Springnews

image428

H&M har fått in så många FÖR SNYGGA nyheter! Jag blir alldeles tokig! Tshirten i hörnet, linnena här längst ned, tshirten med det söta knapptrycket, skorna, väskan! Skitsnyggt alltihop!

Peace


Armbandet det snackats och snackas om är ju självklart detta Peace-armband. Uppfattningarna är helt klart delade, en del kanske tycker det är väldigt överskattat för att vara så enkelt medan andra älskar just enkelheten i detta smycke. Jag gillar det faktiskt! Men kanske tycker att det kan vara lite för diskret. Skulle jag köpa ett skulle det definitivt bli ett rosa (som på bilden) eller ett
svart. Gärna båda! Vad tycker du? En genialisk idé där man förenar mode med ett bra budskap eller bara ännu ett modeting i försök att få med lite "allvar"?

Bild: Cocoo.se

Finally friday

Hej alla glada läsare :)

För visst är ni det väl? Det är ju ändå fredag.. :) Själv har jag inte varit på toppenhumör hela dagen, har varit en seg och konstig dag. Men det känns som om pressen på en lite har släppt nu när det stora matteprovet är över. Nu är det helg = kul. ;)

Var inne lite på KappAhl idag och längtar bara mer och mer tills jag skall praoa där. Skall bli så kul! :) Jag har faktiskt tänkt att upphäva mitt shopstopp för jag känner att istället får jag försöka att tänka igenom alla köp lite noggrannare. Nu är jag ordentligt sugen på en väska och en topp på KappAhl! Men väskan tror jag inte det blir, var ju inte så jättelängesen jag köpte en ny. Och så har Cocoo en hel del snygga smycken (halsband, klockor..) som inte gör det direkt enkelt att försöka hålla igen med shoppingen. Haha :)

Ikväll så skippar jag faktiskt Let's Dance. Hör och häpnad! Nej, jag skall faktiskt glo på Så skall det låta istället, vilket jag anser vara bättre fredagsunderhållning. Får väl se reprisen på Let's Dance nån annan dag.

Ha en riktigt skön helg! /Foffe

...På torsdag?

image427

Tshirt Cubus
Kofta H&M
Sjal Indiska
Jeans Crocker
Stövlar Scorett
+ väska

Tävlingsbidrag

image426
Käthe har en tävling på sin blogg och här har ni mitt bidrag:

En bomullsvävd tunika med strukturprickar som detaljer, vacker rigning och rosett 199, 90 kr. Ett par lätt utsvängda jeans med fin färg och tvätt 299 kr. Jag kunde inte motstå de fina multifärgade smycken, både armband och halsband. Det gör utstyrseln liv och lekfullhet! 229 kr kostar det. För att bryta av allt det sommarsöta så har jag valt en tuff, rockig sandalett med hög klack i kork. Den kostar 199,90 kr.

TOTALT: 927, 80 kr

Matteprov

Pluggar till matteprov imorgon... Därför inget bloggande.

Men ofc blir det Top Model ikväll :)

Oscarsgalan

Här betygsätter jag både hissar och dissar från de mest välkända på Oscarsgalan.

Anne HathawayAnne Hathaway

Anne Hathaway
Anne Hathaway är underbart vacker i denna röda kreation! Hon ser vuxen och elegant ut och den djupröda färgen gör sig bra till hennes bleka hy. Hon har dessutom lyckats väva in trenden med en bar axel. Tjusigt!

Betyg: 4

Cameron DiazCameron Diaz

Cameron Diaz
Själva Cameron ser strålande ut men jag är något tveksam till klänningen. Ser mest ut som om hon svept in sig i ett gammalt lakan. Själva helheten hade blivit snyggare med ett halsband när ringen redan gör hälften

Betyg: 2

Nicole KidmanNicole Kidman

Nicole Kidman
Jag älskar Nicoles klassiska och lite mer gammaldags utseende! Hon har faktiskt inte helt misslyckats med den här outfiten heller. Klassiskt svart som jag tror hade blivit snyggare med ett annat halsband. Gala! - med en gnutta enkelhet.

