Tiden försvinner

Hej!

Alltså jag är helt slut! Tiden bara går och går och vips så är det kväll, och jag har massa saker jag måste göra. Jag hinner inte posta någon outfit idag, tyvärr. :( Detta korta inlägg får representera min hetsiga dag, hoppas ni haft det lite lugnare.

Hejdå! :)

Bamboo



Detta eviga tjat om de fantastiska "Bamboo"-örhängena som synts en del på Hilary Duff. Många, många har förälskat sig i dem. Vad är charmen med de egentligen? Alltså, här på Hilary är de faktiskt ganska snygga men annars tycker jag inte alls om dem. Jag tycker att de ser klumpiga och plastiga ut, inte alls min smak! Sen är jag inget jättefan av stora örhängen. Vad tycker du?

enkel.jpg

famous.jpg

Översta bilden snodd från Google och de två sista är från
här.

...På måndag?

image396

USCH på bilden, men det såg ännu knäppare ut om jag klippte bort det, men jag tror nog att ni kan stå ut att se min fina frissa och härliga ansiktsuttryck idag. ;) Förresten, måste jag väl också meddela att jag inte tog nya väskan idag. Anledningen? Jag tycker att den är för fin, haha! Jag  vill vänta lite. :P

Svart tshirt H&M
Klargrön tunika Ginatricot
Jeans Crocker
Väska 2hand
Stövlar Skopunkten
Halsband

Fråga till er!

Hej! Jag har märkt att väldigt många modebloggerskor har tävlingar på sina bloggar, det är ju jättekul! :) Men jag undrar lite över hur ni arrangerar dem? Liksom kollar ni med företaget eller köper ni bara en produkt och har en tävling? Även om just du kanske inte har haft någon tävling har du kanske lite koll på vad som gäller och i så fall kanske du kan skriva om det är okej att exempel vis beställa något från H&M, Yves Rocher etc. och sedan lotta ut det. Tacksam för svar! :)

Ny väska!

image395

Jag har hittat min nya favoritväska! Den här kommer jag använda vardagligen till allt möjligt! Snygg och enkel, och rymlig. Precis vad jag behöver. Först gick jag in på Lindex och kikade på denna
skönhet, som en del bloggerskor har skrivit om, och den är verkligen jättefin. Men så är den kanske lite onödigt stor och så kunde jag inte riktigt välja på svart eller brun. Sen kollade jag på Kårlins där jag först inte såg specellt mycket men efter en del "rotande" fann jag denna. Helt nyinkommen dessutom! 199 kr kostade den, och det är väl helt okej. Bilden blev inte särskilt bra, men ni lär ju se den på många outfitbilder framöver. :)

...På lördag?

image394

Svart linne
Vit, ribbad topp Filippa K
Svart kofta Vero Moda
Jeans Crocker
Skinnbälte 2hand
Halsband Gina Tricot
Svart väska Indiska
Stövlar Skopunkten

Fredag

Hej! :)

Äntligen är det fredag efter en vecka som har gått ganska fort. I helgen skall jag ut och kika i affärer, för nu var det ett tag sedan. Jag är på jakt efter en snygg väska med axelrem, ungefär nån sådan jag har fast större. Jag vill få plats med ganska mycket saker. Men den får inte vara för dyr för då vågar jag aldrig använda den, haha. ;P

Ikväll skall jag se Let's Dance och mysa och ta det lugnt.

Här ovan kan ni lyssna på dagens låt . Det är Nickelbacks underbara, fina Photograph som påminner mig om min Mix Megapol-tid. Faktiskt riktigt bra låt! :)


Ha det riktigt bra!


Trött

Usch vad jag är trött idag! Den här dagen har varit jätteseg och jag har ingen lust att göra nånting alls. Hoppas att ni haft det bättre. :)

Dagens låt: Elefanter - Kent

Skitbra låt! /Foffe

Skinnjacka á la Halens



Snygg skinnjacka i hyfsad prisklass. Jag tycker om skinnjackor med mudd nedtill, det känns mer lättburet. Det här är en riktigt snygg variant från Halens som kostar 699 kr. De har även andra prisvärda alternativ som den
här, och den här i skinnimitation. Vad tycker du i så fall är bäst att köpa, äkta skinn eller skinnimitation?

Vart tog helgen vägen?

God kväll!

Helgen har gått i rasande fart som den brukar göra nuförtiden. Längtar redan till nästa! Den här veckan kommer nog inte skilja sig mycket från andra mer än att vi skall åka skridskor på torsdag, ve och fasa! Visserligen ganska kul men jag är så dålig på skridskor. :S Haha, är inte ens säker på att jag fortfarande kan stå på ett par skridskor men det lär man väl få veta. ;P

Imorgon måste jag läsa massa sidor om Fysik. Inte speciellt lockande. :/ Men lite kul har jag i alla fall att se fram emot. Nu skall jag i alla fall mysa lite i soffan innan jag går och lägger mig. Behöver sömn!

/Foffe

Klarröd vårjacka


Jag velar mellan denna jacka och
fejkskinnjackan på La Redoute. Denna kommer ifrån H&M och kostar ca 300 kr. Båda är väldigt snygga, denna känns dock lite mer originell eftersom man i stort sätt alltid kan få tag på skinnjackor. Hmm..vad tycker ni? Vilken är snyggast?

Skinnjacka + tygkasse



Jag fick en snygg tygkasse från H&M i julklapp och har funderat hur det är snyggast att kombinera den. För det är kanske ingen större hit med tygkasse och stor, bylsig vinterjacka. ;) En skinnjacka elr fejkskinnjacka och tygkasse är den snyggaste kombinationen, rockigt och avslappnat. Den här snygga jackan är en bra budgetvaraint som väcker stora habegär. Den kostar 379 kr på La Redoute.

Har du något mer tips på hur man får en snygg stil med tygkasse?

Sovmorgon

Godmorgon!:)

Jag gick upp för bara en liten stund sen men jag var så sjukt trött igår, brukar alltid vara det på fredagar. Idag skall jag bara ha en lugn dag, kanske läsa en liten stund. Och snart skall jag äta frukost, hihi :)

/Foffe


Skönhetspaket



1. En handkräm mot kyla. Jag brukar inte bli speciellt torr men eftersom huden ändå behöver extra fukt tyckte jag att en sådanhär liten kräm skulle behövas.

2. Ny mascara, samma som tidigare. Helt okej, den duger.

3. En svart ögonpenna som man slipper vässa, bra att ha med sig sådär i handväskan.

4. Och äntligen har jag köpt nytt läppcerat, det var på tiden. Det behövs verkligen! Detta är verkligen att rekommendera då det har söt förpackning och doftar gott.

5. Ringen fick jag som premie

6. I detta paket fick man en överraskning, jag fick en parfym. Har inte riktigt bestämt mig om jag gillar doften eller inte, den är annorlunda och väldigt stark. Men parfymer kan man aldrig få för många av, enligt mig.

Leverans

Hej!

Skall snart åka iväg och hämta ett paket från Yves-rocher och efter det skall jag på en uppvisning som min lillasyster skall ha på sin skola. När jag kommer hem igen blir det givetvis dagens outfit och bilder på mitt lilla inköp.

Ha det gott tills dess /Foffe

Update: Bilder kommer ev imorgon. Ha en trevlig kväll!


Vårens frisyrer



Katie Holmes och Reese Witherspoon bär vårens populäraste och trendigaste frisyr. En enkel snedlugg, vilket passar både långt och kort hår. En enkel frisyr som är lätt att variera och om du vill piffa till din frisyr kanske snedlugg är ett alternativ?

Bilder: SalongK

AMY

Amy var snygg i glitter och pärlor. Låten hon ska sjunga heter

Hej alla! :) Jag har varit jättetrött hela dagen och just nu är jag såå hungrig. Skall snart göra lite nudlar. :) Jag har inte skrivit att jag skall på melodifestivalgenrepet i Göteborg, oh först var jag ganska missnöjd över startfältet, för jag är inget jättefan direkt av Christer Sjögren och E-type, men nu har jokrarna avslöjats och Amy Diamond skall vara i Göteborg, det blir jättekul tycker jag. Jag vet att det finns många, många männsikor med många, många olika åsikter om just henne men jag tycker att hon är fantastiskt duktig och hoppas verkligen att hon har en riktigt bra låt nu. :) Heja Amy!

...På måndag?

58832-386

Oversize t-shirt Gina Tricot
Svarta jeans Crocker
Halsband Gina Tricot
Stövlar Skopunkten

...På söndag?

image384

Klänning Lindex
Leggins Lindex
Halsband Gina Tricot
Stövlar Skopunkten

3 stilar för under 500kr!

image381
image382
image383

Vilken stil gillar du bäst?

Bankbok och halsband



Idag köpte jag en "bankbok" på Wettergrens för att få lite koll på sina inkomster samt utgifter. Och på Gina Tricot köpte jag två fina halsband på rea som jag tror kommer användas en hel del i vår. 15kr stycket kostade dom.

...På lördag?

image377

Randigt linne H&M
Kofta Vero Moda
Jeans Crocker
Sjal Indiska
Väska Indiska
Skor Skopunkten


Vårens trender

I vår ser vi en del blommigt, allt från kjolar till klänningar, men också en del tajta jeans och colllegetröjor komma in i modebilden. Här får du lite inspiration om vad som gäller i vår!

Urban sportUrban sport heter stilen om du gillar lager-på-lager. Svart och gråmelanger blandas med starka, skrikiga färger och med virade halsdukar och en snygg påsväska har du fixat en snygg stil. Bylsigt och oversize upptill samt åtsittande nertill är regeln och rätt lock får du med klackar till den lite softa klädseln.














Plagg som ger dig en trendig stil i vår:

Slät Hög
Topp från H&M Organic 149kr, Leggins från H&M organic 149kr, Stövlar i syntet från Din Sko 480kr

Amerikansk landsbyggdAmerikans landsbygd

Här hittar du det typiska vårmodet som återkommer år efter år, rutigt och småblommigt blandas med denim och blå nyanser. Siluetten är smal upptill och vidare nedtill med gärna ett skärp i midjan som bryter av. Instoppat och vida byxben är två grundregler. Materialen är ofta lätta och sköna, t.ex. olika blusar i härlig bomullspoplin. Naturfärgade skinnväskor och ett par ballerina skor till vardags gör stilen komplett. Till fest kan man lyxa till med ett par schyssta sandaletter.










Plagg som ger dig en trendig stil i vår:

Klänning från H&M 298kr, Jeans från Lindex 399kr och väska i syntet från H&M 198kr

Etno
Etno
Naturinspirerad stil som möter färg och mycket härliga mönster. Kaki blandas med pasteller, rött, lila och cerise. Det är en luftig och bekväm stil med långa halsband i metall eller pärlemor som gör looken komplett. En sandal i skinn är den ultimata skon för den här stilen.













Plagg som ger dig en trendig stil i vår:

Blus i ekologsik bomull med snyggt mönster från Lindex 299kr, halsband 99 kr från Lindex

All inspiration och sidobilder är tagna från Åhlens hemsida.

Let's dance

Rösta på det vackraste paret. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4

Har kollat på lite Let's Dance ikväll, jag tycker faktiskt att det är ett hyffsat bra program. Tyvärr föll inte många av paren mig i smaken just det här året men jag håller tummarna för Matte och Susan. Jag hoppas att jag slipper se så mycket mer av Danny, Uffe och Tilde, haha. Vilka håller ni på? Men paren var i alla fall tjusiga ikväll, som alltid på Let's Dance-golvet.


Sämst klädd



Det är inte vem som helst som toppar Mr Blackwells lista över sämst klädda kändisar, utan den stenrika fashionistan Victoria Beckham. Han beskriver hennes kläder som små trånga monster. På andra plats kom sångerskan Amy Winehouse och tredjeplatsen snappade Mary-Kate åt sig. Andra kändisar som Mr Blackwell kritiserat för dålig stil detta året är bl.a. Fergie, Kelly Clarksson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson och Lindsay Lohan.

Skådespelerskan Reese Witherspoon toppar Blackwells lista på bäst klädda. Andra som har stil enligt honom är Beyonce, Angelina Jolie, Nicole Kidman, Katie Holmes, Katherine Heigl och Cate Blanchett.

