...På måndag?

58832-106

Lite sent, jag vet. Detta är vad jag hade på mig i måndags. Bättre sent än aldrig, som det så fint heter.

Skjorta H&M
Jeans H&M

Medan man tillfrisknar...

Hittade en lista hos Annawii och eftersom jag inte har något bättre för mig blir det väl roligt att svara på lite frågor.

Din stil i en mening: Glad
Stilförebild: Ingen. Hämtar inspiration från alla hörn
Vilken är din favoritdesigner: Har ingen favoritdesigner
Din morgonprocedur: Vaknar, äter frukost osv
Vad inspireras du av: Starka människor och annorlunda karaktärer, men om man menar klädstil så inspireras jag av allt ;P 
Hösten 2006 - vad gav den dig: Många förändringar
Vad tror du på inför våren: En snygg klänning, grymma shorts och stora solbrillor
Det bästa basplagget: Jeans :)
Färger just nu: Som jag gillar: Orange, rosa och lila
Skor eller väska: Väska
Ditt senaste köp: Min jacka
Tre saker på vårens önskelista: En t-shirt från Topshop, ett par Miss Sixty jeans (man får ju önska sig :D) och en ny Friis-väska

Sjuk

Har blivit sjuk men är på bättringsvägen. Det blir mer bloggande när jag blir frisk.

Mina trendiga nej

Har redan berättat lite om sådant jag inte tycker är något vidare snyggt men jag gör nu ett helt inlägg med sådant jag tror att jag kommer undvika under säsongen.

Drainpipe Corset Waist JeanAlla extremt höga midjor! Jag tycker att en lite högre midja ser helt okej ut men inte som på bilden brevid. Nej tack! Detta tror jag verkligen att jag inte kommer satsa på under säsongen. Jeansen på bilden kommer ifrån Topshop.
















Kjol kändes okej när jag hörde det första gången, en lite smått trevlig nyhet men när de skulle vara korta kändes det inte lika lockande. Dessutom trivdes jag så bra i förra säsongens stora trend, shortsen, så att dra på mig en kort kjol offentligt lär det inte bli. Jeanskjolen på bilden och övriga kläder är ifrån H&M.





















Jag kommer inte undvika rött hela våren. Det är fint med rött! Men att det är vårens stora färg, på allt från kläder till accesoarer, väskor, skor etc, förstår jag inte. Rött är uppiggande, men jag är ändå tveksam. Hade känts mer rätt en vinter. Den röda, lilla väskan på bilden kommer ifrån H&M.





















Metallictrenden är något jag har varit emot hela tiden. Jag kanske ändrar mig men det känns ganska avlägset att gå iförd denna klänning. Annorlunda. Bilden kommer ifrån Asos.

Februari slut - redan?

Ja, det är faktiskt sant. Vi är i slutet av februari. Tänka sig, snart har det gått en fjärdedel av året. Det går väldigt fort! Ikväll skall jag vila och provsmaka den nya granatäpplesorbeten framför Parlamentet. Inte bara slutet på februari alltså, slutet på helgen också.

Ha en bra söndag!

Glöm inte H&M!

Inte för att jag tror att någon gör det men det finns faktiskt mer nytt på webbutiken! Eller i alla fall var det nytt för mig :) Lite småtrevliga plagg den här jackan och tröjan.


Dagens inköp

58832-105


Jag vet att jag har köpstopp men detta var nödvändigt. En skön, varm och snygg skidjacka är precis vad jag behöver.

...På söndag?

58832-104

Tröja Gina Tricot
Jeans H&M
Väska Friis & Co

Lugn kväll

Har tagit det lugnt och vilat rejält hela dagen. Har dessutom fått tag på en Hemmets då jag är extra förtjust i att lösa lite korsord lediga stunder. Och att läsa. Såg också Melodifestivalen, trevligt och uppiggande. Favoriten var Sarah Dawn Finer och jag är glad att hon gick till final. Och så gillade jag Caroline af Ugglas och Andreas Johnson. Nog med schlagersnack!

Imorgon skall jag ta det lugnt igen. Jag åker ut en sväng för att införskaffa lite nödvändigheter. Har dock inte planerat att köpa något till mig. Men har massa skivor jag vill ha. Suck!

God natt!


Allmänt trött

Känner mig bara trött och har inte lust att göra nånting. Någon bild på dagens klädval lär det inte heller bli. Går runt i mina stora Cheap Monday-jeans och en skön tröja. Hoppas att ni är gladare än jag :)

Ha en bra lördag!

...På fredag?

58832-103

Äntligen fredag!

Rosamelerad munkjacka H&M
Jeans Lee

Min fredag

Dagens låt
All good things (Come to an end) - Nelly Furtado
Dagens tv-program Så ska det låta
Åt jag senast Två mackor
Göra resten av dagen Slappa, äta, slappa, se på tv, sova ;) Kan förkortas slappa :D
Humör Helt okej



Vivid colors

H&M har många roliga kategorier och en jag fastnade för var Vivid Colors. När jag först öppnade den kom ett hav framför mig med oranga (!) plagg och accesoarer. Sen fanns det även ett svart tema och ett grönt. Det oranga hette Hot Spot - Orange Shades, det svarta Graphics and ivory a perfect match! och slutligen det gröna Summer´s tropical go green! Perfekt när du vill ha inspiration och kanske hitta plagg du inte lagt märke till innan. Mina favoriter nedan. En söt jacka i bomull och tuffa, gröna solglasögon med en touch av 70-talet.


Fredag

Fredagar är den stora favoritdan! Idag blir det slapp och Så ska det låta såklart! Inga planer alls för helgen! Ha det gott!

Spring Fashion Fever

Återigen; H&M får in nytt! Men denna gång var det bara några få plagg och de kändes ganska trista och fantasilösa. Den enda fina var blusen med knappar, puffärm och rynk i bomullskvalitet.



Snart helg!

Yes, yes, yes, yes, yeees! Snart är det helg och det är väl grymt skönt?! Torsdagen har faktiskt varit bra. Visst är det så att hela dagen kan vara bra, allt flyter på, och så händer det något dåligt på slutet och hela dagen känns jobbig. Eller tvärtom! Dagen är seg, man är trött MEN så händer det något lite roligt på slutet och man kommer hem med ett leende på läpparna. Så vill jag sammanfatta min dag :)

Toppen torsdag :D

...På torsdag?

58832-102

Kallt ute!

Ljusrosa grovstickad tröja Bik Bok
Ljus t-shirt (under) Gina Tricot
Jeans Crocker

Min torsdag:

Dagens låt
Listen to the beat... (en låt vi sjöng på dramat)
Dagens tv-program -
Åt jag senast Vaniljfil
Göra resten av dagen Dansa
Humör Väldigt bra just nu faktiskt :)


Lite med inlägg

Har haft fullt upp hela kvällen, därför tomt med inlägg på bloggen. Poirot var bara att glömma, jag hade annat för mig. Spelade in det, så jag får kolla på det sen.

God kväll!

Utmaning: Lista tre favoriter

Hittade en rolig utmaning på Käthe's modeblogg och hon utmanade alla som villa :) Tyckte att hennes version av utmaningen var toppen så jag gör något liknande.

Favorit affärer

1. MQ - många märken i samma affär!
2. H&M - roliga kläder och accesoarer till bra priser!
3. Gina Tricot - har hittat mycket fint där! fina klänningar och koftor till mycket bra priser!

Favoriter i garderoben

58832-90 58832-91 

1. Min oranga klänning med fickor och knappar. Ett kap från second hand som kanske inte används så ofta men som är himla roligt att ha i garderoben!

2. Min rosa munkjacka från H&M. Ett klipp som trotts sin relativt unga ålder är en favorit! Härlig färg och bomullskvalitet.

3. Min svarta kofta från Vero Moda som är perfekt att klä ner plagg med och som ger ett mer välklätt intryck. Perfekt i garderoben!