Betyg: 3

Heidi KlumHeidi Klum
Heidi Klum
Här har vi en av galans riktiga fullträffar! På många håll, i alla fall. Håret, sminket, smilet och själva Hedi är rätt. Klänningen är gala-aktig och elegant, men den lilla kuvertväskan förstör för mig. Den ser ut att vara lite rosa/cerise vilket jag inte alls tycker passar ihop med klänningens färg. Det drar ner betyget!

Betyg: 3

Katherine HeiglKatherine Heigl
Katherine Heigl
Det känns som om Katherine, i denna utstyrlsel, följt varenda mall för hur en galaklädsel skall se ut. Förtrollande rött, Marilyn Monroe-aktig frisyr och givetvis röda läppar. Plus poäng för en bar axel!

Betyg: 3+

Penélope CruzPenélope Cruz
Penélope Cruz
Ansiktet är så rätt och kläderna...så fel. Att det får bli så här tokigt? Lite plus för färgen på klänningen och Penélopes smile!

Betyg: 1+

Miley Ray CyrusMiley Ray Cyrus
Miley Ray Cyrus
Det här var faktiskt riktigt bra! Miley i en, framtill, enkel och snygg röd klänning med ryggurringning baktill och rosett. Det ger många pluspoäng! Hennes frisyr och lagom mycket smycken gör också att hennes helhet blir glamour och elegans, trotts sin unga ålder.

Betyg: 4

Bilder:
OSCAR

Ny vecka

Hej

Har precis kollat på Singing Bee och sitter nu och lyssnar på "Vy från ett luftslott" medan min iPod laddas. :) Skall snart välja kläder för morgondagen och förbereda på annat sätt. Jag fasar lite inför denna vecka, det är så mycket att göra! Matteprov på torsdag. :S Och det har inte känns speciellt bra när jag har pluggat. Usch! Jaja. nu får jag faktiskt tänka på ljusare saker, en vecka har gått och då är det en vecka mindre till sommaren. :)

/Foffe


...På söndag?

image424image425

Inte så bra bilder, men i alla fall. Dagens outfit består av detta:

Vitt, ribbat linne H&M
Småblommig tunika H&M
Jeans Lee
Guldfärgat halsband H&M
Väska Friis & Co
Skor med klack Skopunkten

Vårnyheter hos Cocoo.se

Cocoo.se


Fräscha, snygga vårnyheter från www.cocoo.se i klockväg.


Nu när våren närmar sig har Cocoo fått in massa snygga klockor i sitt sortiment! Det är strass, färg, form - det finns något för alla nu till våren! Jag gillar de här klockarna ovan men har även många andra favoriter. :) Spana in, om ni är på jakt efter något nytt till våren! Klockorna kostar mellan 195-295 kr.

649, konstläder?


Vilken tuff väska! Jag klickade in mig på
Chique som annars brukar vara för krimskramsigt för min smak men denna väska gillade jag. Snygg färg och fina, coola detaljer. Men 649kr för konstläder? Nja, men skitsnygg!

Melodifestivalen och praktikplats

Hej på er! :)

Snart är det Melodifestivalen. Vilka hejar ni på? Själv håller jag på BWO, Patrik Isaksson och så hoppas jag att Eskobar har något bra. Ganska många, med andra ord. ;)

Tidigare i veckan hittade jag praktikplatser, för vi skall praoa vecka 16-17, och efter en del sökande bla på
www.praktikplatsen.se har jag äntligen hittat några. Jag valde egna, kanske bäst, i fall att man skulle få något dåligt på praktikplatsen. Nu skall jag praoa en vecka på KappAhl och en på Kårlins. Antar att det blir ganska lugnt (verkar så på de som jobbar där också) men förhoppningsvis lite kul också. :)

Ha en finfin kväll! /Foffe

...På lördag?

image421image423

Dagens outfit består av:
T-shirt från H&M över klänning från Gina Tricot
Väska Kårlins
Leggins Lindex
Halsband och armband Glitter
Stövlar Scorett

Onsdag

Hejhej!:)

Idag var jag tillbaka i skolan. Hade min nya H&M-tshirt, blå jeans, svart kofta haslband + väska. Har inte tillfälle att fota, tyvärr. Nu har jag suttit med hemmaarbete i ungefär tre timmar, puuh! Men det är skönt att få lite gjort. Nu står duscha och Top Model på shemat. :) Ni missar väl inte? (första säsongen jag kollar, annars brukar jag bara snappa upp enskilda program, hihi)

