Tunikor från Topshop

Scoop Neck Top

Tophop har mycket fina kläder och jag har hittat några tunikor helt i min smak. Som den blåa (se bilden), den här oranga och den har randiga var bara några av flera fina modeller jag hittade på deras site. Åh, blev lite sugen på att bli frisk (!) och åka till Topshop. Suck för förkylning!

Åter sjuk

Jag är så trött på att vakna och vara hängig. Det verkar som att förkylningen har svårt att ge med sig. Jaha, då blir det väl sparsamt med bloggande idag också.

Tack för att ni läser!

/Foffe

Missa inte Grammisgalan!

Ikväll kl. 20.00 på 4an är det Grammisgalan! Inte missa! Bland de nominerade finns bl.a Marit Bergman, Lisa Miskovsky, Sebastian, Darin m.fl. Och så uppträder några artister också!

   

...På tisdag?

58832-77

Rosamelerad munkjacka H&M L.O.G.G
Jeans Cheap Monday
Skärp JC

KJL jordgubbeimitation



Nu har även Urban Outfitters sin variant av det klassiska KJL
jordgubbehalsbandet. En riktigt bra kopia, enligt mig, men jag tycker att Asos "fuskvariant" är sötare. Fast Urbans är likare originalet.

Asos Valentines Store

Guess Swarovski Stone Heart Watch


Glöm inte att spana in Asos Valentines Store med deras sötaste produkter! Att ha själv eller att ge bort på alla hjärtans dag.

Sjuk

Blir tyvärr inget bloggande idag. Har sprungit på en envis sjukdom, en korsning av hals/öronont och förkylning. Hoppas det blir bättre imorrn!

/Foffe

Mejl till Friis & Co

Jag har mejlat iväg en fråga till Friis & Co och har frågat ifall de vet vilket material min väska är i. Det skulle vara väldigt roligt att veta :) Hoppas att jag får svar snart!


...På söndag?

58832-75

Hängig = myskläder

Tröja med tryck H&M Young
Byxor H&M Young

Hängig

Har vilat mycket för jag känner mig inte pigg. Det blir nog ej så mycket bloggande idag då :(

Söt nyhet från Lancôme



Fint läppglans i söt förpackning som skall dofta godis. Och i rosa dessutom! 185 ,- kostar det på Kicks och känns spännande :)

På väg att bli sjuk?

Hmm..jag har känt mig lite konstig i halsen de senaste dagarna så jag undrar om jag håller på att bli sjuk. Det hoppas jag verkligen inte, det är så tråkigt att vara sjuk :(

Lyxliknande "budget"-läderväska!



Dagens kanon är absolut denna skinnväska från Indiska med en touch av Chloé Big Edith. Denna dock väldigt mycket billigare, 595 ,- på Indiska. Vilken kanon!

Indiskas härliga skinnväskor!



Indiska har faktiskt ganska många fina läderväskor som kostar strax under 600-700 ,-. Den här på bilden tycker jag har vissa likheter med Chloé Big Edith men Chloés variant är såklart finare, men ett budgetalternativ! Sedan har Indiska många andra modeller som den här vita, den här svarta, härliga oversizebagen, eller varför inte denna? Helt klart värt att kolla in!

Dagens inköp

När jag var ute på vift tittade jag mest på H&M, för det var där jag hade tänkt köpa det mesta. Några basplagg på MQ blev det inte, de hade ombyggnad så det var bara väldigt lite rea-plagg kvar i den butiken och så hade jag tyvärr inga jeans jag gillade :( Men en munkjacka blev det allt! :D

58832-74


På H&M hade de väldigt många munkjackor men jag fastnade för denna rosamelerade från H&M L.O.G.G. Ca 200 kostade den, och jag tycker att den var väldigt prisvärd! :)

...På lördag?

58832-73

Rutig skjorta H&M L.O.G.G
Jeans Lab Industries
Väska Friis & Company


Tidig morgon

Har varit vaken ganska länge men nu gick jag upp! Jag vill gärna införskaffa en rosa hoodie och ett par blåa jeans, sen får jag se hur det blir med baskläderna för jag känner att jag har köpt väldigt mycket den här månaden ;/ Men en rosa munkjacka står i alla fall högst upp på önskelistan just nu :)

Happy Valentine's Day på H&M



Nu har H&M sorterat in en del av deras kläder i kategorin "Valentine". Där hittar du deras sötaste kläder! Värt att kika på :-)

Fredag

Åh, vad jag är trött! Jag såg lite på Let's Dance men det kan bli lite tröttsamt efter ett tag tycker jag nog =/ Blir roligt att se Så ska det låta sen, får kanske börja se det på fredagarna istället :-) Härligt med fredag!

Tack för att ni läser! :)

/Foffe

H&M Dressingroom



Prova en del av
H&Ms kläder på en provdocka. Du byter enkelt kläder med några klick och får ett hum om hur kläderna ser ut på. Och självklart går det att använda för nöjes skull!

...På fredag?

58832-71

Äntligen freeedaaaag!

Gråmelerad bomullshoodie Bik Bok
Grön t-shirt med detaljer Peach
Jeans Crocker


Plagg med cashmerekänsla?

Igår fick jag en liten katalog från Ellos och i ett uppslag såg jag rubriken "Plagg med cashmerekänsla". Wow, tänkte jag! Först trodde jag att det var riktig cashmere, men när jag fattade att det såklart inte var det trodde jag att det skulle vara någon bomull/silke-blandning eller något. Men vet ni vad som ger oss denna fantastiska cashmerekänsla? Plaggen var tillverkade i 100% AKRYL! Gaaah xD Jaha, så var det med den fantastiska cashmerekänslan. Men roligt :)

Vår på H&M

H&M har fått in otroligt många fina vårnyheter, kolla själv! Regeln är klänning, metallic och a-linje.


...På torsdag?

58832-70

Randig stickad tröja H&M L.O.G.G
Jeans Lee

Puffärm och rosett



Dagens kanon är definitivt denna jättesöta blus med rynk, puffärm och rosett. Finns även som gråmelerad men jag fastnade mest för den här rosa/aprikos-färgen. Finns på
Asos för ca 270 ,-

Förklädesklänning



Ingen har väl missat att klänningen är ett måste, hela våren och funkar mycket bra även i sommar! En fin förklädesklänning med originellt
mönster och dekorativa knappar. Snyggt att matcha med en svart polo som på bilden, kanske ett par varmare kalasbyxor och varför inte benvärmare. Kostar ca 340 ,- på Asos. Jag vill ha ;D

Kärt återbesök

Idag var en lektion inställd så då tyckte jag att det var ett ypperligt tillfälle att hälsa på hos min gamla fritidsklubb, eller vad det skall kallas :) Där träffade jag några, äh, inte gamla vänner skall man väl säga men sånna jag inte träffat på ett tag. Det var riktigt trevligt!

Vad har ni gjort idag? :)

...På onsdag?

58832-69

Blåmönstrad hoodie Bik Bok
Jeans Crocker

Skinnliknande godbitar!

Tassel Ruched Clutch
  
Whipstitch Across Body Bag

Asos har nyligen fått in dessa två skinnliknande väskor. En kuvertväska med finfina detaljer och en vanlig bag med axelrem och liten ficka. Båda i brunt, och bagen är ju en perfekt accesoar i vår. Kuvertväskan kostar ca 165 ,- och bagen 245 ,- och det är ju definitivt Dagens kanon!



...På tisdag?

58832-68

När det är kallt ute väljer jag en varm tröja framför allt annat!

Rosa stickad tröja med luva Bik Bok
Jeans Lab

Öppnad igen!

Jag öppnar nu återigen kategorin "Dagens kanon" då jag hittat så många godbitar när jag stängde ned den. Får se om jag hittar något varje dag, men jag får köra så ofta jag hittar nått bra :)


En härligt mönstrad bag! Går att kombinera till det mesta, och gör så att man verkligen längtar till vår och sommar! Kostar ca 245 ,- på Asos. Detta är ju definitivt Dagens kanon!

Printed Bowling Bag

...På måndag?

58832-67

Hade lust att fåna mig framför kameran idag :) Vet inte vad som fick knappen att bli självlysande heller ;)

Svart kofta med guldknappar Vero Moda
Rött linne Gina tricot
Jeans Lee

Asos får in Fornarina



Märket Fornarina finns nu även att få tag på hos
Asos som just har fått in denna klänning som ligger en bit över 1000 ,-.

KALLT!

Idag när jag skulle hem så var pendeln för senad, ordentligt! Jag är inte så världsvan att åka buss så jag blev lite nervös. Dessutom hade bussen precis åkt så jag fick vänta i 30 minuter och det var iskallt! Och så hade jag såklart inga vantar så händerna var helt förfrusna. Sen kom det en buss och då skulle liksom halva Sverige på den så jag fick vara med på ett litet hörne. Och så var jag inte helt säker på om den körde mig hem frö de körde jättemånga konstiga vägar så jag frågade chaffören och han bara "öööh", men det skulle antagligen tolkas som ett "ja" för hem kom jag tillslut. Det första jag gjorde var att göra i ordning en soppa (påse) och njuta av den. Då blir man snabbt gladare, och varmare!

Det är vid sådana här tillfällen man längtar efter våren..!

Lite jag skulle behöva

Efter min garderobsrensning skulle jag behöva lite. Än dröjer det drygt en vecka innan det blir påfyllning i plånboken men då är jag ordentligt sugen på något av detta.

  • Ett par blå jeans. Har hört mycket gott om H&Ms jeans så det finns förutsättningar för att det blir ett par sådana.
  • En rosa munkjacka. Också där har H&M ett helt okej utbud men man skulle ju kunna kika in i lite sportaffärer också.
  • Två långärmade toppar i en svart och en vit. Har hittat några fina på MQ. Skulle vara bra i basgarderoben.

 

Bilder: H&M


Storrensning!

58832-66


Hjälp vad längesen det var jag rensade garderoben! Jag har saker där som jag inte har använt på 100 år och som jag knappt visste att jag hade! Tyvärr hittade jag inga dålda skattar utan mest skräp som vi skänker dels till kusiner, sen får systern kolla igenom lite och annars skänker vi det. Jag vill bara bli av med allt! Men det blev väldigt tomt i garderoben nu :( Jag får köpa nytt att fylla ut den med!

Trendigt: Ekologiskt shoppande

Vi shoppar utan en tanke på alla långa transporter, hur materialet är och var det kommer ifrån etc. Den kommande trenden är nu att bära ekologiska kläder. Kan låta konstigt men det framför allt de stora märkena som satsar på detta, bl.a Levi's. Här i Sverige har vi vår designer Camilla Norrback som skapar ekologiska kollektioner. Verkar spännande, bara det inte är allt för dyrt!

Källa: Msn


...På söndag?

58832-65

Idag myser jag i mitt lilla velourset.

Velourhoodie och velourbyxor New Woman
Linne Gina Tricot

Snön försvann lika fort som den kom

Igår kom det faktiskt ganska mycket snö, hur mysigt som helst! Men idag är så gott som allt borta, och det sm är kvar försvinner väl under dagen. Typiskt :(
Tänka sig att jag alltid har huvudvärk på morgonen, det är jättejobbigt! Mestadels går det över under dagen, men när det inte gör det blir man tokig! Hoppas i alla fall att denna söndag (helgen har gått alldeles för fort!) blir huvudvärksfri :)

Ha det bra /Foffe

Sömn i ögonen

Gud vad trött man är på helgen! Man går ju och lägger sig senare på vardagar! Usch, vad man sliter ut sig ;) Jag borde nog gå och lägga mig snart, blir skönt att sova också. Snön ligger kvar, hoppas bara att plogbilen kommer snart så att det inte blir så halt bara. Det är alltid så mycket snö hos oss, bara för att vi bor lite högre upp. Först är man nere i centrum och så kommer man upp till oss och det är värsta fjällen! Kanske inte, men jaja ;) En god natts sömn blir härligt! Har förresten spanat in mig på några långärmade toppar från Cue på MQ. De är helt vanliga och finns i kanske fyra färger, svart grått vitt och ja, nån mer :P Perfekt som basplagg då jag har en ganska dålig basgarderob tyvärr :( Men så farligt är det inte!

God natt!

Haha, stackars lilla modell!

Skrattretande rolig sak såg jag här. Med rubriken "Hårakuten - räddningen för vintertrött hår!" och en bild på H&Ms modell. Gaah, påstår de att modellen har fult hår? Jag som tycker att det är så vackert! Haha, så dåligt men så roligt :)

Länk:
http://salongk.msn.se/msn_article.aspx?articleID=1269&categID=48


Se upp för att ha sånt här (vintertrött?) vackert hår! ;)

Ny foundation

Idag var jag ute och köpte en ny foundation. Den jag köpte från Vevay var alldeles för brun så jag köpte en från Apoteket. Men det är toppen att ha två, en i min egen hudfärg som grund och sen kan man ha den brunare på kindbenen och i pannan och rama in ansiktet med, så blir man inte så matt utan får en naturligare look. Fast jag använder foundation så sällan, men ändå skönt att ha en. Nu längtar jag bara tills min beställning från Yves Rocher kommer med en mascara och en svart kajal. Och en concealer så är jag nöjd.




...På lördag?

58832-63

Svart v-ringad tröja med trekvartsärm Ärvd av kusin, ursprung H&M
Svarta mysbyxor Team Sportia
Väska Jackpot

Min lördag
Dagens låt
Crocodile Rock med Elton John
Dagens tv-program På spåret
Åt jag senast En fralla
Ligger närmast mig på vänster sida  Min digitalkamera


Huvevärk =/

Kul att få huvevärk nu när det äntligen blir helg! Ni kan säkert lite snabbt räkna ut att det då inte blir särskilt mycket bloggande. Men jösses, det snöar! Det var på tiden det! Att göra idag? Vila! Kanske spana och se På spåret.

//Foffe

...På fredag?

58832-62

Har blivit jättetrött på alla tajta jeans och blev riktigt besviken när jag valde dessa, men något måste man ju ha på sig. Till det, MYSIGASTE TRÖJAN!

Rosa grovstickad tröja Bik Bok
Jeans Crocker

Min fredag
Dagens låt
This I Promise You med ´NSYNC
Dagens tv-program Let's Dance
Åt jag senast Ett äpple
Ligger närmast mig på vänster sida Min digitalkamera

Farliga ASOS!

Cowl Neck Belted Knitted DressBlouson Button Detail Top

ASOS har så sjukt mycket snyggt! Och får dessutom in massa nytt hela tiden! Härlig vit och söt klänning med detalj i midjan och dessutom en härligt blå tunika med finfina detaljer.

Mysig polotröja


På jakt efter en mysig och skön polotröja har
H&M en i sin outlet för fyndpriset 79:50 ,- ! Finns i en mängd olika färger och storlekar. I färgen naturvit ( se bild ovan ) finns den i alla storlekar just nu, och mina personliga färgfavoriter är dimlila och blå. Skynda att fynda!

Skönt med helg!

Har haft ständigt huvudvärk större delen av veckan så det skall bli riktigt skönt med helg. Har inte mycket planer, kanske åka iväg och spana, men mest vila. Vad ska ni göra?

Ikväll är det två program jag vill se som går samtidigt! Brukar alltid vara så och det är lika problematiskt varje gång. Jaja, jag skall i alla fall se Let's Dance (heja Tobbe!) och spela in Så ska det låta.

Kram och trevlig start på fredagen!

Spara och släng

En snabb guide hur du får en vårtrendig garderobb. Fakta och bilder hämtat från http://www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,974127,00.html



Skall du köpa nytt?
Satsa på en klassiker! Den lilla svarta, som nu börjar synas i blått och andra mörka färger. Men jag håller nog ändå fast vid ett svart är snyggast.

Spara denna säsong! Förklädesmodeller är ett mode som vi kommer se större delen av 2007. Jättesött och trendigt!

Inget för denna säsong! Tajt är ute! Inget tajt i chokerande färger vill vi se denna säsongen!



Skall du köpa nytt?
Vill du vara trendig så satsa på ett par så kallade "paper bag waist". Hög midja, rätt i vår. Ändå lite city shorts-varning enligt mig, detta tycker jag är väldigt osmickrande för hela kroppen.

Spara denna säsong! Kostymbyxorna i olika färger var och är en hit! Bryt av med något rockigt och tufft.

Inget för denna säsong! Hela träningsoveraller till vardags, nej nej nej! Sen tycker jag att man kan ha en träningsoverall jacka till jeans, det är inget större fel på det (enligt mej) och ett par pösiga, svarta mjukisbyxor med kanske en munktröja eller hoodie. Avslappnat och helt okej! Men nej, inte HELA träningsoverallsetet!



Skall du köpa nytt? Härligt herrinspirerade skor är största trenden! Kan inte komma på något det passar särskilt bra till just nu, men det finns säkert mycket!

Spara denna säsong! Platån funkar BRA i vår!

Inget för denna säsong! Vita skor med klack, ajajaj! Känns bara som att de blir smutsiga och lite tråkiga efter någon användning.



Skall du köpa något nytt? Solbrillorna, stooora, är ett säkert kort! Gärna i olika färger!

Spara denna säsong! Knästrumpor är något vi ser mycket och enligt trenden så skall de sticka upp under stövlar. Usch vad fult tycker jag! Men vädligt trendigt som sagt.

Inget för denna säsong! Boheminspirerade halsband är inget som gäller just nu.



Skall du köpa något nytt? En snygg så kallad parkas är rätt just nu!

Spara denna säsong! Ytterplagg med trekvartsärm håller i sig.

Inget för denna säsong! Långa dunjackor, inte alls snyggt!



Skall du köpa något nytt? Metallic gäller inte bara på klänningar utan också på vårt smink. Var helt rätt, med en guldig ögonskugga i vår!

Spara denna säsong! Mörka lack, gärna i lila och röda nyanser, ser vi fortfarande.

Inget för denna säsong! Tråkiga hårförlängningar går helt bort! Ser onaturligt och konstigt ut!