Ni kanske undrar vart Britney Spears har tagit väggen som toppat listan och hamnat på den ett antal gånger de senaste åren. Mr Blackwell förklarar att han tar hänsyn till hennes lite röriga liv och tycker att någon placering på listan vore olämpligt. Jaja, han får väl vänta ett år till och se om det är mer "lämpligt" det är året..

Källa och bild: MSN

...På onsdag?

image376

Vitt, ribbat linne H&M
Mörkblå grovstickad tröja Gina Tricot
Jeans Lindex
Halsband m silverhjärta
Väska m axelremm 2hand
Stövlar Skopunkten

...På tisdag?

image374image375

Tunika med fickor o knappar Gina Tricot
Jeans Crocker
Halsband med hjärta
Svart klocka KappAhl (julklapp)
Väska m lång axelremm 2hand
Skor Skopunkten

Tomorrow

Hej på er! :)

Imorgon börjar skolan igen för min del. Jag känner mig så oerhört trött, man blir faktiskt trött av att vila. Om ni har haft lov eller lite ledigt under de här julveckorna så hoppas jag att ni har haft det toppen och hittat på massa kul, och skall ni tillbaka i vardagen i morgon önskar jag er lycka till, det kan faktiskt behövas!

Nyligen var jag ute och tog en promenad ute. Det är iskallt, men ändå milt så den vackra snö som föll igår håller redan på att töa bort, tråkigt. Hoppas på bättre väder i morgon för kallt/regn/slask-väder gör en inte på speciellt gott humör.

Ha en bra kväll! /Foffe


Min t-shirt.


En t-shirt med trevligt budskap var jag på jakt efter och en fann jag, på H&M vilket inte är speciellt överraskande. ;) Nu finns den med bland vårkollektionen och jag bara måste flika in att när jag köpte den kostade den 98kr och nu kostar den 129kr. Men senast jag såg den i affären (typ onsdags?) kostade den 98 där också. Jaja, jag tycker att den är snygg och det är kul när något hamnar i katalogen som man har köpt. :) Hoppas bara att inte alla vill behålla jordens kalla klimat lika mycket som jag och köper denna här. :)

...På söndag?

image372

Idag var det en slappedag. Och ni får en närbild på mina snygga strumpor! :)

Svart linne
T-shirt med tryck Gina Tricot
Halsband med hjärta
Jeansen är köpta i Frankrike
Och strumporna fick jag av mormor i julklapp :P

Svart fransväska

Zooma
Jag har kollat igenom en del av Ellos vårnyheter och är inte speciellt imponerad. Det känns som vi har sett allt förrut, klänningar med stora knappar och fickor, a-linje jackor i jeans.. Men, på Pronto Moda stötte jag på den här godbiten! En liten fransväska i svart med både en lång axelrem och en kort. Bra om man vill variera sig, jag skulle nog dock hålla mig till axelremmen. Snyggt till en t-shirt med tryck + kofta (om det är så kallt som det är nu!), blå jeans och gympadojjor. Den här fransväskan från Duffy kostar 249 kr och blir dagens kanon!

Spara 200kr!



De omskrivna byxorna från H&Ms vårkollektion är det många som fallit för. Men man kanske skall ta sig en extra titt innan man beställer något. Jag tycker att dessa två byxor är så gott som identiska, i alla fall är det inte någon större skillnad; fickor, flätad detalj i midjan, vida ben, härlig blå färg. De till vänster kostar 498kr och de till höger kostar 298kr. Om jag skulle köpa några av dem skulle jag helt klart välja dem till höger!

Ganska lika, eller hur?

Nu funkar bloggen igen! :D

Hej!

Jag har inte bloggat på evigheter. Detta har berott på att internet inte har funkat på en del sajter, bl a blogg.se. Det har bara stängts ner när jag har klickat på "Nytt inlägg" men nu har jag gjort en ny användare och det funkar igen. Det blir som en liten nystart eftersom jag antagligen förlorat ganska många av läsarna men det är i alla fall några som har kikat in då och då och det tackar jag för!

/Foffe