Ha en skön kväll /Foffe

Gammalt nytt

image418

Som ni vet har jag shoppat lite som jag inte lagt upp på bloggen och nu införs mitt shopstopp som skall pågå minst hela mars. För jag har shoppat alldeles för mycket denna månad! Får checka med min kassabok hur mycket minus jag har gått :S Jaja, i alla fall, här har ni mitt vackra, underbara, fantastiska inköp från i fredags. Är den inte ljuvlig? Ett riktigt secondhand-kap! :) Så charmig, och med patina (som Knut Knutsson hade sagt). Jag gillar den jättemycket! Och tror att den blir snygg på alla shoppingturer, speciellt med en lite modernare outfit och bryta av med denna väska.

image419


Här över ser ni mina nyaste inköp. Detta köptes in i söndags! En finfin tshirt i organsik bomull designade av Nina Persson/The Cardigans. En stor anledning till att jag köpte den! Men självklart tycker jag också att den är fin. :)

Och på Glitter köpte jag en fyndpåse för 25 kr, men jag hade inte någon speciell tur. Det var ganska mycket skit men en del fint var det ju. :) Och jag tänkte att det jag inte gillar kanske jag kan ha som tävlingar här på bloggen? Återigen, tror ni att man bara kan ha en tävling eller måste jag kolla med Glitter först?

På bättringsväg

Hej :)

Jag mår mycket bättre idag. Eller kanske inte så mycket, men lite bättre i alla fall! Idag har jag tagit det lugnt, bläddrat i nya H&M Magazine, tittat på Melodifestivalen och haft huvudvärk. Men imorgon måste jag ta mig till skolan, det var längesen var jag sjuk (om man inte räknar med nu då) och nu skall inte den här sjukan få bita på mig längre! Nu vill jag bli frisk!
Har en hel del skolarbete att göra men jag skall i alla fall visa mina fina inköp idag. Alldeles snart :)

Ha det /Foffe

Har blivit sjuk

Hej!

Jag har varit hängig hela förra veckan och idag är jag verkligen inte bättre. :( Känner mig riktigt dålig! I helgen var ju en kompis hos mig och vi shoppade lite igår och det skall jag självklart visa er, men jag vet inte om det blir idag. :(

Hoppas ni mår bättre! /foffwe

Anne Hathaway

 photo | Anne Hathaway



Priset för dagens finaste outfit går till Anne Hathaway. Jättesöt outfit med puderrosa kjol till svarta detaljer. Skinnjackan är riktigt fin och likaså clutchen. :) Anne Hathaway lyckas både se söt och rockig ut. Vad tycker du?

Bild: People

Fredag

God kväll :)

Idag har jag haft en lugn förmiddag, har nämligen börjat känna mig dålig. :( Huvudvärk och lite snuva. Efter lunch åkte jag till bla Myrorna och hittade ett riktigt väskfynd som jag är riktigt nöjd med. Dock blir det inga bilder idag nej, men den kommer säkerligen dyka upp på outfitbilder framöver.

I helgen blir det fullbokat så jag får se till att bli bättre på en gång för jag får nämligen finbesök av en vän jag lärt känna på internet. :) Skall bli jättekul! Om ni följt bloggen ett tag så kanske jag skrev att vi möttes på Ullared förra sommaren och det var jättetrevligt. Vi skall i alla fall se på Melodifestivalen på lördag och shoppa på söndan. Och jag som redan gjort av med allt för mycket pengar. :S Haha, jaja efter det får jag väl ha ett rejält shopstopp. ;)

Nu ikväll skall jag ta det lugnt framför Let's Dance. Heja..äh..typ Matte och Rickard tror jag! :) Men jag gillar inte Cissi, uuuh, hon är lite för mycket enligt mig. :) Vilket jag även tyckte om Rickard innan också men han är riktigt duktig och underhållande. :)

Ha en fortsatt bra fredagkväll! /Foffe

Nya tshirts!