Tre favoritsmycken

1. Mitt halsband med dödskalle-berlock från I.Me.My. En klar favorit!

2. Mitt halsband med orange berlock i form av en hajtand från I.Me.My.

3. Mitt halsband med små träkulor från Lindex. Passar det mesta.



Tre favoritväskor

1. Friis & Co väskan i mjukt skinn. Jättefin =)

2. Väskan från Accesorize i skinnimitation. Kommer användas flitigt i vår!

3. Väskan jag har fått i present med Snobben. Rolig och passar mig perfekt när man vill ha med något extra till ex. dansen ;)



Tre favoritjeans

1. Mina svarta jeans från Crocker med dragkedja på fickan. Sköna och snygga!

2. Mina svarta jeans från Lee.

3. Mina nya jeans från H&M.

Även jag utmanar alla som vill!

Härliga onsdag (?)

Jahaja, lillördag, som den även kallas. Numera är inte onsdagar någon favoritdag för mig. En dag som jag vill skall fara iväg så fort som möjligt. Sen är det ju en rolig eftermiddag, nya dansen igen och Poirot. Sista avsnittet idag va?! Men den där lillördag-effekten, njaa, den har inte berört mig i alla fall. Men halva veckan har gått! Wihey!

Ute snöar det! Jättemycket! Eller överdriva skall man ju inte göra, men mer än igår :P Nej men, det är ganska mycket. De sa ju på vädret att det skulle snöa så ingen är väl förvånad.

Ha en bra onsdageftermiddag!

...På onsdag?

58832-89

Idag var i alla fall munkjackan torr. Perfekt!

Rosamelerad munkjacka H&M
Vitt linne Gina Tricot
Jeans &NOW H&M

Till: Den vanliga väskan och jackan

...På tisdag?

58832-88

Skulle egentligen haft på mig min rosa munkis favoriten, men den hann inte bli torr så då fick man inviga en ny t-shirt istället :)

Röd t-shirt med tryck Gina Tricot
Svart kofta Vero Moda
Jeans Lee
Väska Fått i present
Jacka JC

Fettisdagen

Hur säger du det? Fet-tisdagen eller fettis-dagen? Själv säger jag fet-tisdagen. Det är ganska olika där ;) Hur som helst, är otroligt sugen på en semla (utan mandelmassa såklart) och jag vill ha den snarast möjligt! Var är ni?



Bild från Google

Tyst på Asos-fronten

Tycker inte att Asos har fått in så många godbitar på senare tid. Men har en blus jag gillar skarp och är väldigt lik en jag spanade in på Lindex (och som jag även skrev om). Och för sig som gillar metallic-trenden har jag hittat en favorit.

Sienna Square Neck ShirtGrandad Satin Bib Shirt

Kallt

Nu har det blivit sådär kallt igen. Man undrar ju, om det kommer börja snöa ordenligt i mars och i april. Känns som att hela året har förskjutits. Nog är det kallt, lite ruggigt. Men inte mindre än 0 grader, så man skall inte klaga. Men snö, njaa, det finns det inget överflöd på hos mig.

Nyheter från Ellos

58832-87


Ellos har fått in en del snyggt. Jag har valt ut mina favoriter bland nyheterna.

Oh no!

Det jag fruktade är sant! Det ÄR sista avsnittet av Saltön ;'( Buhu

...På måndag?

58832-86

Vit fleecejacka Everest
Vit t-shirt med tryck Peach
Jeans &NOW H&M
Väska Fått i present
Jacka JC

Min måndag

Dagens låt
The worrying kind - The Ark
Dagens tv-program Saltön
Åt jag senast -
Humör
Helt okej


Dietistbesök

Dagen idag, jo den var okej. Segt att vara tillbaka i det vanliga, roligt att träffa alla igen. Skönt att första dagen är avklarad. Och skönt att ha en ledig kväll!

På eftermiddagen skulle jag göra ett besök hos en dietist vilket jag också gjorde. Vi diskuterade min allergi och pratade lite om födoämnen jag skulle undvika. Det var kanske inte så givande som jag hade hoppats, men en del nytt fick jag reda på.

Ikväll blir det slapp. Skall nog dra en truddelutt på gitarren. Och missa inte Saltön ikväll! =)

Hälsn. /Foffe


Parkerad i soffan

Har suttit och kollat på det sista av skid-VM. Kul att Sverige fick en silvermedalj =) I dag blir det en stor vilodag och det känns tungt att vardagen börjar redan imorgon. Känner mig seg och trött och jag brukar vanligtvis vara pigg och glad efter ledigheter men nu känner jag att en vecka till inte vore dumt. Jaja, det känns kanske bättre imorgon.

Är väldigt sugen på att läsa en bra bok. Det var längesen jag läste något. Och så är det skönt att komma ifrån datorn också :)

Inget att göra?

Hittade nyligen ett litet spel på Blocket som är någon typ av Let's Dance spel. Kan vara lite underhållande men lite klurigt innan man kommer på hur man skall göra.

Länken har du här
http://letsdance.blocket.se/


Bloggtips!

En del kanske redan har upptäckt den men jag måste ändå tipsa om den ultimata Melodifestivalbloggen; Lite glitterspray över vardagen. Kanonbra för oss som diggar Melodifestivalen!

Dagens inköp

Hjälp vad mycket jag har köpt på senaste tiden! Nu blir det verkligen köpstopp för min del, så att plånboken får vila.

Jag brukar aldrig hitta fina saker på Gina Tricot (har sagt det ganska många gånger nu va :P) men där hittade jag både klänningen och t-shirten och nu hittade jag en jättesnygg gråmelerad kofta med en gnutta cashmere. Söta små fickor, knappar och med ett band som man kan knyta i en rosett. Och kvalitén är jätteskön och sval. Jag är kanonnöjd!
58832-85

...På lördag?

58832-84

Fick ju testa med linnet under toppen. Missa inte Melodifestivalen!

Vitt linne Gina Tricot
Ljusrosa topp H&M
Jeans &NOW H&M
Skor Skopunkten
Väska Friis & Co
Jacka JC

Glad upptäckt!

Toppen som jag beställde ifrån H&M var ju ganska stor så jag tyckte att det kändes konstigt att bära den men när jag läste på Jennys blogg så såg jag att hon bar den med ett linne under. Det var ju jättefint :D Jag provade också och det såg bra ut :) Perfekt! Nu kan jag ha den!

Tack Jenny!

Svart, quiltad och alldeles, alldeles underbar



Den som söker, hon finner. Kolla vad jag hittade i H&Ms Outlet. En fin liten väska i läderimitation. Har tidigare kostat 198 ,- på H&M och du får den nu för 149. Ingen större prissänkning men trevligt att få syn på den. I like it a lot!

Liten skinnväska



Den lilla godbit finns nu på H&M Shop Online. Många plus för att den är i skinn. Känns kanske i minsta laget och är inte speciellt trendig nu när det är stora väskor som gäller. Axelremmen är avtagbar om man vill bära den på ett annat sätt än över axeln. 300 ,- kostar den, är den värd det? Njoo, kanske. Finns också i
rödorange, vilken gillar du bäst?

Nyheter från H&M

Har kommit in en del nytt på H&M när jag var borta..



Mina favoriter var jeansklänningen i a-linje och med fin fickdetalj och den vita linneklänningen med dekorativa knappar. Wow!

Hemma igen!

Har äntligen kommit hem ifrån fjällen! Det var bra, mycket snö, mycket skidåkning och aj så ont det gör att ha på sig pjäxor! Grymt att vara hemma!

Har längtat till bloggen och märkt att jag har missat en del. Får kolla in på hemsidorna och se vad som har hänt!

/Foffe

Nu åker jag till fjällen!

Nu bär det av till fjällen! Kommer hem igen på torsdagkväll! Ha det riktigt riktigt bra!

Kram /Foffe

Victoria Silvstedt för Sisters



Ingen har väl missat att Victoria Silvstedt är Sisters nya modell? Hon bär upp snygga, stilrena kläder från Sisters märken, och jag tycker att hon är jättesnygg i håret! Jättebra bilder!

Dagens inköp

Var ute en sväng idag, dagen innan jag skall åka till fjällen.

58832-83
Inte världens bästa bild, men men


Köpte en vit fleece och underställ att ha när jag är i fjällen. Sedan köpte jag jeansen på bilden på H&M. Var i modellen &NOW som skulle vara jeans med lite högre midja, men jag tyckte att den var ovanligt låg. Jaja, tyckte om de i varje fall :) Sen blev jag totalt förälskad i en t-shirt på Gina Tricot som var som gjord för mig. Lite rödorange med svart tryck. Brukar tröttna väldigt snabbt på Gina Tricots kläder men hoppas att denna blir riktigt bra. =)

...På lördag?

58832-82

Blått spetslinne Gina Tricot
Svart kofta Vero Moda
Jeans Crocker
Väska Friis & Company

Troligtvis skinn

Jag fick ju inget riktigt svar angående min Friis & Co-väska men jag har kollat runt på Tradera och där är det tre annonser på en sådan väska jag har och de skriver att den är i skinn, så troligtvis är den det :)

Äntligen fredag och ledighet!

Den här veckan har gått segare än segast och jag har knappt stått ut, men då kommer äntligen fredagen och man blir så lycklig. Har inte blivit många outfitbilder heller, har haft den här sköna munkisen onsdag till fredag. Har inte orkat tänka.

Sen är det ledighet och melodifestival! Skall också bli skönt att åka iväg till fjällen, blir då ej något bloggande tyvärr :'( Men hej och hå och friska tag för idag är det fredag! Rimmade det? ;)

Kram /Foffe


Jeans for all



Jeans for all, med den rubriken presenterar H&M sin nya jeanskollektion. Där presenterar de jeansnyheter men också andra modeller. Mycket att spana in, för oss som gillar jeans :)


Söta små H&M-nyheter



De sötaste H&M-nyheterna var faktiskt på barnavdelningen. Och då menar jag de för riktigt små barn, som tyvärr ej finns i storlek 164 och 170. Kolla bara på den här söta a-linjeklänningen med fickor och rynk. Min favorit är den med dödskallar. Och sen en fin orange med vita prickar, knappar och fickor, som tyvärr bara går att beställa i rosa. Fint och sött men alldeles för smått för mej :)

Hemma från ny dans

Jag och F provade en ny dans idag. Den var faktiskt rolig, inte lika tuff som den vanliga och med lite mer inslag av aerobics. Vi var bara fyra stycken, skönt! Och roligt :) Det är så härligt!

Ha en bra lill-lördag!

/Foffe

Konsert - eftersnack

Konserten gick bra! Vet dock ej om publiken verkade så entusiasitsk (stavning?). De hade många fler frågor än vad de hade när jag sökte in och frågade om det bara var rockmusik, vilka lektioner som föll bort, vad de menade med det och det och blablabla. Okej, inget fel att ställa frågor, det skall man ju göra om man undrar något, men varför låta så negativa? Hörde faktiskt också när jag var på väg där ifrån att "Aha, bara en som hade hoppat av på, vad vad det nu igen? Femtio elever?" och "Men tänk om lärarna inte är utbildade, och bara ööööh". Mm, tänk om :)

Glad att detta är över nu i alla fall. Kände en som skall söka in och kände igen fem stycken. Inte illa.

Go kväll från mej!

...På tisdag?