Blått metallic



En riktig festklänning i metallic (vårens stora trend!) och dessutom i blått. Den blåa färgen är jättefin. Klänningen känns dock väldigt kort och det är kanske svårt att hitta ett tillfälle då man skall ha den, men så strålande söt är den!


Nytt från H&M Divided

Nu har de fyllt på med nytt och fräscht på H&M Divided. De hade en hel del snyggt. Som den här till exempel med en långärmad topp under, och plus för att det är 100% bomull. För dig som vill sticka ut rekommenderar jag denna godbit. Hur söt som helst och kan kläs ned med en topp under eller en kofta över, också denna i helt fantastiska 100% bomull. Kanon! Och det är ju jättefint med en kjol och en sådan  hittade jag också, med sidfickor. Och sötaste klänningen med rosett, denna får man bara inte missa! Låt dej inspireras!


Sööt läderjacka

Kate Scalloped Leather Jacket


Klassisk men ändå originell med spetsen. Hur söt som helst! Asos får in så mycket snyggt att man kanske borde undvika deras hemsida :P

...På onsdag?

58832-61

Ännu dags att inviga ett nytt plagg.

Kofta Vero Moda
Vitt linne Gina Tricot
Jeans Lee

...På tisdag?

58832-60

Idag var det dags att inviga min klänning.

Klänning Gina Tricot
Jeans Crocker
Stövlar Skopunkten

Sämst klädda 2006



1 Paris Hilton och Britney Spears
2 Camilla Parker-Bowles.
3 Lindsay Lohan.
4 Christina Aguilera
5. Mariah Carey.
6 Paula Abdul.
7 Sharon Stone.
8 Tori Spelling.
9 Sandra Oh
10. Meryl Streep.


   

Christina Aguilera | Mariah Carey | Paula Abdul

...På måndag?

58832-59

Idag satte jag på mig något skönt. Trivs man i det ser det oftast bra ut :)

Mörkröd, långärmad bomullstopp med v-ringning Gina Tricot
Jeans Lab Industries

Size Zero-idealen på väg ut

Det har snackats om det länge att det är ute att vara jättesmal, men trotts det är det ändå det som alla i kändisvärlden försöker uppnå, och som påverkar oss. Är det nu äntligen slut med det?

Viktfixering är allt vanliga hos unga tjejer, och även pojkar. Man påverkas av hur dagens modeller ser ut. Allt pekar på den mall man skall formas efter. Att bestå av mest skinn och ett oproportionerligt stort huvud. Inställningen måste ändras hos alla! Så gott som alla har börjat tröttna på den extremt smala trenden och vi är förhoppningsvis på väg till en vändning.

Nytt på bloggen!

Något nytt ni säkert har märkt av är att jag nu mera har en bild på mig på bloggen då jag fått förfrågan.

Tack för att ni läser! :)


Fynda läderskärp

I H&Ms Outlet kan du just nu fynda lite olika läderskärp. De är dock relativt breda, vilket kanske är emot trenderna, men kanske inte emot din smak och du sätter ju på dig det du gillar, right? ;) Jag tycker i alla fall att det kan vara värt att titta. Dessa skärp kostar 98 ,-/st.


Förhäxande snyggt :)

Nu anfaller Asos med sjukt mycket snyggt. Och en betoning på mycket, för det finns en hel del nytt att kolla igenom. Kolla in de här läckra skorna som är kopior på några Jessica Alba har haft på sig. Inget jag själv skulle ha på mig men väldigt häftiga. Även en läcker klänning in style of Keisha Buchanan. Snygg som lbd och kan även kläs ned med en kofta eller nått :) Och för dig som är på jakt efter en snygg, originell handväska har Asos fått in en fin modell med detaljer och sött spänne. Och t-shirts kan man aldrig ha för många av. En snygg modell in style of Lindsay Lohan.

Lindsay Hysteria Retro Front Print Tee

Gwen Stefani

Jag gillar Gwen Stefanis "Wind it up" faktiskt. Det skall ju inte vara min typ av musik men den är väldigt häftig. Gwen Stefani är väldigt cool och egen också. Se själva :)


Recept: Schackrutor


Schackrutor

Ugnstemperatur ca 175-200 oC , ca 50 st

4½-5 dl vetemjöl
1dl socker
200g smör
Smaksättning:
2 tsk vanillinsocker
2 msk kakao

Blanda samman mjöl, socker och smör så att det blir en deg. Dela degen i två ungefär lika stora bitar.
58832-5158832-52
Ena delen skall blandas med vanillinsocker och den andra med kakao. Rulla nu ut degen i fyra jämna längder. Lägg en ljus läng bredvid en mörk i två lager så att det blir som en liten schackruta. Tryck till lite lätt så att de sitter samman. Skär 3-4 mm tjocka skivor och lägg de på en smord plåt eller en plåt med bakplåtspapper.



Grädda mitt i ugnen i ca 10 min

58832-57










FÄRDIGT!

58832-58

Asos har fortfarande rea

För dig som är på jakt efter en snygg partyväska kan det vara värt att veta att Asos fortfarande har rea. Och de har ett stort utbud av väskor. Den här tycker jag är fin och det är en sådan jag själv letar efter just nu, svart klassisk, quiltad och med guldkedja. Så tidlöst! Och just nu kostar den endast 55 ,-. Sen har de en fin kuvertväska. Finns även i rosa och har ett sött spänne. Kostar runt 30 ,- nu så kolla in på Asos, det finns mycket fint :)


Orkan!

Usch vad det blåser! Ibalnd skakar hela huset. Jag tror att jag skall hålla mig inne idag, har ingen lust att få en takplatta i hövet.

Snacka om HÖG midja!

58832-49

När jag sökte runt på olika sajter fick jag syn på ett par jeans med riktigt hög midja. Bilden fick mig att skratta ihjäl mig. Det ser inte klokt ut! Midjan på Cheap Mondays Eiffeltowermodell är aningens för hög ;)

Dagens inköp

Idag var jag på jakt efter en snygg vardagsklänning, som gärna fick vara fin som festklänning också. Jag sökte igenom många butiker innan jag hittade något. Dessutom var jag i behov av en svart kofta, ett klä ned klänningen med och att ha överhuvud taget, svart passar ju till allt. Sen fick det gärna vara guldfärgade knappar på koftan :)

58832-4358832-45


Om du är på jakt efter en klänning kan jag bara rekommendera Gina Tricot! Det kanske låter tråkigt men där fanns det jättemånga fina modeller. Där hittade jag denna med fint mönster och lite glitter i och puffärm. Fin som vardagsklädsel och en perfekt lbd. När jag använder den får jag såklart ha leggins under. Koftan med guldknappar hittade jag på Vero Moda. Jag älskar båda plaggen redan!