Hej på er! Nu har jag varit ute en sväng :) Det var riktigt soligt, men jag hade huvudvärk hela tiden. Usch, hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. I alla fall fyndade jag ett fint halsband på H&M som jag tittat på förrut för 25 kr. Jag tycker om det! En smal kedja till en stor berlock. :) På Cubus barnavdelning (!) hittade jag två snyggsnygga tshirts (första gången jag handlar på Cubus). Bilderna blev riktigt dåliga men ni ser på ett ungefär hur de ser ut och sitter. Ingen rea eller så men de kostade ändå 79kr/st. Bra pris! :)

...På torsdag?

image413image414

Svart tshirt med tryck H&M
Jeans Lindex
Skärp H&M
Halsband Fått i julklapp, tror det kommer från Kicks?
Väska Indiska
Stövlar Scorett

Önskeoutfit från Lindex

image412

Alla hjärtans dag

image411

Skall ni göra något speciellt idag? Själv blir det ännu en slappedag för mig. :) Kanske skall jag åka iväg lite och ta en titt på 421 men det är inte säkert. Ha det gott!

Tjusigt!


Den här snygga blusen såg jag på Lindex när jag var där senast. Den är riktigt snygg! Jag tycker speciellt att den är fin till jeans, en brun väska med axelremm och kanske lite smycken.








Nu skall jag äta semla och sen skall jag för en gångs skull komma ihåg och se Top Model, brukar bara se typ två avsnitt mitt i säsongen annars ;) Har inte så bra koll, haha. Trevlig kväll! :)

Second hand-begäret

Hej!

Jag är så sugen på att shoppa second hand igen. Jag gjorde det en del förrut. Jag har dock tyvärr inte detta fantastiska fyndöga som vissa bloggerskor har och jag har inte hittat de här riktigt bra secondhandbutikerna än, men är på jakt!

http://www.hitta.se/SearchMixed.aspx?vad=Second%20Hand

Skall den här sidan kanske hjälpa mig?

Recension av handcrème



Produkt: Yves Rocher Arnica Essentiel Fuktgivande handrème
Pris: ca 25 kr
Doft: Luktar gott, lite vaniljliknande doft
Förpackning: Liten och smidig tub i gulskiftande färger
Kommentar: Man blir utlovad ett skydd mot allt som torkar ut och får händerna att åldras samt att den skall återfukta direkt och ge lena, mjuka händer. Och den håller vad den lovar! Händerna blir mjuka och lena och det blir ingen kladdig yta kvar efter insmörjning. Känns dryg. En bra produkt till bra pris, dock utan "aha-upplevelser". Bra budgetköp!

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥

Om betygen:

1= Värdelöst
2= Dåligt
3= Funkar
4= Bra
5= Rekommenderas varmt

To die for



Min nya drömväska! Så himla snygg! Det är nästan farligt för mig att lägga upp bilder på snygga saker jag vill ha, tänk vilken ångest man får sen när man inte har köpt det. ;) I alla fall är detta verkligen nya drömväskan. En snygg lackväska med lagom mycket detaljer (får inte vara för mycket enligt mig). Storleken ser perfekt ut! Åh, vill ha! 299kr kostar denna ljuuuvliga skönhet från Indiska.

I rule the catwalk

I en tävling på den här bloggen skall man fixa en outfit till en fräsig tshirt och det har jag gjort här:

image410

Man fick göra kollage om man ville och det ville jag. :) Ganska simpellt men lite tajtare jeans eftersom tshirten troligen kommer vara lite mer "normalsittande" än tajt på mig. Till det en snygg, stor lackväska och svarta skor. Enkelt och snyggt enligt min mening!


Minishopping

Jag orkar inte ta några egna bilder så jag snor samtliga bilder från Yves Rochers hemsida. EVentuellt recenserar jag handkrämen.



Väskan var oväntat fin men hade väldigt långa handtag enligt mig. Scarfen hade finare kvalitet än väntat så den kommer kanske också till användning. :)

Småleverans

Hej!

Jag känner mig lite hängig idag, visserligen är det bättre än i morse men jag har ändå ordenligt ont i huvudet. Något som piggar upp är att jag skall få min Yves Rocher-leverans, den väntar på mig på Coop så jag får ta mig dit idag. Har liksom någon sådan tvångstanke att jag alltid vill hämta ut paket den dag den kommer. :) Känner någon som jag?

Ha en trevlig måndag! /Foffe

Update: En lite hopknölad väska, en scarf i polyester och handkräm. Bilder? :)

MAX 100

image409

Svart, grått och vitt är färger som matchas snyggt med allt! Därför är det bra färgval både på accesoarer och kläder. Här har du fyra tips på snygga accesoarer under hundra kronor som piffar till dina outfits.

Läckert armband med glammig känsla 89 kr La Redoute
Fyrkantig sjal 89 kr La Redoute
Lätt glansig kuvertväska 49 kr [rea] Ellos
Stora ringar är snyggt och fantasifullt 59 kr 2pack Ellos


Black



Snygg outfit från Stockholmstreet style! Känns rent och snyggt med svart rakt igenom. Och sen har tjejen grymt fint hår också! *avis*

49,50


Snyggt linne från H&M för 49, 50kr. Tänk så snyggt till svart munkjacka, jeans, stora örhängen. :)

Amy vidare!

Amy Diamond

Bild:
http://www.gylleneskor.se/artist/amy-diamond

Yes, Amy gick vidare direkt till Globen! Nu är i alla fall jag nöjd! :) Christer var ju bara ett enda stort skämt, tycker jag. Att Poodles gick vidare var ju inte överraskande men Suzzie trodde jag inte. Då blev mamma glad i alla fall, haha. :) Synd att Velvet inte gick vidare tycker jag, hon hade en riktigt bra låt!
Nu är min mage fullproppad med godis efter att ha varit ordentligt nervös! Björn Gustavsson var jätterolig, men bättre på genrepet igår tycker jag. Luuk gjorde ett bra jobb han också! Dock tycker jag att det var synd att våra två duktiga schlagerpojk-debutanter inte tog sig till andra chansen. Tycker att både Brandur och Mikael (?) hade jättebra låtar och sjöng fint! Jaja, en helt okej första deltävling. Men Christer är fortfarande en besvikelse. Men Amy blev dagen lycka! Hurra! :)

Vilka tycker ni var bäst?

Nya stövlar

image407


Idag var jag på Scorett Outlet och "fyndade". Faktiskt var det inte alls speciellt billigt där, normalpris typ. Men det fanns en del snygga skor och jag är svag för svarta stövlar och hittade dessa. Höga och snygga, precis vad jag var ute efter! Och jag har för vana att kolla på det lilla materialklistermärket och konstaterade att det var syntet. Sen när vi skulle betala frågade hon i kassan om vi ville köpa något som behandlade läder med. Då sa jag att detta var ju syntet så det behövdes väl inte, och hon bara "Men hallå, detta är läder. Nästan alla våra skor är läder!". Okej, tänkte jag och så betalade vi. Jag kollade på materialklistermärket en gång till och det var ju syntet! Vi visade för en annan tjej i kassan och hon sa att det var syntet. USCH för överlägsna människor som inte vet vad de snackar om! Bra personal förresten.. Men jag fick i alla fall et par snygga stövlar med mig hem för 400 kr.

Och så köpte jag två all around-pennor för både läppar, kinder och ögon. En lite guldig nyans till vardags och en rödare för fest! Perfekt att ha i neccesären vilket jag precis kom på att jag borde införskaffa en ny! ;)


Eftersnack - Melodifestivalen

Hej!

Igår var jag som sagt på genrepet till första deltävlingen i Melodifestivalen här i Göteborg. :) Det var otroligt roligt, stämningen var på topp! Och hela arenan gjorde vågen tre gånger, helt otroligt! ;)
Hela kvällen inledes med Babbsan och en tjej och en kille som sjöng till gamla schlagers för att värma upp publiken. En gubbe i reflexväst värmde upp oss extra och vi applåderade och jublade!
Sedan började det med att Chrstian Luuk stod ute i publiken, efter någon liten kort film. Han kom inspringande på scenen och showen började. Då och då påminde han oss om att det bara var repetition. ;)
The Poodles och Etype var först ut med en låt som hette "Line on fire", tror jag. Den drog igång publiken bra men jag hann aldrig riktigt höra om det var någon bra låt ändå. Men det var eld och grejer på scenen, riktig show!
Sen var det några som hette Face 84, men de sjöng väldigt pipigt. Låten var kanske inte heller så jättebra, men ändå.
Nu kommer jag inte exakt ihåg vem som kom sen, men det kan ha varit Velvet. Hon hade en bra schlagerlåt med ös och tempo i! Även en kille som sjöng en lugn låt gillade jag. Amy Diamond var alldeles lysande! Minns inte om låten var så jättebra men den var helt klart okej, och så proffsig hon är! Tänk att hon bara är 15 år? Och så många det var i Skandinavium!
Christer Sjögrens låt var inte alls bra. Kändes bara fjäskigt. Liksom "I love Europe". Haha, men det lite trevligt underhållning var det väl ändå. Mycket fjädrar! Och blått! Fast låten är faktiskt den enda jag minns från igår, så den sätter sig! :P

