Otålig

Har väntat och väntat på H&M-paketet hela veckan och ville helst ha det igår men nej, inget paket syns till. Och inte idag heller. Har väntat nu i en vecka, i och för sig inget konstigt. Det kan ju ta flera månader! Men mitt paket SKULLE dyka upp i slutet på mars, och jag vill ha det nu! ;)

Förövrigt ett riktigt gott slut på en seg och evighetslång vecka utan händelser. Eller jo, hade en bra dröm i natt som gjorde mig lite pigg idag men en dröm är ju bara en dröm så den glädjen varade inte hela dagen. Men slutet på dagen var toppen! Och sen spelade jag gitarr och det gick också bra :D Och fick dessutom en grym låt att träna på. Så jag är ganska nöjd!

TELEVISIONEN ÄR I FUNKTION! Lycka! Fast man glömmer ibland att sätta på den för man tänker inte på att den faktiskt funkar. Ikväll blir det Så ska det låta, om det fortfarande går :) Fredag är ju bara det lycka!

Ha en kanonhelg!!

Rosa i mängder

TinyPic image

Rosa har blivit väldigt populärt och är verkligen en av mina favoritfärger! Skall jag bara välja en blir det ofta en rosa. Här är några rosa favoriter! Och jag skulle inte ha något emot att ha koftan hängandes i min garderob ;)

Aerobic

Senare ikväll ska jag på aerobic igen. Hoppas att det kan få mig på lite bättre humör för än så länge har väl inte dagen varit något att hurra över. Känner mig trött och har låg energi. Behöver helt klart uppmuntras. Kanske finns det något kul på Tjuvlyssnat?

Hälsn. /Foffe


Längtan efter linnekjolar

Har plötsligt fått lite lust att använda kjol. Och då menar jag ingen jeanskjol eller någon kort kjol utan en skön, sval linnekjol. Eller varför inte en jerseykjol? Riktigt snyggt, och ett plagg som definitivt borde få ta mer plats tycker jag. Föredrar faktiskt lite längre kjolar. Min linnekjol används väldigt sällan (kan väl bero på att jag köpte den för att jag var tvungen, inte för att jag ville) men när man börjar fantisera kan det bli riktigt bra.



Mer plats åt linne- och jerseykjolar! Bild: H&M

Klänning med hjärtan



En söt bomullsklänning med hjärtan och ficka som detalj. Jag tycker att denna är jättesöt, plus för fickdetaljen. Skulle helst bära den med en liten handväska med lång axelrem och ett par ballerinas i metallic. Hålla det ganska simpellt men ändå piffigt. Klänningen ingen får missa finns också i brun/grönt och kostar 249 kr på H&M.

Kamera på vift

Har lånat ut min digitalkamera så det blir inga bilder igen förrän på torsdag.


Skulle verkligen behöva bli uppmuntrad så jag hoppades på att H&M-paketet skulle komma redan idag men nej, inget paket till mig. Men det stod att det skulle komma i slutet på mars så antagligen den här veckan. Jippie!


Inte helt pigg

Är hemma idag eftersom jag inte är så frisk :/ Typiskt att må dåligt när det är så fint väder! :(

Härliga sol!

Jaa, vi har runt 25 grader idag också :) Jätteskönt! Så fort jag kom hem bytte jag om från svarta jeans till jeanskjol. Varmt :)

För varmt?

Satte mig ute på altanen. Väldans vad varmt det var tänkte jag, och inte var det konstigt, det är ju 25 grader ute! Och nej, jag skojar inte. 25 GRADER! :O

Vårvärme

Gjorde en utflykt till ett fantastiskt fint ställe för ett par timmar sedan. Låg bara och njut av solen på en filt med en kopp kaffe. Underbart! När solen skiner är det riktigt varmt, kanske 15 grader eller något sånt.

Har dessutom skickat en beställning till H&M. Jag har bestämt mig för att lämna tillbaka klänningen och skärpet. Klänningen var fantastisk men kommer användas för sällan. Och var dyr. Sen gillade jag inte materialet som var för tjockt och tungt. Nej tack! Inga Madonna-varor för min del. Min nya beställning innehåller lite enkla vårplagg vilket känns som en bra investering. Jag tror att en del av beställningen kommer att dyka upp kanske redan i veckan medan resten kommer någon gång i juni. Bland annat beställde jag de två topparna med rynk. Resten får ni se sen ;)


Sommartid och våffeldag

Är inte på humör för någonting alls. Men, idag ställer vi om klockan så vi förlorar en timme. Men vi får ju också ta vara på ljuset. Och inte bara det, idag är det våffeldagen! Får inte glömmas bort! Vad vill du helst ha till dina våfflor? Jag är svag för grädde och hallonsylt så det blir det troligtvis idag också :) Mums!