58832-46

Efter det åkte jag och köpte svarta skor som jag tyckte passade de nya kläderna. De till vänster är tänkta som vardagsskor och de till höger lite mer festskor då de har klack. Båda är köpta på Skopunkten.


...På lördag?

58832-42

Idag skulle jag ut på min efterlängtade klännings-jakt! Då valde jag detta.

Vit kofta Ärvd av kusin, ursprung H&M
Vitt linne Gina Tricot
Jeans Mix
Väska Friis & Company
Halsband med en liten ask Present

Jag vill ha!

Jag tycker att jordgubben från Asos är hur söt som helst, oavsett vad alla andra tycker! Jag har hört många spekulationer kring den men jag köper mycket hellre den för ett helt okej pris än jordgubben från Kenneth Jay Lane som kostar över 1000 ,-! Jag tycker att den här är strålande söt!

Long Strawberry Pendant Necklace

La Redoute

Jo visst, jag har också fått den omtalade katalogen från La Redoute. Det verkade som att många tyckte om den vilket var roligt att höra, men mej tilltalade den inte speciellt. Tyckte att en klänning med fickor var ganska fin men annars fanns det inget för mig. Tycker också att det kan vara svårt att beställa ifrån katalog ibland. Jag handlar gärna i butik då man kan prova och känna på plagget innan man köper det. Hoppas att ni hittade något vårfint :)


...På fredag?

58832-41

Förlåt för att det blev en väldigt tråkig fredagsoutfit men jag har blivit jätteledsen på min garderob och hittar inget jag gillar längre. Och då blir det säkra kort allt för ofta.

Blåmönstrad hoodie Bik Bok
Vitt linne Gina Tricot
Jeans Cheap Monday


Äntligen fredag

Idag blir det förhoppningsvis mat snart (för jag dör av svält!!) och så är det ju premiären för Let's Dance! Skall bli jätteroligt att se! Jag tycker inte att deltagarna var lika spännande som förra årets (med Idol-Måns, Idol-Kishti, Peppe Eng m.fl) och jag har svårt att utse någon jag hejar på så här i förväg. Men jag hoppas att det går för sig för Tobbe!

Trevlig kväll!

Piffiga Sofi

Det kan väl inte vara möjligt att man alltid hittar något snyggt att sätta på sig? Men Sofi Fahrman är faktiskt ganska stilren, sen kan man ju ha sin egen uppfattning om personen Sofi men hon är alltid piffig och hittar alltid så fina klänningar. Se själva!



Klänningen är ifrån Marc Jacobs, strumpbyxorna från Åhléns och skorna är ifrån Zara

Trött på vinter-reor? Få inspiration av våren!

Tycker du att det inte finns något roligt kvar på vinter-reorna? Kolla in vårens trender! Det finns säkert något du gillar!

1.
 2.  3.                               
4.  5.  6.

1. Många av oss har blivit väldigt förtjusta i trenden med A-linjeplagg. Och jag tror att det är en trend som man gillar mer och mer. Denna fina lilla tunikaklänning kommer ifrån H&M och kostar 249 ,-

2. Kanske inte lika känt är att platån kommer slå stort i vår. Och gärna öppen tå! Denna lilla godbit kostar 279 ,- på Halens.

3. Klännigen är vårens viktiga plagg! Och 60-talet har varit en stor inspirationskälla för olika designers. Denna fina modell kostar 199 ,- på Ellos.

4. Ingen har väl missat att pasteller dominerar i vår?! En fin skjorta hittar det på Gina Tricot för 199 ,-

5. Blommigt syns också på våra plagg. En härligt orange klänning med söta blommor hittar du på H&M för 398 ,-

6. För dig som har fallit för metallic! Finns det något härligare än en silrvig träsko? Denna är väldigt snygg! 299 ,- på Wedins får du ge för denna.


Hoppas att du har hittat något så att du kan ge dig ut och fylla på med lite vår i garderoben :)


Förvånad vinnare

Idag fick jag ett litet paket i brevlådan. Det var ifrån Julia (jag tycker om den även om jag är lite för gammal för den anser vissa). Jag kunde inte gissa var det var! En premie? Visst hade jag förnyat min prenumeration men inte skulle jag få något. Jag öppnade det blöta paketet och i låg en liten lapp. "Grattis! Du är en av de lyckliga vinnarna i en av tävlingarna i Julia!" Jag hade vunnit en liten singel med låten I'm in the band från JC-reklamen xD Men ändå! Jag blev superglad! Tänk att de hade valt mig! Blev faktiskt gladare för den lilla lappen än för vinsten.

Ååååh :)

Efter alla snälla kommentarer som jag fick blev jag jättevarm inombords! Jag ska fortsätta att blogga som jag brukar, hihi :)

ENOOORMT TACK!! :D

Uppehåll från bloggandet

Jag tror att jag skall ta ett litet upphåll från bloggandet. Det tar upp ganska mycket tid, och jag har mycket annat som jag måste tänka på också. Nu kommer jag endast att blogga när jag känner att jag har tid över och när jag känner för det.

Ha det bra!

Mys-tisdag

Ikväll blir det en riktig myskväll med nybakat bröd och så skall vi se Bygglov på dumburken. Haha, jag tycker faktiskt att Willy är väldigt rolig! Skoldagen var helt ok och jag såg att A hade en sådsn klänning som jag spanat in på Gina Tricot i rött. Börjar känna att jag faktiskt kan gå i skolan i klänning, det kanske bara vore roligt :) Idag har i alla fall jag K o S bestämt att vi skall sätta på oss löjliga tofsar imorgon, får se hur det blir med det ;)

Ha en bra tisdag!