58832-81

Den här utstyrslen kände jag mig inte alls bekväm i så det var skönt att komma hem emellan så att jag kunde byta om. Nu är det rosa munkis som gäller =)

Svart klänning Gina Tricot
Svart kofta Vero Moda
Jeans Lee
Stövlar Skopunkten

Vår och sommar



Såg den här när jag gick förbi H&M i helgen. Den ser väldigt fin ut, men jag tror inte att jag skulle passa särskilt bra i den, även om jag älskar orange. Jag tror att jag skulle bära den över ett par capribyxor och med något tufft halsband, som det här.

Konsertskräck

Nej, så farligt är det inte, bara att vi skall ha konsert idag. För de som är ett år yngre och skall söka in till musikklassen i vår. Jag skall egentligen inte göra så mycket, spela lite elgitarr på en låt. Ganska skönt faktiskt. Blir roligt att se om det är någon jag känner igen :-) Hoppas att allt går vägen!

Ha det gott!


Klänning med fickor och älgar



Det här var ju något helt i min smak. Har alltid, alltid varit svag för älgar och trendigt med fickor. Härligt blått och skorna var ju hur fina som helst. Kan man ta en outfit som dagens kanon? Inget lär ju hindra det :)

Måndagkvällar

Åh jag vet inte om jag hinner posta någon bild idag, jag har så mycket att göra. Och så vill jag se två program på dumburken också ;) Saltön och Plus, får bara inte missa ^^ Ska ni se nått bra ikväll? Ha det gott!

Lyckad skridskorutflykt

Det gick ganska bra att åka skridskor fast i början kände jag mig lite som "bambi på is". Kändes lite dumt också eftersom jag var den enda men gul hjälm -.- Men herrugud! Det var ju bara en mindre detalj :) När vi hade åkt en stund och man kom in i det gick det faktiskt riktigt bra, eller ganska bra ;) Jag är ju fortfarande inget proffs. Men denna dag kommer absolut minnas som en härlig dag! :)

Vårens färgstarka väskor

Väskan är som vanligt en viktigt accessoar och gärna i en stark färg, som gult eller rött. Rött är ju vårens färg. Här är några fina och trendiga alternativ.



Väskorna kommer ifrån H&M, Pieces, Accessorize och Wedins och kostar mellan 98 - 293 ,-

Bilder: Aftonbladet

Vila Clothes

Vila Clothes har faktiskt mycket prisvärda och fina kläder. Var där och tittade idag, och jag hittade en fin vit kofta i något kortare variant i midjan (nästan som en bolero). Den var i 100% ull och kostade 250 ,-. Det är ju verkligen ett kap! Har alltid tyckt att Vila Clothes är en spännande affär då jag inte besöker den så ofta =)

Kusinkalas

Har varit på kalas hos mina kusiner största delen av dagen. Det var trevligt, men det blir ju ganska högljutt, det är väl så i den ålder :) Det var i alla fall fantastiskt god mat! Skinkstek med härliga kryddor, har alltid varit svag för stark mat, och potatisgratäng. Hur gott som helst! Var dessutom iväg och köpte pjäxor, usch och fy! Pjäxor :S Nej, jag gillar ej de ordet. Hårda och eländiga! Men skönt att få det gjort, var faktiskt ganska tålmodig jämfört med hur jag brukar vara ;)

Är inte alls pigg på vardag imorgon. Vill vara ledig! Tur att vi åker till fjällen nästa vecka, behöver komma bort! Men då kommer jag sakna bloggelibloggandet! Har blivit en del av mig nu :) Och jag blir så glad när ni kommenterar och skriver så snälla saker :D Åh, det värmer!

Kram /Foffe

...På söndag?

58832-80

Idag blev det min sköna blodgivartröja och jeans :)

T-shirt Pointloma
Jeans Lab Industries

Nytt



H&M har fått in lite nyheter. Som den här fina festklänningen och jackan med utmarkerade knappar och fickor.

Söt, randig tunikaklänning

Stripe Detailed Vest


Wow, vad söt! Som den är eller med en vit polo under och kanske några grövre, vita kalasbyxor under. Helt fantastiskt. Piffar även upp ett par vardagliga jeans. Dagens kanon, utan konkurrens!

