Blandade provresultat

Hej!

Idag är det måndag. Har varit en ganska bra dag, har känt mej lite seg bara. Och idag fick vi tillbaka ett prov från SOn, geografi. Det gick faktiskt riktigt bra för en gångs skull :) När vi skulle sätta ut olika städer och sånt på kartan så fick jag 26 av 31 och på förhöret där man skulle skriva lite allmän fakta fick jag 22 av 26, jag är riktigt nöjd, efter många besvikelser. Den här veckan blir nog ganska kort hoppas jag, imorgon skall jag ha orientering men det är bara i 2 timmar och sen får man komma hem, grymt! :)

Har precis beställt en laddning skivor från CDON (som jag äntligen fattade hur jag skulle komma in på, det krånglade med lösenordet och sånt, usch) och jag hoppas att de dyker upp snart! Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag skall göra, förbereda morgondagen och ha det mysigt med tända ljus. Åh vad jag längtar till julen helt plötsligt! Kom på mig i morse när det var sådär härligt mörkt och temperaturen var perfekt, och det var så skön luft! Härligt! Och i lördags var det dags att köpa lite fina ljus, det piggar upp!

Ha det så bra!

Tre outfitsHär kommer tre outfits från tidigare veckor!

1.

Grön blus Filippa K (ny!)
Jeans Crocker
Stövlar Skopunkten
+ 2hand väska

2.

Lila, ribbad kofta Jackpot (ny!)
Vitt, ribbat linne H&M
Jeans Crocker
Halsband H&M
Skor Skopunkten

3.

Svart linne H&M
Ribbad, v-ringad tröja Filippa K
Skärp 2hand
Halsband Lindex
Jeans Crocker
Stövlar Skopunkten

Nu skall jag börja blogga igen!

Hej!

Det har varit tomt på bloggen länge nu, jag har inte tagit mig i kragen och satt i gång. Dels för att blogg.se krånglar på min dator så då blir det alltid lite mer omständigt och såhar jag varit sjuk ganska mycket! Men nu är jag frisk! :) Idag har jag ungefär tre outfits från tidigare veckor och lite annat som jag skall skriva om! :) Ha det gott!