Vårtoppen från H&M

Här är toppen som jag köpte från H&M och som kom igår. Som sagt lite stor, men den är jätteskön och jag är mycket nöjd med den! Ser dock lite hängig ut på bilden och så har jag en hårsnodd runt armen.. hehe :)

                             58832-34

...På tisdag?

58832-33

Idag valde jag en favorittröja till ett par jeans.

Rosa, grovstikad tröja Bik Bok
Jeans Cheap Monday


Igår kom vårtoppen!

Igår kom den omtalade toppen ifrån H&M i färgen ljusrosa hem till mig. Den satt ganska slappt men det vara bara skönt, fast den blev lite urringad :/ Hur som helst är den jätteskön och luftig att ha en varm vår/sommardag.

Bild kommer senare

Såhär såg det ut på Tiger of Swedens höst/vinter visning!



Man ser tydligt att trenden är att plaggen släpper mer och mer från kroppen. Det tycker jag bara är bra! I den här visningen ser vi mycket gråa toner men också en del färgstarka plagg. Plaggen som dominerar är klänningen, byxdressen och den låånga kappan. Bilder:
Stureplan


Goda nyheter

Från ett ämne till ett annat på ett kick...

I musiken skall vi börja med blues! Det passar ju mig i ett nötskal! Tänk vad roligt att få vetra lite historia bakom bluesen, som är grunden för nästan alla musikstilar. Få köra låtar med The Beatles, Eric Clapton m.fl. och köra låtar som Sweet Home Chicago. Säger bara toppen!

Vi skall åka till Nice! Nu har vi beställt en resa till Frankrikes härliga riviera. Var mycket tveksam i början, jag hade gärna velat och åka till Stockholm och kollat i affärer ;) Men Nice är ju fantastiskt! Jag tror faktiskt att de har bra shopping där också! Bara att börja spara...

Plötsligt blev livet lite lättare :)


Idag fick jag mitt H&M Clubkort!

Idag kom det ett litet kuvert i brevlådan och i det låg det mitt clubkort från H&M! Vad roligt för jag handlar, inte jättemycket själv, men det händer och då är det praktiskt att ha ett eget kort. Perfekt!

...På måndag?

58832-32

Första dagen i skolan. Humöret avgjorde kläderna. Börjar känna mig tråkig som går i jeans och hoodie varje dag..

Blåmönstrad hoodie Bik Bok
Vitt linne Gina Tricot
Jeans Lee

Slut på lov, slut på det roliga?

Slut på ledigheten. Åh, det känns lite vemodigt! Men samtidigt känns det så fruktansvärt roligt att träffa alla kompisar igen. Kan knappt vänta! Egentligen är tiden när man har lov ganska händelselös, och det är otroligt lungt och skönt. Men man skulle aldrig kunna njuta av samma avkoppling om man inte fick ha lite vardag.

...På lördag?

58832-28

Som sagt postar jag gårdagens klädsel idag och jag bytte ut min kjol till jeans. Får ursäkta att bilderna inte är tagna mot en så bra vägg, hoppas att ni ser bra ändå :)

Vit kortärmad skjorta Mexx
Jeans Lee
Halsband I.Me.My

Mascara

Jag köpte min mascara förra året vid ungefär den här tiden på året. Kan det ha varit i januari? Hur som helst så skall man ju byta mascaran varje år ungefär eftersom den drar till sig så mycket bakterier. Jag läste även någonstans att det var rimligt att göra det var 6:e månad. Den förra jag hade var från Max Factor och hette någonting 2000 Calorie Volume Mascara tror jag och kostade väl runt 100-lappen. Dags på jakt efter en ny! Har en ifrån Maybelline just nu men den känns ganska klen. Visst, bra vardagsmascara! Men jag funderar på att köpa en ny snart! Och jag är väldigt intresserad av Max Factor 2000 Calorie Curved Mascara som kostar runt 120 ,-. Vem kan leva utan en bra mascara?!


Metallic-trenden är ett faktum!

                                                                 

Jag vet egentligen inte vad jag skall tycka om metallic-trenden. En klänning i skimmrande guld och silver? Nej tack! Men jag tycker att metallic är snyggare när man kommer till sminkdelen. Se hur Cameron Diaz på bilden matchar sin silvriga klänning med den guldiga ögonskuggan. Tycker du om det?

Två outfits

Ni märkte säkert igår att jag aldrig postade min outfit. Det skall jag göra idag. Men jag bytte dock manchesterkjolen till vanliga jeans. Jag kände mig så prydlig och rak i kjolen. Till jeansen hade jag den kortärmade skjortan som tänkt och piffade upp med ett halsband. Jag postar den så snart min kamera är laddad.

Jag har verkligen blivit sugen på att använda klänning till vardags då jag aldrig gjort det tidigare. Av mina erfarenheter har jag sett många jättefina modeller på Topshop. Jag vill investera i ganska dova färger som vitt, grått och svart. De är dessutom lätta att matcha med andra färger! Jag skall satsa på ganska korta klänningar som man kan ha över jeans. Nästan som en tunika. Man får ju börja med något och sen kanske man kan ha på sig något mer vågat sen. Man skall ju känna sig bekväm! Har sett en jättesöt klänning på Gina Tricot! Fanns i färgerna röd, vit, grå och svart (de jag såg) med ett litet sidenband! Snyggt om man vill ha något över jeansen med lite högre glamourfaktor!

Väntan

 

Medan jag väntar kan man ju kolla in olika shoppingsajter. Jag brukar ju tycka att H&M har mycket fint men när jag kollar bland accesoarer har de ju inget jag gillar. Inget av det nya i alla fall! Jag tycker ju om väskor, och inga extremt dyra, men utseendet går först. Jag tycker att många av H&Ms accesoarer, och framför allt väskor är väldigt smaklösa och tråkiga. Jag tycker att väskorna går i sin egen bana enligt H&M och passar inte alls pastellfärgerna.

