Vårens trender

I vår ser vi en del blommigt, allt från kjolar till klänningar, men också en del tajta jeans och colllegetröjor komma in i modebilden. Här får du lite inspiration om vad som gäller i vår!

Urban sportUrban sport heter stilen om du gillar lager-på-lager. Svart och gråmelanger blandas med starka, skrikiga färger och med virade halsdukar och en snygg påsväska har du fixat en snygg stil. Bylsigt och oversize upptill samt åtsittande nertill är regeln och rätt lock får du med klackar till den lite softa klädseln.














Plagg som ger dig en trendig stil i vår:

Slät Hög
Topp från H&M Organic 149kr, Leggins från H&M organic 149kr, Stövlar i syntet från Din Sko 480kr

Amerikansk landsbyggdAmerikans landsbygd

Här hittar du det typiska vårmodet som återkommer år efter år, rutigt och småblommigt blandas med denim och blå nyanser. Siluetten är smal upptill och vidare nedtill med gärna ett skärp i midjan som bryter av. Instoppat och vida byxben är två grundregler. Materialen är ofta lätta och sköna, t.ex. olika blusar i härlig bomullspoplin. Naturfärgade skinnväskor och ett par ballerina skor till vardags gör stilen komplett. Till fest kan man lyxa till med ett par schyssta sandaletter.










Plagg som ger dig en trendig stil i vår:

Klänning från H&M 298kr, Jeans från Lindex 399kr och väska i syntet från H&M 198kr

Etno
Etno
Naturinspirerad stil som möter färg och mycket härliga mönster. Kaki blandas med pasteller, rött, lila och cerise. Det är en luftig och bekväm stil med långa halsband i metall eller pärlemor som gör looken komplett. En sandal i skinn är den ultimata skon för den här stilen.













Plagg som ger dig en trendig stil i vår:

Blus i ekologsik bomull med snyggt mönster från Lindex 299kr, halsband 99 kr från Lindex

All inspiration och sidobilder är tagna från Åhlens hemsida.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Bra tips.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback