Sjuklig

Har blivit sjuk därav inget bloggande :( Snyft!

Höstnyheter

image360

H&M har fått in nytt i webbshoppen, och eftersom det idag (i alla fall på morgonen) var en väldigt kylig dag så kollade jag efter lite varmare plagg. Den röda klänningen är jättefin med ett svart resårskärp till, och dessutom är rött mycket roligare än grått och svart tycker jag. Den cerisa toppen är också jättesnygg till jeans. Sen har de också fått in lite nya väskor (som jag alltid är mest nyfiken på). Som den i krokodil mönster som andas lite "Mulberry Bayswater" eller den söta, nätta axelremsväskan. Min STORA favorit bland nyheterna är
tröjan med paraply och regn på, perfekt att mysa runt i. Och dessutom är den gjord dels i lammull!

Krasslig

Idag vaknade jag med en dundrande huvudvärk och ont i halsen, tänkte bara NEJ! Jag har känt mig hängig hela dagen och inte orkat med så mycket. Men jag skulle vilja baka något, det skulle säkert få mig på bättre humör :)

...På tisdag?

image359

Lite tråkig outfit idag...

Vit blus Lindex
Svart kofta H&M (användes endast utomhus)
Jeans Lee
Väska Accessorize
Skor Reebok

Soligt

image358


Höstdag

:)

Hej :D

Idag är det en såndär perfekt dag! Allt funkar kalas i skolan, dagen känns relativt kort. När man ska hem är pendeln i tid (bara det!) och när mn ska ta bussen är vädret så härligt att man går i stället. Och så letar man i väskan och får upp ett äpple. Svänger förbi busshållplatsen och snor åt sig en Metro. Det som förstör dagen är dock skolarbetena :( Men F kommer :)

Har ni haft en perfekt dag idag?

I nästa inlägg kommer tillhörande bild :)


...På måndag?

image357

Tisha med tryck Zara
Jeans Crocker
Skärp i läder H&M
Väska 2hand
Skor Reebok

Höst

Gör som så många andra..



image356


Jag gillar hösten.


Nytt skärp

image351

I läder. 149 kr på H&M.

Snygg i basker

image350


Att mössor är rätt i höst har varit ganska svårt att missa. Det finns många olika varianter; hattar, baskrar och traditionella mössor, men jag tycker att en basker är klart snyggast! Den här från Indiska är en av mina favoriter. Och eftersom den är så töjbar funkar den bra även när man har toffs! Jag tycker att den är snyggast om man sätter upp håret och sen sätter på sig baskern och bara låter luggen hänga fram. Dock får man vaska från en 100-lapp för den godbit, men det är den kanske värd ändå?

Trevligt!

Då var det slut på helgen. Det var supertrevligt att ha F här. Hon kom med finfina presenter, ett nummer av Modette (med shoppingtips i Gbg, toppen!), en grön tunika och självklart en bok om grisar, haha ;) Som huvudrätt blev det tacos, riktigt gott om man inte äter det för ofta och som dessert en smaskig marrängtårta.


Idag var jag iväg en snabbis vilket resulterade i ett skärp som jag behövde! Vet inte om jag visar någon bild, beror på intresse, annars får ni ju se det i en outfit snart. :) Annars har jag bara tagit det lugnt; kollat på Friidrotts VM och läst i "Främmande fågel". Var så nyfiken på den när den kom och nu kanske det är lite sent (den handlar nämligen om fågelinfluensan och kom när just fågelinfluensan var aktuell). Ikväll ska jag slappa :)


Bjudning

Hej alla!

Ååååh så skönt att det äntligen är helg! Denna vecka har gått otroligt långsamt!

Ikväll blir det födelsedagsmiddag, har bara bjudit en, haha :) Men det duger så bra så, jag tycker det är jobbigt att ha kontroll när det blir många så F är min enda gäst i år. Det blir lite käk och tårta och lite skitsnack, mysigt!

Vad hittar ni på ikväll?

...På fredag?

image349

Svart oversize tisha Gina tricot
Svarta jeans Crocker
Väska Indiska

Födelsedag

image348

Lila tisha Gina Tricot
Jeans Crocker
Väska Indiska

Höstigt



Detta var alltså vad som fanns i mitt H&M-paket. En rosa/cerise tisha med tryck som känns lite lagom rockig. Och så en olivgrön tunika. Jag hade kunnat beställa en storlek mindre men den här fick bli bra. Den blev riktigt mysig med den stora härliga sjalen till som var över förväntan. Dessutom var det en diskret guldtråd i som gjorde den extra piffig. Och så gratis setet som var sådär, fast helt okej. Linnet blev lite stort men det satt ju hyffsat och koftan var lite kavajliknande, men de var båda godkända! :) Nöjd med paketet!

Nu väntar jag bara på kuvertväskan som kommer senare!

Jag bjuder inte på några ansiktsbilder, dock munbilder idag, hahaha ;D

Grattis

...idag fyller Foffe år :)

Fick presenter till del bestående av skivor :) Och så skickade söta I en urgullig present  också :) Tack!!!

Dessutom fick jag mitt H&M-paket idag, på födelsedagen! Fränt ;) Visar SJÄLVKLART bilder sen! :)


...På tisdag?

image343

Usch, helknasig bild!

Klänning med mönster Lindex
Kofta med cashmere Gina Tricot
Skinnväska 2hand
Metallicballerinas Din sko

...På måndag?

image342

Rosarandigt linne Stadium (nytt!)
Svarta shorts Vero Moda
Väska Indiska
Svarta nylonbyxor KappAhl
Svarta skinnmockasiner Tamaris

The first day

Hejhej! :)

Första dan in the plugg kändes väl sådär. Konstigt att komma tillbaka. Hursomhelst så var pendeln jättemycket försenad så det tog evigheter att komma hem, så himla jobbigt! Och nu har de ju dessutom byggt om nånting så att det ska bli färre förseningar men såklart är det försenat ändå, suck! Jaja, kom ju hem tillslut :) Outfit postar jag lite senare!

Ha det så bra/Foffe


Vill ha!

image341


Såg en helt fantastisk väska när jag var på H&M i helgen i skinn. Den var dock dyr, 800 kr. Jag ska glömma den, så går man in på SalongK och så ser man den. Gaah, ha-begären är enorma! Min höstväska? Om det vore så väl! VILL HA!

Tillbaka till verkligheten

God morgon!

Imorn börjar pluggandet igen. Usch så tråkigt! Sommarlovet har gått alldeles för fort :( Börjar ni också imorgon, eller har ni sånna där gigantiska sommarlov?

På bloggfronten innebär det såklart många fler outfits mer regelbundet :)


Bilder från igårkväll

image327


Igår var det September som uppträdde vid Operan. Hon var helt fantastisk, sjöng jättebra. Det var värsta draget! Hon körde igenom hitarna "Cry for you", "Sattelites", "Looking for love" och hennes nya låt, den med nått "You know I can't get over..." nånting. Hon var jättefint klädd, och ett lysande exempel på hur snyggt det kan vara med kort hår, haha ;)

image328


Och lite senare begav man sig till Avenyn för att titta på Marit, här var det lite mer folk. Hon var också jättebra och det var en grym avslutning på kvällen. Hennes låtar passar mig som handen i handsken; mycket trummor och massa, massa blås. Kanon!



Direkt efter Marit hade Rööska museet en modevisning. De hade haft någon tävling och visade upp bidragen (jag tog inte kort på alla men många). Den sista utstyrslen hade vunnit. Usch, den var ju typ fulast! ;D Jag gilade den nästsista bäst.

En mycket bra kväll; glass, musik och mode. Och Göteborg.

image340



Hemkommen

Goafton'

Har tillbringat det mesta av dagen i stan, göteborgskalaset var ju i full gång :) Så mycket folk! Kul! Bilder kommer imorgon.

Gonatt/foffe

Höstinköp



Dagens shopping ledde till två nya höstplagg. Ett par blåa jeans som enligt Lindex var en bra investering i höst. Jag håller absolut med, jeans i höst känns bra. Dessa varianter kostade 199 kr. Sedan hittade jag en klänning på barnavdelningen i snyggt mönster och fina detaljer. Den kostade 179 kr. Men med det sista på presentkortet och rabatter kom jag över plaggen för 165 kr, perfekt!


Sommaren är kort

...det mesta regnar bort har väl aldrig passat bättre? Hittade en lista hos Jenny om sommarn.

Det bästa: Att bara få vara ledig och träffa folk man inte träffar så ofta annars
Det värsta: Regnet
Det roligaste: Har inget att peka ut sådär, det har hänt mycket kul
Det tråkigaste: Var när regnet öste ner och förstörde alla dagar, man blev så seg
Bästa resan: Har inte rest så mycket, men till Skåne och Katrineholm får det bli. De enda resorna ;P
Mitt bästa fynd: Min secondhandskinnväska :)
Bästa boken jag läst under sommaren: Har inte läst böcker, men många noveller
Godaste glassen: Som vanligt; VANILJPUCK. Haha ;)


Sportkläder



Jag är i enormt behov av sportkläder nu när dansen drar igång igen, är trött på att gå i stora, svarta mjukisbyxor och att hitta någon hyffsad tröja i sista sekunden. Snyggt och skönt vill jag ha det! Ett brottar linne med prassliga byxor känns bra. Dock skulle jag välja grönt linne och svarta byxor. Och självklart en snygg sportflaska.

Bilder från H&M: 98 kr, 298 kr resp 29, 50 kr

Höstsnyggt



Jag är helt kär i den här klänningen. Snyggt mönster, fin ringning och trekvartsärm. Känns som en perfekt klänning i höst och vinter. Skulle bära med ett svart linne under till svarta leggins, höga stövlar, väska med lång axelrem och något halsband. Snyggt!