Förberedelser

Jag tycker inte om att vänta på gäster. Jag skulle bara vilja sätta mig alla kläder nu och lägga på en make-up men den är fem timmar för tidigt. Jag är osäker på hur jag skall göra med sminket, för jag har en röd, stor finne i pannan som vägrar försvinna =/ Och om jag täcker den med smink tror jag att den antingen rivs upp eller så blir den bara mer irriterad. Men det är ju bara mina kusiner som skall se mig så det är inte så viktigt. Jag är i alla fall nöjd med klädvalet :)

Från ett ämne till ett annat. Hörde på radio att vårens stora färg var röd! Röda läppar, röda skor och röd klänning. Va?! Jag läste på en sida att röda läppar var förbi och man skulle ha läppar i naturfärger. Rött är väl ingen vårfärg?! Jaja, det var någon ifrån Kappahl som sa det i alla fall. Vad tycker ni, är röd en vårfärg?

Mina favoritlinnen

Jag har letat igenom olika hemsidor och valt ut de bästa och snyggaste linnena.

ZoomaZoomaZooma


1. Puderrosa med rynk och spetsdetaljer. 100% polyester. 199 ,- på Ellos
2. Vitt linne med spetsdekorationer och satinband. 100% viskos. 149 ,- på H&M
3. Blårandigt linne med spets. 100% bomull. 129 ,- på Ellos
4. Grönrandigt linne med fastsydd omlott. 95% bomull 5% elastan. 79:50 ,- på H&M
5. Blek gult linne med spets. 92% bomull 8% elastan. 129 ,- på Josefssons
6. Gulmönstrat halternecklinne. 95% bomull 5% elastan. 69:50 ,- på H&M


Vårens väsktrender

Om du skall investera i en väska i vår, och vill göra det trendigt, så är det en stor väska som gäller. Skinn är det material som dominerar och gärna ljusa färger och naturfärger.


Lite bloggande

Idag har jag verkligen snålat på bloggeriet. Får väl skylla på att jag har varit borta och känt mig slö hela dagen. Jag hoppas att jag kan ta igen detta imorgon. Jag avslutar denna fredag med att visa ännu en bild på väskan som fångade mig på ett ögonkast.

God kväll och god natt för min del!

Fynda snygg skinnväska


Kollade in H&Ms Outlet och fastnade starkt för den här väskan. Jättesnygg modell, fin färg och det bästa av allt; 100% läder. Tänk så snygg den är till linne, shorts och flipflops! Åh, helt galet snygg! Nu kostar den 398 ,- och det är hela 200 ,- billigare än ordinarie pris. Säger bara skynda fynda!

Dessutom har de en hel del klänningar. Nu är till exempel
sidendrömmen jag har bloggat om i Outlet och kostar 198 ,-. också det 200 ,- billigare än ordinarie pris.

Inget nytt köpt

Jag hittade inget på Myrorna, tyvärr. Men det var kul att komma ut på stan, det var fint väder och så. Jag gick in en stund på Twist & Tango och kollade in deras rea och de hade en del fina grejer men inget jag fastnade för och köpte.
Imorgon när vi får gäster blir det troligtvis kjolen, känns lite tråkigt att ha klänningen igen även om den är läcker.
Det blir nog ingen dagens outfit postad idag heller för en knapp åkte av min skjorta. Alltså, hade jag på mig min nya
skjorta från H&M L.O.G.G och jeans. Jag känner mig så tråkig som alltid, alltid går i jeans. Känner någon av er likadant?

Ha en härlig fredagskväll!

Orkar inte tänka

Idag orkar jag inte posta min outfit men den är väldigt simpel. Mina blå Cheap Monday-jeans och en vit, urtvättad hoodie. Inte så piffigt men jag bara tog något idag. Orkar inte tänka.
Längtar mycket till imorgon och på lördag såklart! Men en dag i sänder, får njuta av lovet för snart är det över :(

Ha det gott!

H&Ms vårnyheter börjar trilla in i butikerna

När jag var ute idag såg jag att H&M att fått in lite vårnytt. Bland annat den här skjortklänningen i en stark grön färg. Visst får alla vårnyheter en att längta ? Jag tittade runt och fick även syn på den söta koftan i den pastellgröna nyansen samt den svarta. Och såklart såg jag den lilla väskan som jag tror att många lagt märke till. Det är tydligt att våren snart är här!


Klänning eller kjol?

På lördag skall vi få gäster, kusinerna som inte kunde på komma på nyårsafton då anledningen var sjukdom. Imorgon skall vi till Myrorna igen! :D Jag har aldrig varit så förtjust i second hand-shopping, och på Myrorna har de så fin ordning. Det jag tänkte kolla på var en kofta, gärna kabelstickad eller finstickad i vitt och en enkel vit skjorta, men vi får ju se när vi kommer dit. Det är så praktiskt och enkelt att hitta snygga saker när det är sorterat i färger. Då får jag även se om jag kan hitta något att ha på mig då gästerna kommer. Men min fråga är om jag skall ha min klänning eller manchesterkjol och kortärmad sjorta om jag inte hittar nått? Tack på förhand!

Ellos vårnyheter!


Zooma


Det var första gången som jag kollade in på Ellos hemsida och hittade lite vårnytt. Klänningen här på bilden var en av mina favoriter och kostade 199 ,-. Man kan verkligen konstatera att våren är dominerad av pastell. Jag tycker väl att det är sådär, jag tyckte bättre om förra årets vårmode med vitt som bas. Men jag hittade en jättesöt blommig klänning i Ellos vårkollektion som kostade 299 ,-. Den är verkligen gudomlig! Sedan kollade jag in blusar och då hittade jag en fin kortärmad skjorta i orange och brunt. Och vad vore våren och sommaren utan ett snyggt linne? Ett sådant hittade jag också i rosa med fina detaljer. Det var lite av Ellos vårnyheter, hoppas att ni har fått bra tips.

Cashmeretröja i H&Ms Outlet!


För dig som är på jakt efter en
cashmeretröja (jag bland annat) finns det nu en i H&Ms Outlet för 498 ,- Det är 200 ,- billigare än ordinariepris. Den är i 100% cashmere. Jag tror dock tyvärr att det inte blir någon för min del då jag redan har både köpt och beställt ganska mycket denna månad. I storlek M finns den kvar i färgerna naturvit och grå. I XS och S finns den kvar i alla färger (svart, naturvit, grå och beige) och i L finns den i naturvit. Skynda att fynda!


