Danskväll

Idag är det dans för min del och öppet hus så föräldrarna får komma och titta. Det skall bli väldigt roligt! Jag kan dock inte alla danser så det känns ju lite problematiskt ;/ Men det får lösa sig bäst det vill.

Något bra på tv idag? Hmm..nej, inte vad jag vet. Det blir till att tända ljus och mysa, kanske sätta på en skiva eller radio. På något sätt känns det helt fel att börja spela julmusik i november, trotts att det är december imorrn men man kan helt enkelt INTE tjuvstarta. Eller? Äsch ;)

Nu när jag sitter och bloggar så sitter jag hela tiden och sjunger på Because of you, alltså Kelly Clarksons låt. Den är fin, men liksom, jajaja, låtar kommer på hjärnan.

Trevlig kväll!

Att göra ikväll

Hmm...alltså, jag har köpt en enorm påse med klementiner (har blivit beroende) och det blir väl till att mumsa på dem men eftersom jag åt fyra stycken innan är jag inte vråålsugen just nu direkt :P Jag får väl mysa till det på annat sätt jag. Tända ljus blir det i alla fall, mysigt! Och så ska jag se Bonde söker fru ;) Hehe, det är ganska bra, fast jag har börjat tycka att det är lite tjatigt. Efter det? Njaa, kanske så kollar jag på Sofis mode men jajaja, det blir som det blir.

Trevlig kväll!

Jag önskar mig...

Mitt läppglans är inte slut, men dock gammalt! Jag tror att jag fick det för två år sedan och man skall ha de högst 3-4 månader innan det är dags för ett nytt. Gaah, en given kandidat på önskelistan! Detta läppglanset är det jag har, och det är kanon så varför inte önska sig det?! Billigt också, bara massa plus alltså. Jag tror att det kostar runt 60 spänn från Isadora!


Jag önskar mig...Denna skiva lånar jag varje år när det blir jul! Den är jättebra så jag fattar inte varför jag inte köper den. Jag kanske är för fattig ;/ Men ett klokrent exempel på något jag kommer önska mig i julklapp. Skivan är med gruppen The real group och heter En riktig jul. På skivan finns fina julklassiker i nya versioner (eftersom det är Real group som framför dem) och andra roliga låtar. Skivan är ganska gammal, men jättebra ! Svårt att hitta på julklapp? Denna tror jag många uppskattar!

Lite snygga kläder!

Just nu är ju inte allt på bloggen fulländat men jag lovar att det kommer bli mycket bättre med tiden! Hur som helst tänkte jag visa lite fina kläder som jag har hittat på olika sidor.

Burnout Pattern Top
Förlåt men jag kunde inte låta bli att ta med denna ursöta, lilamönstrade
top. Jag tycker att det är väldigt snyggt att den går ner långt både fram och bak. Om jag hade den skulle jag nog byta skärp dock. Denna topen hittar du på Asos och så bläddrar du vidare till Womens Collection Day Tops.


Ett väldigt bra alternativ för dig som är ute efter den lilla svarta. Denna klänning var urgullig och klassisk och finns på H&M, och den kostar runt 300 spänn!


Nu öppnar jag igen!

Hej allihopa!Nu öppnad bloggen igen och jag skall blogga mycket mera och jag hoppas även att bloggen blir mycket mera populär. Jag skall inte rikta in mig på något ämne alls utan bara skriva om det jag känner för. Först av allt vill jag länka till min andra blogg Idolnews som hanlar om Idol. Gå in där och kika!

ha det gott!