...På lördag?

image441image442

Svart volangklänning Lindex
Lila ribbstickad kofta Jackpot
Svarta leggins Lindex
Svart väska Indiska
Guldfärgat halsband H&M
Krokodilmönstrade gympaskor Skopunkten

"May the force be with you"

image439

Här har ni det! Mitt fina armband. Efter inte speciellt mycket funderande valde jag det bruna med texten "May the force be with you" till slut. Ett budskap som jag tyckte passade mig bäst, och jag gillar den bruna färgen. :)

 Ähm, min hand ser lite hopknycklad ut, hehe.. :p

Jag är tillbaks

Hej!

Har precis kommit hem nu. :) Egentligen skulle vi inte åkt hemåt förrän imorgon men vi beslutade att åka redan idag, skönt. Så får man två dagar helg också. Fick mitt fina armband från Cocoo.se också, bilder kommer imorgon! Är trött efter bilresan, typ tio timmar i bil... Men nu är man entligen hemma. Skall läget i bloggvärlden innan jag beger mig till TVn för att se lite Let's Dance.

Ajöken /Foffe

Snön tillbaka

Hej!

Det var riktigt oväder på morgonen, hoppas vi slipper det imorgon så att det inte blir så jobbigt att åka. 80 mil vet ni, uuh! Annars brukar jag bara åka till Branäs..
Ikväll ska jag se Så ska det låta och packa. Imorgon åker jag tidigt på morgonen så jag vet inte om jag hinner skicka något inlägg på morgonen..om inte så säger jag hejdå så länge nu. :) Ha en trevlig vecka!

/Foffe

Fina vårnyheter

ZoomaZooma

Ellos har fått in riktigt snygga vårnyheter! Fick en liten katalog på posten idag. De här skorna var i och för sig inte med där vad jag kunde se men jag tycker att de är riktigt, riktigt snygga. Jättetuffa! Träskosstil med tuffa nitar och detaljer. Munkjackan till höger ser väldigt mysigt vårig ut! Inte som de flesta som brukar föra tankarna till höst och kura ihop sig i soffan utan den här känns som något man skulle kunna bära när man går på promenad. Snyggt med vita jeans och matchande, orange linne till. Är annars inget större fan av vita jeans, men här passar det bra.

Påskhelg på ingång

Hej hej! (:

Då är jag äntligen ledig! På lördag bär det av till Hamra, känns faktiskt tråkigt att inte kunna blogga nånting under tiden jag är där, men jag vet inte alls hur man mobilbloggar. Och lära sig på två dagar kanske är omöjligt? Vad vet jag. Dagen gick relativt fort men jag var trött och seg hela tiden så det går inte att beskriva hur skönt det är att vara hemma. Känns som fredag!

Inget har kommit från Cocoo än, kanske inte så konstigt, jag beställde ju igår. Hoppas att jag får det imorgon! Hade varit kul att visa upp innan jag åker. :) Ikväll får jag börja packa.

Skall ni göra något kul på påsklovet? Eller bara vara hemma? Skönt det också..Eller har ni bara vanlig arbetsvecka?

Ikväll blir det påskägg, med förhoppningsvis riktigt smaskigt innehåll..fick nämligen inte välja varken ägg eller innehåll själv detta år..så det blir en överraskning.

Trevlig påsklovsstart och torsdagkväll! /Foffe

Beställt

Hej!

Igår beställde jag ett smycke från Cocoo.se :) Men jag avslöjar inte än vad det är! *hihi* Ikväll, eller snart rättare sagt, ska jag plugga matte..blä! Fast det är inte så mycket idag..sen blir det Top Model! Nästan som en liten belöning. Har faktiskt ingen favorit sen Victoria åkte ut, men i slutet burkar man alltid få någon. :)

Ha en trevlig kväll /Foffe

TV/mer plugg/sova?

Det är typ vad jag har att välja på. Skall jag unna mig att kolla lite på American Idol? Kanske göra mig i ordning så att jag kan lägga mig ganska snart? Eller skall jag kolla igenom NOn en gång till? Jag tror att det blir såhär; kolla lite på NOn, kolla lite på American Idol och sen sova.. ;)

God kväll på er!

Dagens väska

Leather Zip Detail Satchel

Den här snygga skinnväskan från Topshop skulle jag inte tacka nej till.. :) Snygg, enkel men ändå med små roliga detaljer. I like!

Monday

Hej!

Igår lös ju solen och det var riktigt vårväder, och idag..snöar det. När jag skulle gå hem från bussen blåsde jättemycket! Fick gå och se ner i marken, haha x) Snart skall jag plugga NO för vi har ett litet förhör tomorrow, känner på mig att inte kommer gå speciellt bra. Men ser ändå ljust på den här veckan för det är ju bara fyra dagar i skolan, jippie! :) Sen ska jag dra till fjällen, får se om jag kommer ihåg hur man åker skidor.. :P Äh, nu får jag nog snart plugga.. hihi. :)

Hejdå/Foffe

Missa inte Parlamentet!



Missa inte Parlamentet!!!!! För er egen skull... :)

Dagens önskeoutfit

image438

Ett överflöd av korta, volangkjolar

image437
Alla kjolar i kollaget kommer från Topshop

Japp, så är det. När en sak hypats ett tag hamnar det i denna kategori, och då var det väl bara mer än dags för dessa små volangkjolar? Jag tycker att volang känns ganska ute (säger jag och har precis köpt en volangklänning). Nej men faktiskt. Jag kommer ihåg trenden med de här långa volangkjolarna och då babyrosa och brunt var högsta mode, gärna tillsammans. Uuh! Nu har längden kortats av rejält, tack och lov. Känns dock lite tidigt att gå klädd i dessa små kjolar. De gör väl sig bättre när det är högsommar? Söta, jovisst. Men jag är ändå ganska tveksam. Dock ganska övertygad om att jag kommer gilla den här trenden, rätt snart.. :)

Idag har jag fyndat

Här är mina små fynd:



En härlig, svart volangklänning från Lindex. Var dock väldigt svår att fånga på bild så det blev bara två stycken. Den kostade 99 kr och med 30% fick jag den för ännu bättre; 70 kr. :)



Och så ett riktigt fynd från H&M. En snygg topp med ryggurringning i grått. 49 kr kostade den. Dock är den lite svårburen med tanke på ryggurringningen men man får väl ha någon kofta eller linne under. :) Här blev det ganska många bilder, hehe.

Melodifestivalen = avgjord



Och vad tycker ni nu då? Alltså, jag är verkligen så velig! Från början var jag absolut NEJ till Sanna men nu tyckte jag att hon skulle vinna. Ååh, fast Perelli är ju också bra, men det hade varit så kul om en ballad kunde vinna för en gångs skull. Och Sanna är ju riktigt duktig! :) Det enda som störde mig var att den är lik både "Everything" som Grekland tävlade med för några år sedan och "Right here right now". Men den är fin! Så trist när inte juryn och tittarna tar fram samma vinnare, och juryn dessutom vinner. :S Känns lite surt faktiskt, men jag hoppas att det går bra för Charlotte i Belgrad. :) Vem höll du på?

image1309

Inställd

God morgon!

Skulle egentligen iväg och shoppa med en kompis idag men hon skulle sitta barnvakt, där ser man. :) Så istället för det bli en hemmadag. Inte dumt det heller. Nu på förmiddagen har jag inget speciellt "att göra". Sitter och tittar på klippen från Vecko Revyns bloggmingel, avundas verkligen de som var där! Haha, men man kan ju alltid njuta av fina outfits och höra vad de har för stilikoner på VRs hemsida. Bra inspiration! Fast stilikoner är jag inte så intresserad av, kanske för att jag själv aldrig haft någon. Är väl lite för feg för att testa för vågade saker också, är mer jeans och t-shirt människa. Oj oj, nu vet jag inte varför jag flög in på det här. Här har ni länkarna:

http://www.veckorevyn.com/vrtv/2008/vr-tv-vad-har-du-pa-dig/index.xml

http://www.veckorevyn.com/vrtv/2008/bloggmingel-vem-ar-din-sti/index.xml

Sådärja! Ikväll kan ni väl bara gissa vad det blir för min del. ;) Melodifestivalen såklart! Har väldigt många favoriter det här året. Spelar inte så stor roll. Men helst inte Sanna Nielsen eller Linda Bengtzing. Har ni någon favorit?

/Foffe

Melodifestival-skivan



Nu har jag Melodifestivalskivan! Hurra! Håller just nu på att lägga in den på datorn. :) Jag tror att vissa låtar kommer hålla riktigt länge, det var ett bra år i år! Tycker ni inte?

Tandläkartid

God morgon!

Jag gick upp ganska tidigt idag, tidigare än jag borde tror jag för nu har jag ordentlig huvudvärk. Och inte blir dagen bättre av att jag halv elva skall till tandläkaren. Uuh, jag har egentligen ingen större tandläkarskräck men det känns ändå lite jobbigt. :s Nåväl, det blir väl skönt när det är gjort.

Ha en bra fredag!

My weekend

Hej :)

Nu är in vecka slut eftersom vi är lediga imorgon, härligt. :) Funderar kanske på att hälsa på mina gamla vänner men jag vet inte om jag orkar det. Har ju varit fullt upp hela veckan!

Längtar redan lite till Melodfestivalfinalen. Ååååh, det skall bli så kul! :)

Ha det /Foffe

Lucky Words


Cocoo har lanserat en ny kollektion som heter Lucky words där det ingår fina armband i äkta läder med bra budskap på. Jag gillar speciellt det ovan! Vad tycker ni? Det finns många olika färger och budkap så det är bara att välja den färg och det budskapet du gillar bäst. :) Jag har andra favoriter. Armbanden kommer man kunna köpa redan nästa vecka och kostar 165 kr.

Sibel

Hej!

Snart ska jag äta lite god mat. Ikväll blir det Andra chansen för mig, skall bli spännande. :) Tror jag kommer skicka iväg en och annan röst på Sibel. Hoppas verkligen hon går vidare! Tror att hon skulle ha stora chanser i ESC faktiskt. Skall ni titta och rösta?


(top model)


Victoria


En liten parantes är att min favorit i Top Model åkte ut i onsdags, tråkigt. Men hon verkade inte speciellt sugen på att prestera i slutet. Japp, så är det! Men hon var riktigt duktig det lilla hon var med på :)


Förkyld

Yes..det är alltså anledningen till min bloggtorka. Men jag är på bättringsvägen som tur är! Men himla trist är det :( Hoppas verkligen att jag slipper förkylningar framöver, har ju varit sjuk så himla mycket.

Jag har värsta shoppingbegäret; två armband på cocoo.se har fått mig att totalt smälta. Men det skulle i så fall kosta ganska mycket, eller mycket för mig! Och jag känner att jag gör av med så mycket pengar redan. Men det hade varit kul att ha lite finare smycken som kanske kostar lite mer. De är ju inte dyra, men de är över den prisklassen jag brukar handla smycken för. ;)

Ikväll blir det Så ska det låta och snart skall jag käka snitzel som absolut inte stavas sådär, haha. :) Och klyftpotatis och kantarellsås. Mums!

Ha en skön fredagkväll, och en bra start på helgen! /Foffe

Byxor

image401


Dessa byxor från Monki har synts en del så nu tycker jag att de platsar i den här kategorin. ;) Vad tycker ni? Jag tycker att de är fula, faktiskt. Men smaken är ju delad! Jag tycker de ser ut som, ja, några byxor man kanske sätter på sig när man skall ut och plocka svamp i skogen, nej tack! Men om du nu gillar de, hur skulle du i så fall kombinera? Bryta av med något rockigt eller kanske behålla den här lite annorlunda stilen som byxorna för med sig från början? Även om jag inte gillar de här tror jag att jag inte behöver oroa mig speciellt mycket, Monki har mycket annat fint att erbjuda. Men jag håller mig nog till H&M, Gina Tricot och liknande.. :)

Orange

image429

Orange är denna vårens färg! Helt klart. Om du inte trivs att vara orange från topp till tå kan du med enkla, mer eller mindre diskreta, knep få en trendig look ändå. Och det är just det som känns mest rätt, att ha enstaka inslag av denna härliga färg.

Ett snyggt skärparmband i läder runt handleden piffar upp jeans och en vit, oversize t-shirt. Detta kommer ifrån
www.cocoo.se och kostar 145 kr.

Ett par flipflops är användbart när det blir lite varmare. Skall du satsa på färg så varför inte välja orange? De här är enkla och snygga att bära till något enfärgat eller varför inte en storblommig klänning. Dessa flipflops hittar du på H&M för 98 kr.

Ett par lite mer galna skor har du här, som du kanske kan använda ganska snart. Passar fint till en prydligare look med svart eller grå förklädesklänning och vita, grovstickade strumpbyxor. Skorna bryter av med sin barnslighet. Dessa hittar du på www.asos.com för ca 250 kr.

Ett par solbrillor i färg är perfekt att komma undan med. De här är dessutom lite lagom oranga för sig som inte trivs jättebra i det. Använd de här till sommaren! Finns på www.chique.se för 129 kr.

Hoppas att du har fått lite tips för hur du skall kunna bära orange på enklaste sätt. Lycka till!

Kaffe + Punkt Se

Sitter här i det härliga solljuset med en kopp kaffe och småläser i nya Punkt SE.. :) Dock har jag inte känt mig helt hundra idag..men jag hoppas att det blir bättre. Fick dessutom hem nya H&M-katalogen idag, har redan småbläddrat lite i den och det är inget som är sådär riktigt "vill ha" enligt mig. Är mer sugen på några smycken från cocoo.se i så fall.

Ikväll ska jag plugga hemkunskap och se American Idol

Ha en fortsätt skön måndag/Foffe

Dagens vill ha


Dagens vill ha kommer ifrån
www.Cocoo.se. Detta armbandet är skitsnyggt och jag vill tro att det är ännu snyggare i verkligheten. Tyvärr finns det just nu inte i lager och så kostar det 195 kr, vilket är lite för mycket för ett armband just nu. Jag får se i slutet av månaden.. Hoppas kan man ju alltid göra faktiskt! :)

Sunday

Hej :)

Usch för söndagar! Bara en jobbig dag som man oftast inte gör något vettigt på, bara ojar sig inför måndagen. ;S Igår var jag och shoppade, det blev en svart, stor mysig munkjacka på H&M och en typ beigemelerad tshirt på H&M som jag fortfarande är lite osäker på. Skall kanske byta till en annan färg. Skall jag lägga in bilder?

Ha det gott /Foffe


Schlager!

God afton :)

Har nyss kollat på Melodifestivalen nu. Inte speciellt bra låtar enligt mig, tyckte dock att det var kul att Charlotte gick vidare. Linda är jag rejält trött på sedan länge och tycker att låten rakt av var liknar "Grace Kelly", både i melodi och text. :S Vad tycker ni? Om jag hade fått välja hade jag valt Sibel, som jag gillade bäst, och Charlotte i finalen och Fronda och kanske Calaisa elr nån i andra chansen.

PS. Är redan lite besviken, för det här dåliga andra chansen-systemet gör så att inte både Ola och Sibel kan gå vidare till final. Antagligen blir det väl Carola & Andreas (eftersom de är en ganska lätt grupp) medan den andra har många bättre artister. Alltså det systemet är sämst :(