Bild från Google

Bikini

Det är sällan jag hittar bikinis som jag verkligen gillar men denna är hur söt som helst. Och det gör ju inget att det kostar endast 100 kr för både över- och underdel. Finns också i gult, men jag tycker nästan att den blåa är strået vassare. Tycker att bilden får en att längta till sommaren. Åh, men vi är ju snart där! Snart...

Jag tänker mig med en jerseykjol, ett par stora brillor, solhatt och en schysst väska, gärna en canvas för att få rätta strandlooken.














Bild från H&M

Dagens tveksamma inköp

image126image127

Här är då klänningen från M by Madonna (H&M). Det är ju den perfekta midsommarklänningen men utöver det kommer den nog inte få särskilt många användningsdagar. Vad tycker ni? Den kostar 500 kr, och jag tycker att man får leta efter finare midsommarklänning. Skorna är även de nya. Ett kap från Din sko, 180 kr. Satt jättefint och var både snygga och sköna. Men tillbaks till klänningen; vad tycker ni? Behålla?


 



Tv-trubbel

TV:n är sönder! Katastrof! I och för sig var det idag jag fick den riktiga, första tvtittar-längtan i mig. Åh!


KJL hos Accessora



Accessora har tagit in KJL. Bland annat hittar du det populära jordgubbshalsbandet men också äppelhalsbandet och armband. Trotts allt har KyssJohanna fortfarande det bästa utbudet när det gäller KJL, men det blir spännande att se hur det går för Accessora.


M by Madonna



Ingen har väl missat att Madonna släppte sin kollektion för H&M i torsdags? Inget som var så fantastiskt men när jag var iväg idag såg jag att kollektionen hade landat i butik. Alltså, de brukar ju bara komma till de stora affärerna! Där såg jag
blusen jag hade spanat in, fanns en kvar i storlek 34. Var i tajtaste laget så den blev det alltså inte. Dock ett skärp som jag kanske behåller och klänningen ovan i vitt, som jag kanske också behåller. Bilder kommer senare!

Tillbaka!

Efter mycket velande hit och dit vill jag ändå fortsätta. Det är ju här jag hör hemma! Jag känner ju mig som en Foffe och det känns så tomt utan bloggen. Nej, jag fortsätter! =)

Bloggstopp

Har tagit ett ganska långt break ifrån bloggandet, som ni kanske har märkt av. Jag vet inte, det är först nu jag har velat skriva om det. Uppehållet beror på olika skäl. Jag får se hur det blir i framtiden.

The Ark som fotomodeller



The Ark kommer inom kort synas i MQs reklamkampanjer. Håll ögonen öppna!


Kurrande mage

Jag är hungrig. Snart blir det mat!

Jag är alltid hoppfull när måndagen kommer för liksom då är det ny vecka och man är glad, nästan alltid :P Eller i alla fall jag. Och när måndagen blir helt okej, ja, då är man faktiskt ganska nöjd. Men idag var måndagen bara sådär. Inget dåligt, bara händelselös :/ Varför händer inget nu för tiden?


...På måndag?

image125

Ny vecka, nya tag

T-shirt Zara (ny!)
Jeans Crocker
Skor Reebok

Vårskor



Just nu skulle jag verkligen vilja fylla på med lite söta vårskor och dessa är några favoriter. En söt ballerina i guld med rosettdetalj. Ballerinas brukar inte sitta bra på mig men de här ser faktiskt riktigt schyssta ut. Och till höger en grön tygsko med snörning som känns som en typisk vårsko. Samtliga skor kommer ifrån Skopunkten

...På söndag?

image124

Slutet på denna vecka tillbringas i myskläder :)

Svart t-shirt H&M
Velourbyxor New Woman
Tofflor Stickade av farmor

Hagel

Nyss var det hagel och snöstorm här ute och förrut var det strålande sol. Jo, minst sagt ett annorlunda väder.

Tidig söndag

Vaknade väldigt tidigt idag och gick upp för en kvart sen. Varför kan jag inte vara såhär pigg på vardagarna? Jaja, nu är det som det är :)

Planer för dagen är att bara ta det lugnt, men man vet ju aldrig vad som händer ;) Haha

Hälsn./Foffe

Premiär för Zara

Idag var det premiär för Zara och jag var där med en kompis. Det var jättekul och det var jättemycket folk som drog och slet i allt. Men det är väl så när något nytt öppnar som tidigare inte funnits i närheten. I alla fall, affären var jättefräsch, det fanns mycket kläder, och vissa såg ut att vara direkt ifrån en second hand. Det var verkligen en varierande blandning och färgstarkt! Och inte kom jag hem helt tomhänt, nej en vit t-shirt med rosa dödskalle på följde med mig hem. Haha, och nästan alla i hela köpcentret hade en Zara-påse ;) Kul!

image123

...På lördag?

image122

Gräddvit blus Lindex
Jeans Lee
Halsband I.Me.My
Väska H&M
Stövlar Skopunkten

Och så var det fredag

FREDAG!

