Gammalt nytt

image418

Som ni vet har jag shoppat lite som jag inte lagt upp på bloggen och nu införs mitt shopstopp som skall pågå minst hela mars. För jag har shoppat alldeles för mycket denna månad! Får checka med min kassabok hur mycket minus jag har gått :S Jaja, i alla fall, här har ni mitt vackra, underbara, fantastiska inköp från i fredags. Är den inte ljuvlig? Ett riktigt secondhand-kap! :) Så charmig, och med patina (som Knut Knutsson hade sagt). Jag gillar den jättemycket! Och tror att den blir snygg på alla shoppingturer, speciellt med en lite modernare outfit och bryta av med denna väska.

image419


Här över ser ni mina nyaste inköp. Detta köptes in i söndags! En finfin tshirt i organsik bomull designade av Nina Persson/The Cardigans. En stor anledning till att jag köpte den! Men självklart tycker jag också att den är fin. :)

Och på Glitter köpte jag en fyndpåse för 25 kr, men jag hade inte någon speciell tur. Det var ganska mycket skit men en del fint var det ju. :) Och jag tänkte att det jag inte gillar kanske jag kan ha som tävlingar här på bloggen? Återigen, tror ni att man bara kan ha en tävling eller måste jag kolla med Glitter först?

Kommentarer
Postat av: Ingrid

jag tror inte att du behöver kolla med glitter!

Postat av: Vendela

Du kan ha en tävling utan att fråga Glitter ;) DEt skulle iaf jag ha!

2008-02-20 @ 16:00:00
URL: http://www.venziii.blogg.se
Postat av: Melina

fin väska

2008-02-20 @ 16:47:22
URL: http://mmelina.blogg.se
Postat av: Jennie

åh den tröjan från H&M är snygg!

2008-02-20 @ 17:32:13
URL: http://hallon8.blogg.se
Postat av: Fia

vilken fin väska!

2008-02-23 @ 14:03:28
URL: http://ohsofina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback