Fall favourites



Lindex kommer med mycket nya, fina höstplagg. Har ni förresten sett deras TV-reklam? Glammig tycker jag! Och när man kollar i webbshoppen blir min inte det minsta besviken, kolla bara in mina favoriter i kollaget!

image367

Jag gillar höstens alla färger! Speciellt lite rostig orange, jadegrön eller mörkare grön, mörkblått och lite mörkare, djupare rosa. Satinblusen känns ju ypperlig till höstens alla fester, jättefin är den! Med vanliga jeans och ett halsband, antingen i guld eller med träkulor så får man en snygg look. Koftan är mysig att ha över alla blusar som man införskaffat under sommarsäsongen. Den gröna tunika liknar min oranga, fast denna har långa ärmar. Jag tycker att man kan hålla det ganska enkelt, eftersom tunikan är väldigt dekorativ i sig själv, så det räcker med svarta leggins eller jeans. Sjalen piffar upp en tråkig outfit och väskan känns väldigt praktisk hela hösten och vintern!


Sparsam lördagsshopping

image364


Detta är ett av dagens inköp! Jag hade egentligen inte tänkt köpa något, i så fall väskan på Indiska som jag var och fingrade på idag men jag väntar nog en vecka till, hehe :) Det blev i alla fall en del tittar bland rea-plaggen. Jag brukar för det mesta undvika rea för jag köper bara saker jag tröttnar på men jag hoppas att detta blir något långvarigt, haha ;) Ett linne med massa ansikten i svart och silver på, riktigt festligt! Egentligen inte min smak, brukar inte tycka att tröjor med ansikten på brukar vara någon hit men detta var faktiskt snyggt. Och så är det brottarrygg, tufft! Kanonsnygg till jeans, till vardags eller festligare tillfällen! 49 spänn var ju mer än överkomligt!



Och på H&M köpte jag ett halsband i guldfärg. Enkelt och snyggt!

...På lördag?

image363

T-shirt med tryck H&M
Jeans Lindex
Väska Indiska

Höstens plagg

Listan är snodd från Livet enligt Amanda-bloggen :) Det är om vilket/vilka plagg man skall satsa på/investera i under höstsäsongen.

Jeans/byxor: Inga speciella, kör på mina svarta jeans!
Klänningar: Kanske någon tunika i en mörk, murrig färg som mossgrönt, svart, rostrött eller mörkblått. Tunikan/klänningen får gärna ha fina detaljer och vara stickad!
Kjolar: Jag går aldrig i kjol så jag tror inte att det blir någon heller. Den snygga från Indiska tror jag inte det blir något med, men skall det vara någon får det gärna vara något liknande; vippigt, blommiga brodyrer och knyt!
Jackor: En skinnjacka, tack! ;)
Skor: Jag behöver verkligen nya vardagsskor, något i gympaskostil men skulle även kunna tänka mig ett par boots, om jag bara kunde lära mig gå i klackar! ;)
Koftor/tröjor: Någon stor, mysig kofta, helst i svart eller någon murrig färg som är lång så att man kan ha den till leggins om man har lust!
Väskor: Har spanat in en snygg skinnväska på Indiska i svart, med både handtag och axelrem. Låg på 500 spänn, den var ganska lagom stor och verkade praktisk!
Blusar & Toppar: Här blir det nog en hel del t-shirts gärna men även söta, romantiska blusar är välkommet!
Huvudbonad: Antingen bara vanlig mössa eller en lite puffig basker!
Övrigt: Accessoarer är något som kommer (förhoppningsvis) användas flitigt i höst!

Kopiera gärna :)

Autumn



H&M har återigen fått in nya, fräscha höstnyheter och det fanns en hel del godbitar må jag säga. :) Dessutom har de, till mångas glädje, nu även än del organiska plagg att erbjuda på webben, trevligt! I accesoarväg har de fått in en stor skinnväska, känns bra och funktionell i höst men jag tycker att modellen är sådär. Och så har de fått in pilbågeväskorna som några av er säkert redan sett i butik!

Äntligen helg

God kväll

Äntligen är denna vecka slut, och den har inte gått snabbare än föregående. Varför går allt så sakta? Jaja, helgen är ganska fullspäckad men jag skall ändå försöka ta det lugnt. :) Ikväll såg jag Doobidoo och Golden Leauge, mysigt!

/Foffe

Hemkommen från dansen

Hej :)

Har preis ätit lite och kommit hem från dansen, kul :) Idag har det varit jättefint väder, alldeles underbart! Jag hoppas att det håller i sig länge nu, hela helgen! Imorgon är det en av de jobbigaste dagarna, först dubbeltimme i franska (hjälp) och så har vi idrott, usch :/ Men sen är det bara fredag och sen helg, tumme upp!