Skall bli kul att se allt på TV ikväll! :) Har du någon favorit, skall du rösta?

Ajöss/ Foffe

...På fredag?

image406

Vitt, ribbat linne H&M
Svart omlottopp Jonna.B ?
Jeans Crocker
Halsband Gina Tricot
Väska 2hand
Stövlar Skopunkten

...På onsdag?

image405

Rosa tshirt med tryck H&M
Jeans Crocker
Sjal Indiska
Stövlar Skopunkten

På väg till Melodifestivalen

Tja,

nu skall jag börja fixa mig och sminka mig och välja kläder för Melodifestivalen! Det skall bli så roligt! En kompis skall också dit, hoppas vi kan träffas lite innan. :)
Jag orkar nog inte blogga efteråt, men imorgon kommer 2 outfitbilder och eftersnack. :)

Ha en trevlig kväll! /foffe


Sugen på färg? Satsa på väskan!

Färg är viktigt till våren och är du så sugen på att börja addera lite färg till dina gråa outfits så är en färgglad väska ett bra köp till våren. Tänk också på att hitta väskan som passar dig. Behöver du mycket fickor med plats för olika saker? Skinn eller syntet? Enfärgat och lättmatchat eller småmönstrat?

Leather Square Base Slouch Bag
Zooma
Rödorange väska i läder från Topshop.   Liten, blå väska i syntetlack från Ellos.

Modeuppdatering

http://www.aftonbladet.se/sofismode/

Hemsidan för nya Sofis mode, bra uppdatering - för oss som kanske inte orkar köpa tidningen. ;)

...På tisdag?

image404
Jag fick en del inspiration till dagens outfit från den
här bilden som jag la ut igår! Jag tar det jag tycker är snyggt, inte exakt likadant men det syns nog att det är inspirerat därifrån i alla fall.

Vitt, ribbat linne H&M
Vit, ribbad blus Filippa K
Grå kofta Gina Tricot
Sjal H&M
Jeans Crocker
Väska 2hand
Skor Skopunkten
+ örhängen

Ellegalan

Ellegalan är mycket omtalad och jag är faktiskt inte speciellt intresserad över själva galan, mest över hur folk väljer att klä sig. Här kommer de som jag tycker var bäst klädda under galan.

ELLE-galan 2007 - Gästerna anländer, bild 23

Josefin Sundström och Klas Lindberg
Jag tycker att Josefin är jättesöt och rosa går ju hem hos mig! Hon lyckas dessutom bära om en bolero snyggt på den här bilden, annars tycker jag att boleros inte är något vidare stilfullt klädesplagg. Skärpet markerar midjan vackert och diskret. En full pott! Hennes man klär sig inte helt tokigt han heller. ;)

Betyg: 5/5

ELLE-galan 2007 - Gästerna anländer, bild 31
Linn Gustavsson
Kolla vilken ljuvlig outfit! Och jag syftar på Linns. Den gröna underbara klänningen matchas med svarta detaljer. Skinnjackan och kuvertväskan är det som gör hela outfit tillsammans med ett par snygga strumpbyxor med mönster till ett par enkla skor. (Sorry allihopa, men jag gillar varken Elin Kling eller hennes outfit.)