...På onsdag?

58832-27

Idag valde jag den randiga Gift Of The Day-tröjan och jeans. Tröjan fick dock ett litet väck på sig när jag tog bilden, hoppas att det inte gör något!

Randig tröja H&M L.O.G.G
Jeans Lee

POP beauty



Det är svenska Sara Strand som nu lanserar sitt eget märke i Sverige. Det har blivit en riktig succé i England. Serien är färgstark och hon beskriver den som lätt att använda och att gå ifrån en vardags make-up till det lilla extra. Det jag gillar bäst med serien är att det på baksidan står hur man skall applicera produkterna.


POP Eye Cake 195 ,-  Jag tycker att det verkar som att ögonskuggorna lätt kan blanda sig och det bara blir sörja av allt ihop men man får väl vara försiktig när man applicerar ögonskuggan.



POP Up Blush 175 ,-          POP Glitter Stix eyeliner 95 ,-     POP Sugar Shine Lipgloss 145 ,-

POP beauty finns på utvalda Kicks-butiker. Gå in på
Kicks. se för mer information om var det kan köpa produkterna.  


Nytt: Kontakt

Nu har jag skaffat mig en e-postadress som är endast till för sådant som rör bloggen Foffe. Om du har synpunkter på något som jag har skrivit, om du har frågor så skall jag göra mitt bästa för att svara på dem och om du har modetips är du välkommen att dela med dig av dem. Om du har upptäckt något fel på bloggen är jag tacksam om du kan meddela mig detta. Kom ihåg att mejladressen är till för att du skall kunna påverka vad som skrivs på bloggen Foffe. Tack för att du läser!

Kontakta mig gärna på:
[email protected]


Beställning


Nu har jag beställt den gulliga, ljusrosa toppen från H&M. Tillslut fick vi mejlet och kunde logga in på deras Shop Online-site.
Leveransen skall komma i nästa vecka och jag längtar verkligen. Skulle vara toppen om lite snö kom också så att det kunde bli vår.

Vårens måsten!

Gillar du mode och trender har du säkert koll på vad som är inne i vår. Här skall jag snabbt presentera vårens måsten och lite vad jag tycker om dem.


Trenchcoaten
är det dominerande ytterplagget! Den lite längre kappan är både praktisk och snygg och har fångat många. Jag tycker om när det är väl utmärkta knappar och fina detaljer som skärp i midjan. Bilder: H&M


Klänningen är ju numera det ultimata vardagsplagget. Trotts det tror jag attjag aldrig under senare tid har klätt mig i klänning till vardags, har lite svårt för det, men ni som gör det måste ju älska det för det finns så mycket att välja mellan. Min favorit är skjortklänning som man inte behöver klä ned då den är ganska diskret i sig själv. Bild: H&M



Shorten var ju verkligen en hit förra sommaren och jag måste säga att det är snyggare än kjol. Eftersom midjan går uppåt på övriga plagg så gör de även det på shortsen. Jag har ju sagt mitt om hög midja på tvåbenta plagg och jag gillar det inte. Men nytänkande och spännande för er som gillar det! Bild: H&M


Trekvartsärm läste jag om snabbt i ett modemagasin och där stod det att det skulle bli totalt ute och att man var trött på alla halvlånga ärmar men nu verkar det som att det funkar mycket bra! Det finns mycket att välja på om du vill ha trekvartsärm. Bilder: H&M


Koftan tycker jag blev stor när Gina Tricot kom ut med sina som nästan alla har en av i sin garderob. Numera kallar vi även koftan för cardigan, vet inte riktigt varför men det skall tydligen låta häftigare. Koftan finns nu i många olika modeller, färger och har olika detaljer så jag tycker att vi har gjort den mycket roligare än hur den såg ut från början. Vill dock ha en
traditionell kofta finns det såklart också att få tag på. Bilder: H&M

Trendigt med trenchcoat

SHORT TAILORED FIT TRENCH COAT

Trenchcoaten är den längre kappan som vi ser mycket av till våren. Gärna med markerade knappar och andra detaljer. Det är otroligt många märken som har satsat på det här och ovan är det två liknande. Den till vänster är ifrån H&M och kostar 398 ,- och den till höger är från Burberry och kostar £ 540.

Linne med romantisk touch

 

Har ni lagt märke till detta linne? Det är otroligt sött och fint. Massa plus för det fina satinbandet som knyts i ryggen. Linnet finns i flera färger (men den här puderrosa färgen är min favorit) på H&M och kostar 149 ,-

...På tisdag?

58832-26

Ut på vift. Då är det självklara valet jeans och till det hoodie.

Grå hoddie med detaljer Bik Bok
Vit t-shirt med tryck Peach
Jeans Cheap Monday

På vift

Idag skall jag vara borta mesdadels av dan. Jag kanske hinner blogga lite ikväll. Till dess får ni ha en bra tisdag! :)

...På måndag?

58832-25

Idag var det humöret som fick välja kläder. På med t-shirt och jeans.

Grön t-shirt med tryck Loveli
Jeans Lee
Halsband med dödskalleberlock I.Me.My

En bra dag

Idag var jag med F igen. Jag ringde henne vid tolvtiden och då låg hon och sov ;) Hihi! Vi sjöng karaoke och spelade spel och annat trevligt. För övrigt har det varit en väldigt lyckad dag, jag hoppas att ni också har haft det!

Nu är det 2007!

Det har det varit i ungefär 10 och en halv timma nu. Det känns väl ganska bra men lite konstigt och jobbigt för det förra året gick så fort. Jag minns fortfarande vad vi gjorde på den nyårsaftonen! Och det känns som att det vore igår.

Men det är skönt att det är lov! Igår var jag med F och vi hade det så roligt så :) Det är roligt att vi har samma smak på kläder, och vi tänker ganska lika när vi handlar kläder. Och så gillar vi båda orange!

Idag vet jag inte riktigt vad jag skall göra, det kanske vore roligt att vara med F igen och höra hur hon hade det på nyårsafton. Fast det är skönt att vara hemma också, jag får se vad jag gör.

Gott nytt 2007!