Ikväll ska juag plugga franska som vi fick idag och har till i morgon :O Och eventuellt läsa lite, men det blir säkert inget. Jag får väl spara det till helgen, haha. Sen får jag allt ta en dusch och sen idol! Toppen!

Ha en trevlig kväll /Foffe


Idolkväll

God kväll :)

Dagen har varit ganska bra, lite seg bara. Men tisdagar är numera en lång dag för mig :( Ikväll (snart) borde jag läsa i min 1800-talsbok, haha. Men i början tyckte jag att det var urtråkigt men den är ganska bra, spännande. Annorlunda språk men det är inget fel på handlingen! Och sen blir det såklart Idol!

...På tisdag?

image362

Vit blus Lindex
Jeans Crocker
Sjal Indiska
Läderskärp H&M
Väska 2hand
Skor Reebok

Kändisspan



Stockholm Streetstyle haffade Marie Serneholt iklädd en helsvart outfit, snyggt! Dessutom la jag märke till att det var en likadan kuvertväska som jag beställt som hon hade i handen! Åh, nu längtar jag ännu mer efter den! Kan den inte komma snart. Maries skor är förrsten jättetuffa, coolt med gitarrer :) Och dessutom har hon ny hårfärg, lagom till höst :)

Vändbar skinnväska

Zooma


La Redoutes höstnyheter har landat på hemsidan! Bland annat en väska i skinn för åtkomliga 559 kr! Men det är mer pengar än vad jag kan vaska fram, men ändå :P Jag tycker att den är ganska snygg faktiskt, lite för mycket detaljer. Nitar har aldrig varit min grej och lite fransar, uschnej! Men det som stör mig allra mest är att om man vänder den ut-och-in så blir den silvrig, och gör man det inte så får man i alla fall silvrigt foder. Kanske är det den mest praktiska lösningen som man någonsin åstadkomigt, variation i alla ära. Men jag tycker att det förstör hela väskan!

Veckan som följer

För mig har det varit tre väldigt händelserika första veckor, mycket att tänka på. Den här veckan är ganska lugn men det är ändå en del saker jag ska hinna med; bl. a. ha en redovisning imorgon. Usch! Jag hoppas verkligen att det går bra för det där med redovisningar är inte min grej. Det blir alltid så kort och innehållslöst. Sen på onsdag är det en sak som vi gjorde som en "dramaövning". Vi gjorde olika berättelser i grupper och sen skulle vi sätta ljud till den, utan instrument! Och så skall vi spela om det live, så vi kan inte spela in något i för väg PLUS att det skall vara lite rytmkänsla i det hela ;) Haha, vi får väl se hur det blir!

Vad ska ni göra i veckan?

...På måndag?

image361

Svart oversize tshirt Gina Tricot
Svarta jeans Crocker
Halsband I.Me.My
Sjal Indiska
Armband Glitter
Väska 2hand
Skor Reebok


De lyckas!



H&M Divided har fått in så mycket, galet snyggt! Och jag fattar inte hur de lyckas pricka så rätt hela tiden. Förutom att kläderna är apsnygga så är modellerna alltid fina i håret och har coolt smink. Det känns ungdomligt! Till kläderna, den vänstra outfiten skulle jag inte tacka nej till. Enkelt och snyggt; svart, rosa och guldiga detaljer. Och utan att det blir för mycket heller! Något jag skulle kunna tänka mej i höst!

Segast

Ni får ursäkta min ständiga bloggtorka men jag har absolut INGENTING att skriva om just nu. Har varit småsjuk, seg och igår råkade jag ut för en allergichock. Jag hade fått i mig vallmofrön och när jag hade idrott så började det klia på hela kroppen. Tänkte att det säkert skulle gå över men det blev bara värre. Sedan svullnade ansiktet upp och blev alldeles knottrigt. Jag och några kompisar gick med mig och så fick jag ta allergisprutan. Sen var det bara att ringa ambulansen (gissa om det var många nyfikna som ville se vad som skedde :/). Jätteläskigt! Inte första gången jag var en allergisk reaktion men jag har aldrig fått en sådan kraftig på vallmofrön.

Jag hämtar mig sakta men säkert och får snart nog tillbaka min vanliga bloggarglädje :)

Ha det toppen! /Foffe


I'm back

Hej på er!

Är fortfarande lite små krasslig men det blir bättre och bättre :) Men dock är jag seg i huvudet och har känt mig så himla trött alla dagar! Usch! Jag fick i alla fall ett paket från Yves Rocher idag, gjorde mig lite gladare :) Hemskt va? Tänk att man blir så glad av saker, fast den glädjen varar inte så länge, men jag behövde det. Allt är så grått nu :(