Ajöken!

Inte dags att åka ännu; frukost, sista packningen, dusch mm återstår ännu men jag skriver ändå nu om blogg skulle krångla senare, man vet aldrig. Ha en toppenvecka! :)

Vi höres/Foffe

Åka bort

Hejsan!

Imorgon blir det som så att jag åker bort, till Katrineholm närmare bestämt. Lite skönt att komma bort och dessutom träffa några goda vänner :) Jag blir borta ungefär en vecka, men det är imorgon det ;)

Ikväll däremot blir det en skön slappekväll! Tror inte att det är något bra på TV, men det löser man med sudoku, haha ;) Vad händer er de närmaste dagarna?

Update: Joooo, det är visst nått bra på TV :) Stefan o Christer får man ju inte missa!! Haha :)

...På fredag?

image320

Blommig tunika H&M
Jeans köpta i Frankrike
Lappad skinnväska 2hand
Skor Reebok

Kvällens önskeoutfit

image319

Klänning H&M
Skor Asos
Chloé Edith

Kakbak

image318


Jag bakade faktiskt lite kakor :) Mumsmums! Och de var godare än vad de ser ut på den här bilden *hihi* ;)

Kvällens planer

Inga alls egentligen, haha! Men jag ska bläddra i min Hemmets, har egentligen lust att baka något, och än är klockan inte så fasligt mycket :) Vet inte om det är nått bra på TV idag. Neä, verkar inte så. Förresten, när jag var på H&M idag så hade ju flera av höstens kläder landat i butiken och då såg jag kuvertväskan, i grönt (!). Ganska häftig färg faktiskt, men jag vill ha svart. Hur som helst, modellen var hur snygg som helst, lagom stor! Jättesnygg! :)

Nu får ni ha en trevlig kväll /Foffe


Dagens shopping!

image315image316image317

Då var det dags att ta fram presentkortet på Lindex igen, och den här gången var det en supersöt tunika med stenar runt halsen som gällde. Jag tvekade mellan orange och lila, och den lila var hur fin som helst, men jag valde orange. Orange känns rätt året om, lila känns lite för murrigt för att ha på sommaren (visst, det skulle funka i detta väder). 149 spänn kostade tunikan, billigt tycker jag! Fanns i orange, lila, svart och grå tror jag :-)

Ser ut som om det är lite fläckar på kameran...

...På torsdag?

image313

Idag blev det en lite shoppingtur faktiskt :) Och så invigde jag mina nya skor och faktiskt också tunikan även om det var ganska längesen jag köpte den. Dock fick jag skoskav av skorna efter en stund, ajajaj!

Vi tunika i bomull/modal H&M
Jeans H&M
Lappad skinnväska 2hand
Skinnmockasiner Köpta i Skåne

Bloggtorka

Hej!

Idag har det inte blivit mycket bloggande, inget alls. Har varit ute och löst korsord samt läst noveller ur Hemmets för vädret var riktigt lovande idag :-) Så skönt! Fick dessutom höstkatalogen från H&M, men det kändes inte så speciellt faktum med att jag kollade igenom varenda kategori för ett par dagar sen, lite tråkigt. Nästan gång ska jag inte kolla på hemsidan innan jag bläddrat i katalogen ;-) Lagade förresten en mycket god soppa idag som var med i förra numret av Hemmets tror jag, med morötter, blomkål, färsk potatis, ärtor och spenat. Suveränt gott! Om någon är intresserad så kan jag skriva receptet på bloggen ;-) Nu ikväll blir det såklart Miss Marple, sista avsnittet tror jag, men ingen större fara. Poirot tar ju över ;-)

Ha en alldeles utmärkt kväll! :) Mvh Foffe



Jag gillar den här koftan från H&Ms höstkatalog :)



Mina H&M-önskningar

image312

Nu har jag kollat igenom H&Ms hemsida och det verkar som att det är ungefär det här som jag är intresserad av. Tunikan tänkte jag först beställa i lejongult eftersom det verkade trendigare men jag gillar mossgrönt, olivgrönt, kakhigrönt, ja mörkgrönt helt enkelt så då håller ju den i längden. Sjalen är snygg till tunikan och till mycket annat i höst. Kuvertväskan var nog det jag började gilla först från höstutbudet, snygg och enkel. Perfekt till alla höstfester! Och så en hederlig t-shirt. I mörk rosa dessutom! Brukar ha lättare att falla för babyrosa men jag velade fram och tillbaka och det blev den här framför en enkel, ljusrosa
topp, faktiskt. Snygg till svarta jeans, och varför inte med kuvertväskan i handen? Gör jag en beställning blir det nångång i augusti, och antagligen de här plaggen och accessoarerna, plus linnet och koftan man får gratis. Blir i svart!



Har du några planer på att beställa, och i så fall vilka plagg då?

Skåneshopping



I Skåne blev det också en del shopping. Jag fick tag i ett par efterlängtade skinnmockasiner, äntligen! De här var ursnygga och kommer säkerligen användas flitigt! Jättesköna och snygga! Dessutom ett par kilklackar med peeptoe, och inte så hög klack. Jag är hopplös när det gäller att gå i klackar så ett par lägre var det enda alternativet, även dessa i skinn. Och så köpte jag två väskor från second hand med långa axelremmar, perfekt vardagsväskor. En i plast (till vänster) och en i skinn (till höger). Gillar den lappade känslan på skinnväskan :) Fyndigt dessutom; 10 för väskan till vänster och 20 för den till höger! :)

Frånvarande

Hej hej!

Jag har varit och semestrat i Skåne nu i helgen och kom hem precis. Jag skulle ha skrivit det på bloggen men såklart gick det inte att logga in. Men nu är jag hemma! Vädret var hyfsat de första dagarna men det blev bara sämre och sämre. Men det var trevligt ändå :)

Höst på H&M

image307

Det är så många bloggar som har visat H&Ms höstkollektion och klagat på materialen, men jag är tvungen att göra det samma. Materialen är verkligen urusla! Nästan bara akryl och viskos, usch vad tråkigt! Men som vanligt är H&Ms design inget att gnälla på, lika festlig och rolig som alltid tycker jag. Den lite guldiga festblusen kan matchas fint med kjolen, pumpsen och kuvertväskan så har man en outfit till kvällen. Skinnjackan och blusen är mina favoriter!

Skinnjacka 998 kr
Sjal 149 kr
Pumps 249 kr
Kofta 349 kr
Kuvertväska 129 kr
Väska 149 kr
Blus i bomull/siden 249 kr
Kjol 198 kr

Vilka plagg är dina favoriter?

Miss Marple

Nu ska jag äta färsk potatis och ikväll blir det Miss Marple :-) Ska ni se nått på TV ikväll?


Korsord och sommar

Vädret är helt fantastiskt här, lite blåsigt. Men jag var förberedd på regn och åska så nu är jag överraskad. Köpte nya numret av Hemmets veckotidning så nu ska jag sätta mig på verandan och lösa korsord och läsa noveller :) Jätteskönt! Man behöver ta det lugnt! Ska ni göra något idag eller bara relaxa? :-) Ha det!


Ryggvärk!

Idag har jag inte gjort något mer än haft ont i huvudet, haft skitont i ryggen och löst korsord och suduko. Hade kanske varit mysigt om man inte hade så himla ont överallt =/ Aj!
Ikväll blir det Allsång på Skansen och blåbärspaj, mumsmums :)

En tripp till havet!

Idag åkte jag ut i skärgården. Det var jättesvårt att hitta parkering på Tjörn! Men tillslut så, fast det blev ganska långt ifrån färjan så man fick gå någon kilometer. Sen åkte man över med färjan, väldigt smidigt gick det. Ön jag tillbringade dagen på hette Åstol. Vilket väder det var idag! Helt otroligt! Nedan kommer bilder =)


image291

image296

image302

...På måndag?

image285

Eeh, jaa bilden är inte den bästa :P Men jajajaja!

