOMMA! :O Jag vet att jag tjatar men det är så långtråkigt. Usch!

Hur funderat ett tag och det är ju faktiskt riktigt snyggt med hatt! Varför har man inte det oftare? Och nu på våran är det ju perfekt att bära lite tunnare hattar. Som en basker, var ju alldeles för kallt i vinter men är perfekt nu i vår. Jag har faktiskt en röd som jag aldrig har använt, den vill jag använda! Och min nya guidehatt! Men röda baskern känns som en lite mera mjukstart. Vad tycker du om hattar?




Lyxig vardagsväska



Har faktiskt börja tycka om metallic mer och mer. Inte på kläder, men på accesoarer som skor och väskor. En sån här väska från Miss Sixty skulle jag inte tacka nej till. Känns lyxig med korta handtag och en långre axelrem. Priset är kanske inte lika lockande för en vardagsbag men verkligen häftig och annorlunda. Finns att köpa på Asos.


Måndagens önskeoutfit



Rosa, ribbat linne H&M
Caprijeans H&M
Kofta Soft Grey / La Redoute
Halsband Ellos
Väska i syntetskinn Ellos

Tråkiga veckan

Hej allesammans!

Ni får ha överseende med att det blir väldigt lite bloggande under denna veckan och jag vet inte om jag postar någon outfit-bild förrän kanske i helgen. Myser runt i rosa munkis och svarta mysbyxor :) Om H&M-paketet dyker opp blir det lite bilder men annars ganska tomt.

Ha det /Foffe

Update: Istället för att posta dagens-bilder kan jag posta lite önskeoutfits den här veckan :)

Asos Sale Shop

Just nu rear Asos ut några godbitar, och jag är som vanligt mest intresserad av väskorna, men tyvärr fanns det inte så mycket snyggt på just den fronten. Men för dig som vill hitta billigare festklänningar, vardagsklänningar, t-shirts, toppar, jeans, halsband etc. finns det massor! Bara att kika in!

Cc Skye Leather Stud CuffLipsy Floral Chiffon Frill Sleeve Dress

Armband från CC Skye

Söndagens önskeoutfit

TinyPic image

Det jag har på mig idag är allt annat än snyggt så jag hade gärna föredraget detta. Pumpsen byttes ut mot lite lägre, diskreta skor och det blev en avslappnad men ändå stilren outfit.

Randig skjorta - Topshop
Läderskärp - Topshop
Caprilånga leggins - Ellos
Vita skor - Din sko
Skinnväska - Ellos


I brist på annat att göra...

Uttråkad. Hittade en lista hos Kenza att göra =)

Dagens frukost: Hembakatbröd från min kompis :)
Dagens klädsel: Bruna mysbyxor och linne
Dagens godis: Inget godis denna dag
Dagens dryck: Godmorgon Blodapelsin Sicilien - jättegod!
Dagens längtan: Ingen längtan alls ;)
Dagens låt: Just nu nynnar jag på What can I do med The Corrs
Dagens plagg: Mysbrallorna ;)
Dagens avundsjuka: Ingen avundsjuka :)
Dagens sämsta: Mår illa och har ont i magen =/
Dagens bästa: Det är ju helg och lov, kanon!

Fynda rolig påsväska



Just nu hittar du en rolig påsväska i H&Ms Outlet för 100-lappen. Känns som en trendig och annorlunda vår- och sommarväska.

Gårdagens 2hand-inköp

image130

Här är alltså bilderna från igår. Skärpet är ett perfekt midjeskärp och hatten (vilken ser helkonstig ut på bild då den blir lite "grötfärgad") är faktiskt riktigt schysst. Lite á la guidestil på den. Kul att göra lite udda 2handfynd :)

Trött

Helgen gick med jättefart men inte så konstigt. Tiden går fort när man har roligt ;)

Var dessutom iväg igår och gick en stund på Myrornas. Hittade väl inget speciellt men en rolig hatt och ett skärp att ha i midjan följde med hem.

Skönt med lov! Hade inte stått ut den här veckan så lovet kommer väldigt lägligt. Blir kanske inte så många outfits men man kan ju gissa sig till mysbrallor och stor, urtvättad t-shirt ;)

Hälsn. /Foffe