Betyg: 3,5/5

ELLE-galan 2007 - Gästerna anländer, bild 41
Sahara Hotnights
En och en tycker jag inte dessa outfits är speciellt märkvärdiga men tillsammans blir det som en härlig mix av smällkarameller. Väskor, strumpbyxor, mönster, skor, tröjor, klänningar i alla tänkbara färger! Läckert - och färgstarkt, tjejer!

Betyg: 3/5

ELLE-galan 2007 - Gästerna anländer, bild 44
Carina Berg
Underbar människa och underbar outfit! Lagom mycket poloklänning med guldkedja och lila strumbyxor samt kuvertväska. Less is more! Detta var riktigt snyggt!

Betyg: 4,5/5

En liten flik bara, jag tycker att det var tråkigt att Engla inte gick på Ellegalan. Riktigt tråkigt, hon driver ju ändå Sveriges största modeblogg så jag tycker att hon är en självklar gäst där men hon tyckte nog ändå att det var skönt att slippa välja, hon var ju osäker på om hon hade tid men Ellegalan är ett av de största modearrangemangen och då tycker jag att Sveriges största modebloggerska ska vara där. Lite synd att hon inte var där, vad tycker ni?

Vilka tycker ni var snygga på Ellegalan? Har ni andra favoriter?

Streetstyle



Jag älskar denna outfit från Stockholm Streetstyle! Det är en tjej som heter Martha som har på sig en tuff tröja från H&M med kavaj över i grått. Svarta jeans som alltid är snyggt till diskreta skor. Sjalen gör sitt och väskan gör allt. Jag älskar outfits som går i gråskala med beiga och bruna accenter. Snyggt!

Premiär för Sofis mode


Idag släpps första numret av Sofis nya modetidning Sofis mode (säljs med Aftonbladet). Sofi är spänd inför hur det skall bli. Hon berättar att hon är en väldigt kontrollerad människa och ett det behovet av full koll inte lär minska nu när hon har en egen tidning. I den
här intervjun kan du läsa mer om vem Sofi Fahrman verkligen är - på insidan. För utåt vet vi ju, den leende tjejen med koll på alla trender!

...På måndag?

image402

Klänning Gina Tricot
Leggins Lindex
Stövlar Skopunkten
+ nya örhängen o 2handväska.

I really do need some smakråd

Hej på er!

Jag tror inte jag får några svar innan jag stänger av datorn för idag, och jag kommer inte kolla i morgon bitti så egentligen är detta ett ganska onödigt inlägg men jag behöver lite hjälp! Hur skall jag bära klänningen imorgon?

Förslag 1: Klänning+rosa strumpbyxor+väska+något mer?
Förslag 2: Klänning+svarta leggins+sjalen+väska+någotmer?

Eller har ni något annat förslag? Har ni lagt märke till någon av mina accesoarer som ni tror skulle kunna passa? Om inte till imorgon så kanske för framtiden. ;)

Förresten, har ni sett Singing Bee på trean? Det är faktiskt riktigt underhållande! Annars är det söndag en ganska dålig TVdag enligt mig, nu när Parlamentet är slut, haha.

God kväll /Foffe

Gårdagens shopping!



Igår blev det shopping! Ett par härligt, rosa tights från Indiska för 49kr. Skall man köpa färgade strumpbyxor så är verkligen Indiska att rekommendera. De har ett bra färgutbud och bra pris. Bilden med klänningen är gräslig men jag tog den igår och nu har jag inte tillfälle att ta någon annan bild så ni får nöja er med den. Härlig stil på den! 149kr på Gina Tricot. Och nu har jag äntligen blivit av med behovet av stora ringar, igår köpte jag ett par i silver på Guldfynd. Inte för stora och lite tjockare modell. Som omväxling! 98kr kostade de. Och dagens fynd var denna underbara sjal från Indiska. De har verkligen snyggast sjalar! Detta var dessutom Veckans vara så de kostade bara 39 kr! :) Fanns också i en grönblå nyans som var riktigt fin, också i orange men den här svart/grå färgen är lättmatchad och snygg. I like!

New arrivals

image397

H&M har fått in nya, fräsha, godbitar till våren. Det här är mina favoriter! Varför inte köra allting på samma gång? Jeansblus med kortärmad, brun kofta till med stola, dekoratiova knappar. Stora solbrillor, liten snygg väska och ett ceriset armband som färgklick. Snyggt!