Jag vill gärna åka till Myrorna i helgen, och H&M, och... men känner att det inte är lönt. Det hjälper ju knappast när man vill hålla igen. Jag måste ha pengar kvar till Nice! På H&M är det egentligen bara en canvas jag vill ha, men känns så tråkigt att köpa en väska denna helg också! Nej, då väntar jag hellre en liten stund och kanske gör en stor beställning på deras webbshop. På Myrorna skulle jag vilja kolla på väskor, sjalar, skärp, hängslen och kläder i allmänhet! Men accesoarer är perfekt att köpa second hand. Men, nej. Inget av det denna helg! Tyvärr :(

Men, det är ju helg! Och helg = bra!

Kram /Foffe

Utmaning: Lista chokladfavoriterna

Antog en utmaning från Amanda att lista tre chokladfavoriter. Eftersom jag är nötallergiker så har jag kanske inte mycket att välja på, men jag klarar mig så bra :) För mina favoriter, är verkligen favoriter!


På första plats.. Noblesse! Och gärna den med mjölkchoklad, men även den med mörk choklad är god. Min absoluta favorit som känns lagom lyxig i den lite "exklusiva" förpackningen. Blir inte du sugen av att titta på den här bilden? Mums =)




På andra plats.. Marabous mumsiga mjölkchoklad med digestivekexkulor i! Hur gott som helst! En klar tvåa, och favorit!








Image
Och på tredje plats har vi den traditionella mjölkchokladen! Funkar alltid, alltid uppskattat!





Detta var alltså mina chokladfavoriter topp-3. Jag utmanar alla som vill :)


...På fredag?

image121

Klänning Gina Tricot
Jeans Crocker
Halsband I.Me.My
Stövlar Skopunkten

Bring in the news!

               

H&M tar återigen in fler nyheter till sin webbshop. Tyckte däremot att kläderna inte var mycket att hurra för medan halsbanden var bara okej. Men se där, dessa snygga canvas har kommit in, de jag skrev om och spanade in! Åh, jag vill ha!! Just nu får man en klänning på köpet om man handlar för minst 400 ,-


Osocial?

Nej, skulle inte tro det. Dagen har varit ovanligt bra, inget har gått snett. Nej, jag mår väl så gott som perfekt (bortsett från ont i halsen, just nu). Jag vet inte varför jag har bloggat så lite, men de finns väl allihop. Jag menar; bloggdagar och ickebloggdagar.

Muffinshalsband

Enamel Cup Cake Pendant


(Detta halsband fick mig att tänka på Izza)

Urgulligt muffinshalsband som piffar till det mesta! Priset är något alldeles extra, varken dyrt eller billigt, 90 ,- på Asos. Värt pengarna? Hur som helst är det jättefint =)

Nästa blir en canvas

Har redan börjat fundera på nästa väskköp, haha och jag som nyss köpte en! MEN, det lär dröja innan nästa. H&M har fått in massa snygga canvas i tre olika storlekar (om jag inte minns fel) senast jag var där. Canvas är ju jättesnygga, speciellt till sommaren. Och jag tror inte att de var speciellt dyra heller, kanske 200 ,- som högst! Topshop har också en canvas att erbjuda på deras hemsida men det är inte riktigt den stilen jag vill ha. Nej, H&M vinner!


 

...På torsdag?

image120

Svart t-shirt H&M
Linne med
Nicke Nyfiken ONLY
Jeans Lee

Till har jag de vanliga stövlarna, jackan och Snobben-väskan =)

...På onsdag?

image119

Svart t-shirt H&M
Röd t-shirt med tryck Gina Tricot
Jeans Crocker
Tofflor Stickade av farmor :)

Hängselbehov

Zooma

Jag skulle verkligen behöva ett par svarta hängslen. Det kan piffa upp vilken outfit som helst. En rolig och snygg accesoar. Kanske skulle man fynda ett second hand?

Bild: La Redoute

Ladda garderoben med vår!



Vårkollage

Vitbeige sjal i viskos H&M
Multirandig tunika H&M
Metallicsandal Asos
Ankelboots i läder Asos
Hårspännen H&M
Skinnväska H&M
Halsband KyssJohanna

Korsord

Sitter och funderar, läser och skriver. Skall ta itu med kordordet jag lämnade igår.

Update:

Korsordet får vänta till senare. Nu blir det sudoku!

Ge mig vårsmycken!

Sötaste klockhalsbandet med jordgubbe i olika färger, jordubben mäter ca 3,5 cm, kedjan ca 57 cm

Kyssjohanna har alla min drömsmycken, och jag håller mig till de billigare varianterna (även om jag älskar de dyra också). De här jordgubbsklockhalsbanden har väl ingen missat? De syns på var och varannan blogg och de är verkligen mina favoriter. Skulle gärna ta den röda, men 395 ,- är lite för mycket för mig just nu. Jag får börja spara :) Annars har de mycket annat fint att erbjuda, som den här söta, gröna jordgubben. Eller varför inte en Hello Kitty-ring? Eller ett Chanel-inspirerande halsband från Alex and Chloe.

Godmorgon

Det är skönt att kunna sova ut =) Även om jag inte är en person som kan sova så länge, tycker jag om att vakna helt pigg. Och det är jag oftast vid den här tiden.

Idag blir det en lugn slappedag. Skulle gärna komma ut också, det är så fint väder. Vi får se hur det blir med det.

Vad ska du göra idag?

Hälsn. /Foffe


Sömnig

Går runt i min jättestora munkjacka och mysbyxor =) Dags att gå och lägga sig snart tror jag, även om jag kan sova hur länge jag vill imorgon. Härligt!

Men nu, lite mys och kanske korsord innan det är slut på denna tisdag

Och så måste jag bara tacka för era snälla kommentarer! Jag blir så glad och lycklig när jag läser dem! Tack så mycket :)

Natti natti /Foffe

Vad vill du se i Vårspecialen?

Har ganska många outfits redo, men skall inte visa upp alla i vårspecialen (då jag tyckte att vissa inte alls blev fina eller inspirerande). Jag väljer ut en blandning som jag gillar, men ni får gärna hojta till om det är något ni tycker verkar extra spännande.

1. Grå kofta, vit blus, caprijeans, skinnväska
2. Vit blus, bruna bomullsbyxor, väska, halsband
3. Vit blus, rosa topp, jeanskjol, skinnväska
4. Beiga linnebyxor, brunt linne, rutig skjorta
5. Beige/bruna skjorts, vit blus, väska
6. Svart t-shirt, svarta shorts, cerise oversizehalsduk
7. Brunt linne, vit blus, rutig skjorta, brun kjol, skinnväska, halsband
8. Brunt linne, brun kjol, svart klänning, rosa topp
9. Blått linne, gröna jeans, skärp, halsband, väska
10. Vit blus, orange klänning, caprijeans, leggins, skärp, skinnväska
11. Grön t-shirt, jeanskjol, leggins, skinnväska
12. Vita linnebyxor, rosamönstrad tunika, skinnväska
13. Röd topp, jeansshorts, halsband

Det är många men som sagt, alla ska inte med.

...På tisdag?

image118

Och så dagens

Svart t-shirt H&M
Grönt linne med
Nicke Nyfiken ONLY
Jeans H&M

...På måndag?

image117

Gårdagens utstyrsel kommer en dag försent

Svart t-shirt H&M
Svart kofta Vero Moda
Jeans H&M

Planering av vårspecial

Ja, även jag tänker faktiskt ha en vårspecial med lite inspiration av våren och vad man kan tänka sig ha på sig under denna härliga årstid. Har några utstyrslar klara, men det lär bli fler. De fem som är klara är en blanding av varmt och lite kyligare väder, olika stilar, storstadschick och promenadssnygg. Jag hoppas att alla som vill skall finna någon liten inspiration i alla fall :) Jag beräknar med att Vårspecialen skall komma någon gång i april.

Nytt från Friis & Co



Friis & Co är en väskfavorit, och de gör inte bara väskor, utan
skärp, plånböcker, linnen etc. Tycker om deras prissättning och så känns många av väskorna lyxiga även om de inte är i skinn. De här ovan skulle i alla fall inte jag ha något emot att ha i min ägo.

Bilder: Zoovillage

Varning för alltför hög midja!



Jag klandrar dig inte Sofi. Din stil är klockren, oftast. Men hjälp, vad är detta? Det finns byxor med hög midja som är snygga, men de här var rena motsattsen. Det spelar ingen roll att de är ifrån Acne, vi vill inte ha dem ändå!

Svart lackväska



Denna svarta lackväska är jättefin tycker jag. Har sett den på andra bloggar och den ser kanonfin ut där också. Perfekt storlek, med plats för allt man behöver! Precis vad jag vill ha :) Kostar 289 ,- på La Redoute

Satsa på trenchcoat



Skall du satsa på trenchcoat tycker jag att den här är den absolut snyggaste. Stilren och med fina detaljer som fickor och knappar. Känns som ett perfekt vårköp! 598 ,- på H&M.

Den ekologiska trenden

Organic 100% Natural Longline VestOrganic Sunshine Printed Sloppy T

Den ekologiska trenden är ett faktum, och jag tycker bara att det är kul! Jag har spanat in H&Ms kollektion i butikerna och den är verkligen häftig. Asos har gjort samma grej och njaa, kanske inte lika lyckat. Tycker bäst om linnet med trycket 100% natural på. Oversizen t-shirten med en glad sol på är fin i sommar, men känns ganska trisst. Och jeansen föll mig inte alls i smaken. Nej tack! Ekologiskt, ja, men man får inte glömma bort klädernas användningsområde.  

Silvriga ballerinor



I like them a lot! Jag tycker jättemycket om H&Ms ballerinor i silver. Jättesöta, och till ett så förträffligt pris. Skulle köpa de i helgen men fanns inte i min storlek (hmpf, var kanske inte så konstigt då det bara fanns två par av silver kvar). Fanns bara i den
rosa varianten. De silvriga är mina favoriter. Snygga och lättmatchade!

Det är vår!!!

Det är verkligen vår! Vädret är jättehärligt här ute och man kan gå runt i bara t-shirt om man så vill. En tidig vår i år, ca 2 veckor, men inte mig emot :) Inte trodde jag att jag skulle kunna använda mina nyinköpta vårkläder så snart, men det känns faktiskt aktuellt. Toppen!

/Foffe



Bild: Google

Foundation för fräknig hy?

Fick en kommentar för en tid sedan som löd såhär:

har du något foundation-tips till oss med ojämn,fräknig hy?

Jag undrar om någon har något bra tips, för jag har inget just nu men jag skall försöka hitta något så fort jag kan :)


Äntligen Zara!

Har alltid tyckt att det är lite trisst att Zara inte finns i närheten där jag bor men nu, äntligen, skall det öppna i det köpcentret där jag är mest! Känns helt fantastiskt! Jättekul! Jag längtar :)




Mer vårshopping!

Åkte ut en sväng idag också, i första hand för att köpa en baddräkt vilket det blev. Fick också med mig lite andra godbitar hem :)

image116

Som sagt har jag ju ett presentkort på Lindex och idag blev det första gången jag använde det! Äntligen! Och jag är så nöjd med mina köp. Hittade den gulliga, gräddvita toppen i härlig bomullskvalitet. Kostade 130 ,-. Och caprijeansen blir dagens kap, jag som behövde caprijeans. Perfekt att ha offentligt i vår då jeans känns för varmt och shorts för bart. De hade något erbjudande så jeansen kostade endast 150 ,- och ordinariepriset var 400. Känns jättebra! Och slutligen det lilla lipglosset (syns ovanför jeansen) från H&M. Ett helt genomskinligt perfekt vardagsgloss, 20 spänn. Känns perfekt att uppdatera garderoben med lite vårnytt! Och bra att ha presentkort :)

...På söndag?

image115

Ursäkta den dåliga bildkvalitén

Röd topp Gina Tricot
Jeans Lab Industries
Väska H&M

Sötaste halsbandet

Shoe And Diamond Ring Charm Necklace

Eftersom jag älskar halsband i guld, eller som ser ut att vara i guld, är detta en storfavorit! Går att matcha med allt! Tyvärr är det då inte äkta guld, och det är väl därför också priset ser ut som det gör, ca 120 ,-. Men i alla fall dagens kanon! Jättesött! Finns hos Asos.

Medan man väntar på Melodifestivalen...

Hittade listan hos Alicia :) Skall se om jag har en "perfekt" garderob.

K L Ä D E R
[x] Två par jeans
[x] En kashmirkofta.

[] Ett par svarta finbyxor
[x] Ett par svarta shorts
[] En vit skjorta
[x] En kavaj

[x] En svart kofta
[] En kofta i en annan färg
[x] En jeanskjol
[x] Två svarta toppar
[] Två vita toppar
[] Två svarta linnen

[] Tre vita linnen
[] En trenchcoat

[] En vinterkappa inte en kappa, men vinterJACKA ;P
[x] En svart klänning

S K O R
[] Ett par partysandaletter
[] Ett par svarta och/eller chokladbruna boots
[] Ett par ballerinor
[] Ett par partyskor
[] Ett par söta gummistövlar
[] Två par gympaskor


(alltså jag har skor, men inget av det där tyvärr :P)

A C C E S S O A R E R
[x] En mellanstor vardagsväska
[x] Ett par mörka solglasögon 
[] Ett par skinnhandskar
[] En pashminasjal

[] En weekendbag
[] En partyhandväska
[] En kuvertväska

Ja, hehe. Det blev kanske inte så mycket enligt den här listan men jag är ändå ganska nöjd med min garderob. Men visst finns det alltid något som saknas.

Dagens vårshopping

Har köpt en hel del idag och jag kan säga så mycket som att det har svidit rejält i plånboken. Här delar jag med mig av mina inköp :)

image111image112

Linnet hade jag redan spanat in på
Jennys blogg och tyckte att det var gudomligt sött så när jag kom in på Vero Moda började jag genast leta efter det. Jättefint, med Nicke Nyfiken på! Sprang snabbt in på H&M och införskaffade en svart t-shirt att ha under linnet då jag tyckte det var lite urringat och bart att gå utan något under. Linnet kostade 130 ,- och var definitivt värt pengarna, ett helt okej pris.

Och nu, till det fantastiska: Hittade min drömväska som jag har skrivit om! Skinnet är helt fantastiskt och jag älskar den enkla designen och storleken, och färgen! En favorit i vår och sommar! Jag skall slita den med hälsan och den känns som en rätt investering. 600 ,- kostade min drömväska, ganska mycket men åtkomligt för en så fin väska.

Har bränt ganska mycket pengar idag men är otroligt nöjd! Får faktiskt ta dte lugnt på riktigt nu på köpfronten! Skall ju snart till Nice och då kanske man vill shoppa lite också ;)


...På lördag?

image110

Linne Gina Tricot
Kavaj Gina Tricot
Jeans H&M

Vårens väskor och skor från Wedins



Wedins har ett fantastiskt sortiment av skor och väskor. De har billigare varianter och så några dyrare och jag har valt ut mina vårfavoriter i alla prisklasser.

1. Vit snygg
shopper med snygga detaljer som känns helt rätt och är en perfekt vårväska. Fiffigt med magnetlås. Finns också i svart. 249 ,-

2. Bronsfärgad shopper med snyggaste fodret. Något för dig som fastnat för metallic! Finns också i svart och vitt. 149 ,-

3. Svart partyväska (kuvertväska) med rockiga detajer. Finns även i rött och vitt. 149 ,-

4. Min absoluta favorit! Skinnväskan från Don Donna känns perfekt i vår! 1 295 ,-

5. Bronsfärgad ballerina med lågklack. Finns också i svart. 349 ,-

6. Ballerina i skinn med rosettdetalj från Vezzano. Finns också i vit. 599 ,-

Hoppas att du har fått bra tips på en ny vårväska!

Godbitar från Ellos

ZoomaZooma

Glöm inte bort Ellos för de är helt klart värda all beröm! Kolla bara vilka godbitar jag hittade när jag kollade igenom deras nyheter. En grå klänning med söta fickor i a-linje, en riktig trendig rackare, och en prickig topp med a-linjeform och söt knäppning. Känns piffig och glammig över jeans och svarta lackpumps. Mycket snyggt som man inte får missa. Kolla in detta

Fredagens önskeoutfit

Eftersom jag är väldigt trött idag har jag en väldigt vardaglig outfit (bestående av, ja, du kan nog gissa) och jag skulle så mycket hellre strosa runt i detta:



Blus - Manoush
Väska - Fendi
Jeans - Siwy
Skor - H&M
Halsband - H&M

HELG!

Jag tror att det aldrig någonsin har varit skönare med helg! Denna veckan har varit dålig, tråkig, seg, långsam och bara negativ så det är verkligen något jag vill lägga bakom ryggen. Perfekt med helg!

Idag skall jag se Så ska det låta, såklart och det blir mysigt. Imorgon åker jag gärna ute en sväng i stan innan vi får gäster och så Melodifestivalen! Den missar väl ingen :)

Tack helgen för att du finns!
Och tack till er!

/Foffe

Snart helg

Jag längtar så mycket till helgen. Veckan har gått trögt och jag har fått en hel del att tänka på, många funderingar som finns i huvudet hela tiden och gör att jag inte riktigt kan slappna av så en helg nu vore inte helt fel! Imorgon är det fredag. Den värsta dagen så det är jätteskönt att komma hem till kvällen och bara ta det lugnt. Längtar!

Ha det gott!

Vår hos Asos



Torsdag och vårkänslor

Det börjar kännas som att våren kommer mer och mer. Härligt!

/Foffe

PS. Jag vet inte varför vissa kommentarer inte publiceras för de är godkända och det står att de skall finnas men syns inte. Hoppas det rättar till sig!