Kommer från
Halens

Kuvertväskan i högsta hugg



Kuvertväskan är den ultimata festväskan i höst. Stilig och praktisk. Till en enkel klänning kan det vara snyggt med en färgglad och knasig kuvertväska som man kan fynda second hand eller så kör man på svart vilket jag kommer att göra. Stora kuvertväskor känns väldigt rätt men jag föredrar de normalstora.

image322image323

Vad föredrar du; knasigt och färgglatt eller svart och klassiskt? Den till vänster är från Pieces och kostar 249 kr och den högra är från H&M och kostar 129 kr.

Källa: Aftonbladet

Snyggaste



Jag vet att det är många med mig som tycker att det här är den snyggaste utstyrslen i hela H&M-katalogen. Klänningen är ohyggligt söt och ceriset känns bara mer och mer rätt, plus att jag äntligen börjat tycka om det :) Och så baskern. Fast bäst av allt gillar jag de söta skorna, haha. Klockren outfit!

...På lördag?

image321

Gårdagens outfit

Vit tunika med knappar H&M
Beigebruna shorts Vero Moda
Mönstrad sjal i turkosa toner H&M loves Kylie
Ringen är en premie

Fest ikväll!

Hejhej!

Ikväll blir det lite fest här hemma och jag har bakat (förhoppningsvis) jättegoda muffinsbakelser! Kommer självklart skriva receptet här på bloggen :) Outfit kommer antingen snart, sent ikväll eller imorgon. Jag kör på vitt, brunt och turkost!

Ha en bra kväll! :)


Värme och en skvätt regn

Hejhej!

Flikar in med ett kort och ganska innehållslöst inlägg. Har badat både idag och åker, jätteskönt är vattnet! Igår var vädret jättevarmt och härligt, idag duggade det lite men det hindrade inte mej från att ta ett dopp. Ikväll ska jag göra hallonsmoothie äta äppelkaka och kolla på Poirot.

Ha det!

Värmeslag

Hejsan!

Ledsen för dålig uppdatering men det beror på hettan, det är så varmt! Skönt! :-) Men värme innebär färre inlägg på bloggfronten. Sitter mest med min veckotidning och löser sudoku samt läser noveller, är det inte det sommarn är till för? ;-) Haha, vad gör ni dessa härligt sommarvarma dagar? Igår tog jag mitt andra (ja, bara andra) dopp i Sverige. Och en kompis och jag gjorde en riktig långcykling på eftermiddagen i strålande solsken, det var lite kämpigt men det var värt det. När vi kom fram hade vi funnit ett nytt badfavoritställe. En underbar oas, där vi till en början fick vara helt själva men efter ett tag kom det fyra personer till. Lite läskigt att doppa sig dock, bryggan hade ingen stege! Och jag tycker att det är SÅ obehagligt att hoppa i även om det kanske är lättare, men det jobbigaste är ju ändå att ta sig upp utan stege. Men tillslut kom vi i och vattnet var toppen! Skönaste doppet hittills! Och att komma upp var inga problem, hala, stora stenar på botten men det gick ;-)

Imorgon ska jag iväg på ett fyradagars skrivläger, men det är ett dagsläger så jag kan skriva på kvällen. Men det är risk för dålig uppdatering denna vecka! Men att vara ute och ha det gott, det är ju inte dumt alls!

Ikväll blir det såklart Sommartorpet som jag bara inte kan missa! Det är en liten sommartradition. Men Ernst hade jag nog kunnat slippa faktiskt, hihi, men han är väl också en del av programmet?! Med sina lite underliga idéer som både är lyckade och mindre lyckade. Men att släpa in grus och sten inomhus, samlas det inte massa spindlar och andra kryp där? Jaja, Sommartorpet är ändå en sommartvfavorit för mej :-)

Ha en riktigt, riktigt skön vecka nu! Och en skön måndag! :-)

Söt kjol med vacker brodyr



Den här kjolen är såå underbar! Jag älskar den! Fin att ha högt i midjan eller normalt till en blus med mycket volym eller utan beroende på vilken effekt man vill ha. Med ett par mönsterstickade, vita strumpbyxor, svarta mockasiner, svart kofta och en svart virkad basker får man en härlig sensommar/höst-look. Eller så festar man till det med flera halsband i olika längder. Tyvärr står det, enligt hemsidan, att kjolen bara kommer till ett par, utvalda butiker. Kanske tur, borde hålla hårt i slantarna. 299 kr kostar denna dröm, vill ha!

I'm home

Hej på er!

Då var jag hemma igen, äntligen. Det blev lite länge men det var så skönt att komma bort :) Vädret har varit hyffsat hela tiden, några skvättar regn blandat med en hel del mulet väder och lite sol. Men något bad blev det naturligtvis inte, konstigt. Helt tomt vid badplatserna! Har svårt att tro att det varit så någon annan gång när jag har varit där i juli. Nu väntar det i alla fall fint väder enligt prognoserna, yesyes!

I alla fall börjar det bli så dags att skicka iväg en beställning till H&M vilket jag antagligen gör ikväll eller imorgon :)

Ha en skön fredagkväll