Bild: Topshop

Skridskoattack!

Idag var jag ute en sväng. Jag köpte en concealer ifrån Isadora, perfekt när man inte vill kleta ner hela ansiktet med foundation! Sen hittade jag faktiskt några schyssta jeans på H&M men en söm var sned så det såg lite konstigt ut :/ Annars var modellen jättebra, något vida i benen, men de var ju grymt sköna! Åh, drömmen vore ju ett par Miss Sixty, men vem kan lägga 1150 spänn på ett par jeans?! Jo, visst finns det några men inte jag. Inte nu :P På Lindex hittade jag en jättfin vit tunika, kanske lite mama-varning men den var i svalt fint tyg men den gjordes inte i storlek 34! Så irriterande! Jag brukar ha 36, 38 i vanliga fall i storlek men på Lindex är visst 34 det rätta.

Hjälp! På måndag skall jag åka skridskor, liksom det var hundra år sedan jag åkte skridskor! Kan jag ens åka skridskor? Jag har inga skridskor! Och jag har ingen hjälm :/ Då har man ett litet problem. Jag får ringa runt och se om det finns någon som har. Men jag vill inte åka skridskor! Suck.

...På lördag?

58832-78

Det var längesen jag postade en outfit-bild, jag har verkligen längtat! Vad härligt att solen lyser in också!

T-shirt 2hand Diesel
Svart kofta Vero Moda
Jeans Lee
Halsband I.Me.My
Väska Friis & Co
Stövlar Skopunkten

Melodifestivalyra

Imorgon kör det igång! Jag längtar! Har hört på låtarna nu på radion och det var väl ingen som var så fantastiskt bra. Hoppas det blir bättre att se alla på plats. Nu skall jag snart gå och lägga mig.

God natt!

Inga köpkrav

Vad skönt att ha en helg utan en massa köpkrav, så brukar det nästan aldrig vara (kan kanske bero på att jag känner mig en aning fattig ;). Jag har i och för sig jeans att spana in, men det är ju bara om jag hittar några snygga, dyker det upp några så gör det men det är inget jag måste hitta. Resten av söta vårtoppar får jag väl köpa på Lindex för jag har ej förburkat mitt presentkort jag fick i julklapp ännu ;) Känns rätt bra, men har ingen större erfarenhet av Lindex. Men något skall man väl hitta :)

Trevlig fredagkväll!

Liknande väska

När jag var på H&M förra helgen såg jag faktiskt en väska som liknade den här jättefina jag skrev om, och jag ångrar lite att jag ej köpte den. Men jag får avnjuta den på bilden i alla fall. När jag var på H&M i alla fall såg jag en liknande modell i aningen ljusare färg och kostade 150 ,-. Den var då inte i skinn men kanske att alternativ.

Skinnväska


H&M har fått in denna lilla fina läderväska i sitt sortiment. Fin med avtagbar axelrem. Men vet inte om jag skulle betala 800 ,- för en väska från H&M. Då köper jag nog hellre en från Friis & Co, men till saken, strålande söt och härligt att H&M har fått in en läderväska, definitivt dagens kanon!

H&M rear ut

I H&Ms outlet hittar du nu några få (med en stor betoning på få) plagg som de rear ut till låga priser. Jag hittade ingenting jag tyckte om. Finns det något för dig?


Skönt med fredag

Vad skönt det är med fredag! Även om jag varit sjuk nästan hela veckan så är det faktiskt väldigt, väldigt skönt! Jag ska ta det ganska lugnt i helgen, eller idag blir det mycket vila och så ska jag se "Så ska det låta". Det har varit en ganska långtråkig vecka för min del, bara varit sjuk och hängig. Ska ni göra något roligt i helgen?

Ha det gott!

Trött

Är snuvig och eländig fortfarande. Tråkigt att inte kunna blogga. Idag kom mitt Yves Rocher-paket, tumme upp, men tumme ner att inte kunna prova sminket. Jag vill bli frisk, NU!

Kram /Foffe