...På torsdag?

image109

Rosa munkjacka H&M
Jeans &NOW H&M
Stövlar Skopunkten

Dagens lyx/budget

ZoomaZooma

Snygg, rymlig svart skinnväska med fina detaljer. En riktig godbit jag inte skulle tacka nej till. Känns dock lite dyr och jag tycker inte att den är värd 1.659 kr. Eller vad sägs om en jättesnygg brun väska i skinnliknande, mjukt material, snygg i vår och i sommar? Priset är 369 kr. Jag väljer helt klart budgetvarianten, men tar gärna båda två :)

Lillördag

Har mycket att göra, men är klar med min uppsats till imorgon. Är ganska nöjd. Efter detta skall jag på aerobicen och på tv-fronten blir det Pokerfejs.

Är väldigt glad just nu för idag har jag uppnått ett rekord; 400 kommentarer :D Tack tack tack!!!!!

Hoppas att ni får en kanon-onsdag!

...På onsdag?

image108

Bry er inte om de fula strumporna!

Vitt linne Gina Tricot
Röd topp Gina Tricot
Svart kofta Vero Moda
Jeans Crocker

Till:
Den vanliga jackan och stövlarna :)

Gör några vår-klipp!



Just nu har H&M lite fina grejer i deras outlet. Fynda något inför våren!

Försvunnen statistik

Jaha, märkte igår att mycket statistik är borta och det känns ganska trisst. Jag hoppas att det rättar till sig snart, annars får jag väl skriva till blogg.se. Har ni något problem med statistiken?

Söta ballerinaskor



Vem man motstå dessa godbitar? Söta ballerinas med rosett och gummisula. Helt klart något jag vill trippa runt i i vår och sommar. Mina favoriter är de i silver, vilka gillar du bäst? Finns även i svart, rosa och guld. Kostar 98 ,-/st och kommer ifrån H&M. Dagens kanon, utan konkurrens!


Mycket att göra

Usch, har mycket jag skall göra inför morgondagen. Skjuter bara upp på det även fast jag vet att det är bäst att ta tag i det på en gång.

Sitter och lyssnar igenom Melodifestivalen 2003 på skiva :) Hade för mig att Nannes låt var totalt värdelös men så dålig var den faktiskt inte. Lite nostalgichock på mej :)

Nej, nu skall jag ta tag i mina sysslor! Imorgon blir det en kortare dag så då är det ett ypperligt tillfälle att hälsa på lite kompisar. Ikväll får jag se om jag har tid med något tv-tittande.

Hälsn. /Foffe

Kallt och ruggigt

I helgen var det riktigt fint vårväder och idag öser regnet ner. Men det är väl så ibörjan på våren tror jag. Sitter och huttrar och kan knappt skriva på tangenterna. Skall äta mat så snart som möjligt!

...På måndag?

image107

Brunt brottarlinne Marwin
Svart kofta Vero Moda
Jeans Crocker

Man börjar vänja sig

Man blir mer och mer van vi den nya designen på blogg.se. Några bra saker är att man, när man skall posta bilder, kan ladda upp de medan man skriver. Man behöver inte göra det innan. Det är dock dåligt att man inte kan ladda upp bmp-filer längre! Då blir det inga kollage för min del :/ Tycker inte heller om "överblicken" när man klickar på ett inlägg så kommer man inte till inlägget utan till alla sina inlägg och sen får man välja det inlägg man skulle ändra.

Ikväll skall jag ta det lugnt och se på Leende guldbruna ögon. Missa inte det!

Ha en trevlig måndagkväll!

Inspireras av Look book

Sequin Sash Tie DressOversized Pocket Bag

Asos har en cool Look Book (i stil med La Redoutes) där du kan hitta tips och inspiration till dina egna klädval. Kolla in den :)

Aftonbladets outfittävling

Jag skickade tyvärr aldrig in någon outfit att tävla med i Aftonbladets tävling men nu har de i alla fall några finallister klara och du kan rösta på din favorit här. Visst är det Engla som är på bild nr 5? Min favorit är outfit nr 8 :)


Ändringar på bloggen

Nu har jag rensat bland kategorierna och tagit bort en som jag aldrig använder. Kategorin "Jag som konstnär" är nu borta och inlägg som skulle platsat där placeras nu mera i kategorin "Smått och gott". Har även valt att lägga till en kategori när jag tar bort en. I "Foffes listor och utmaningar" hittar du alla listor jag svarar på och utmaningar jag antar.

Medan man väntar på Parlamentet...

Inget att göra? Hittade en lista hos Kenza :)

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Uttråkad
Favoritgodis: Lakrits, choklad och polkagrisar :D
Kläder just nu: Nattlinne och jeans, haha
Musik just nu: Lyssnar inte på nått, men favoriten just nu är chillipepparnas "Hey Oh"
Sommarplaner: Sova och ha kul
Hur många kuddar sover du med: Två
Spelar du nåt instrument: Gitarr :D
Morgon- eller nattmänniska: Dagmänniska
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Aa..
Snarkar du: Nope!
Stjärntecken: Lejon :-)
Äckligaste insekten: SNIGLAR!
Vad vill du jobba som? Oj, det var svårt! Är intresserad av design på både möbler och kläder, men framför allt möbler
Stökigt eller välstädat? Stökigt
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nejnejnej!
Gillar du att sjunga? JA! :D
Anser du att du är stark? Nje, det tror jag inte
Vad gör du om du får hicka? Dricker vatten
Vad längtar du mest efter just nu? Till helgen :D

O-van

Det känns lite konstigt med den nya designen på blogg.se. Tycker alltid att det känns vemodigt när man ställs inför förändringar. Och det kan vara från de allra minsta till de allra största.

Ikväll blir det mys med mjuk pepparkaka framför (ett förhoppningsvis roligt) Parlamentet.

God kväll!


Inför våren

Lurex Stripe Pocket VestBroderie Anglais Blouse

Dessa plagg skulle jag gärna vilja gå runt i nu till våren. Som den fina gråa
klänningstoppen med fickor från Topshop. Och den fina, våriga jackan med knappar skulle jag vilja ha i mörkblå eller vitt (H&M). En svart silkestunnika med knappdetaljer står verkligen högt på listan. Kanske skulle det vara fint med en vit?

Konstigt

Hej!

Jag vet inte, men det känns faktiskt inte lika roligt att blogga längre :( Blogg.se har blivit så konstigt för mig och hela min sida har liksom flyttats mer till vänster. Jag kommer nog inte blogga lika mycket som förrut, och har tröttnat på att blogga om massa kläder hela tiden. Att posta outfit-bilder var verkligen ett lyft men just nu känner jag mig bara trött och skall vila en stund från bloggandet. Jag vet inte, kanske är jag bara i en "icke-blogg-period".

/Foffe

Update:

Tänk så snabbt man kan ångra sig! Fick genast blogg-glöden i mig och riktigt längtar efter att blogga som vanligt igen. Designproblemet har jag sett och hört att flera har så jag hoppas verkligen att det löser sig för alla hos som har det snart! Coolt, är säkert aningens efter men hade inte en aning om att man kunde blocka IP-adresser. WOW XD Men sätter man komma emellen eller hur gör man? Om man vill ha fler alltså.

Kram /Foffe

Nya blogg.se

Jaha, då ser det annorlunda ut på blogg.se. Tycker att det blir förvirrande med förändringar men antagligen vänjer man sig. Kunde inte blogga igår för att blogg.se var så otroligt segt.

/Foffe

Grå hängselklänning



Vilken söt
skapelse som nyligen har trillat in hos Asos. Fickdetaljen är verkligen något jag har fastnat för och hängselmodellen känns rätt. Snyggt med brottarmodell. Fin under en vit lång topp eller polo. Plus i kanten för fina detlajer

Första vårmånaden

Jej, det är mars! Första vårmånaden! Känns kanske inte så vårigt med tanke på vädret men det är tö, så kanske är våren på väg trotts allt. Eller så väntar vi mer snö längre fram. Who knew.


Torsdag

Är fortfarande lite förkyld men det är ok. Sitter och läser lite olika bloggar, alltid trevligt :D Det är så roligt att det finns så många olika sorters bloggar. I början visste jag inte om intressebloggarna, men det är himla roligt.

Skall försöka orka gå på dansen ikväll. Jag får ta det lite extra lungt men jag behöver röra på mig. Äsch, de är såklart inte därför jag gör det. Då hade jag ju fortsatt i simningen, fotbollen, innebandyn osv. Jag gör det för att det är roligt, inget annat! Oh så är det en så himla go grupp! Vi skrattar och det är minst sagt uppiggande :D Sen är kanske danserna lite larviga, men det är så himla kul! Och så dansar vi till Wind it up nu också :) Perfekt!

När vi kommer till dumburken blir det nog Poker-fejs. Ganska roligt, men jag trodde att det skulle gå ut ännu mer på att ha just ett grymt poker-fejs. Nu är det ju de som svarar rätt på flest frågor som oftast vinner. Det skulle vara upplagt på ett annat sätt. Nu kan det heta "Frågesporten - med rätt att ljuga". För det går inte ut på att ha ett bra poker-fejs enligt mig.

Kram /Foffe