Rosa, ribbat linne H&M
Jeansshorts 2hand
Halsbandet är en gammal present
Blommig tygkasse H&M (inte på bild!)
Flipflops Reebok

Havet nästa!

God förmiddag!

Ska ut en sväng till havet hade jag tänkt mej, och bara koppla av och ta det lugnt :) Vaknade upp till en jättefin morgon, ser ut att bli en strålande dag! Vad ska ni göra idag?

Ha det!

Söndagsmys

Aah, vad jag är trött! Idag åkte jag in en sväng till stan och njöt av det vackra vädret vi faktiskt hade på förmiddagen! :) Hur bra som helst, och om man ska tro på väderleksrapporten blir det bra igen imorgon. Usch nej, börjar jag prata väder. Är själv så trött på bloggar där man bara pratar väder och visar väderleksrapportar *haha* ;P Målade naglarna i en jättehärlig sorbetrosa nyans, riktigt somrig känner jag mej nu! =) Och nu ikväll åt jag blåbärspaj, smarrigt!

Update: En sak bara, håller de på med nått på blogg.se? Vet inte om det är jag som är ouppmärksam men segt är det i alla fall !

Ajöken!



Jag bara älskar den här väskan, detta är dagens stora önskan! 50 spänn på Indiska, kapet! Har även sett den i butik och den är helt perfekt i storleken, jättejättefin :) En sådan jag söker! Perfekt för nycklar, mobil, kanske något smink, busskort mm. =) Lite portmonnäliknande

Vilken stil väljer du?

image283
En perfekt outfit att ha på sig när man ska ta en fikapaus med kompisarna. Man kan variera med eller utan kofta och med eller utan strumpbyxor. Här är det med kofta men utan strumpbyxor.

Kjol med rosett- och fickdetaljer Ellos 349 kr
Härligt orange kofta i bomullsblandning Lindex 199 kr
Vitt, ribbat baslinne i bomull H&M 59, 50 kr
Svarta, enkla pumps i syntet DinSko 280 kr

Totalt:
887, 50 kr

image284

En snygg och bekväm outfit i alla väder. Är det varmt skippar man strumpbyxorna!

Blå klänning med söta broderier Ellos 499 kr
Mönsterstickade strumpbyxor Ellos 129 kr
Svarta ballerinas H&M 98 kr
Svart axelväska Wedins 299 kr

Totalt:
1025 kr

Vilken stil väljer du?

...På lördag?

image282

Bilden är vidrig, men idag blev det ingen bättre. Man ser ju trotts allt dagens klädsel ;P

Röd topp m. guldtryck Ullared *hehe*
Vitt ribbat linne H&M
Jeans Lee
Halsband m. blomma är en present

Dagens låt

Everything - Michael Bublé 

Man blir ju så himla glad av den låten. Skulle kanske ta och köpa hans platta? Skönt sound :-)


Vem bär den bäst?

LINDSAY VS. NICKY  photo | Lindsay Lohan, Nicky Hilton


Första intrycket av klänningen var usch! Men sen kollade jag på hur Nicky Hilton bar upp den, och det gör hon verkligen superbra! Jag tycker varken Lindsay eller Nicky har lyckats med accessoarer; Lindsay med en jätteväska i svart och hatt?! Och Nicky med en gräslig, rosa väska, irriterande turkos ring och fula solglasögon. Flipflopsen är dock helt rätt! Jag tycker att Nicky bär den klart bäst, vad tycker du?

Fredag

Har inte känt mig helt pigg den här dagen :/ Jag tror att det är sol jag behöver, ååh vad jag längtar efter sol, värme och bad! Vad är detta för sommar? Hopplöst ju! Ikväll ska jag i alla fall se Golden Leauge :) Och helgen då, vad händer? Själv ska jag träffa kusiner, trevligt trevligt :) Ha det!

Lackleggins och ny hårfärg



Victoria Silvstedts nya frisyr. Jag tycker att hon passar superbra i den nya hårfärgen, höstigt. Alla måste helt enkelt känna till Victorias nya hårfärg

Enligt mig: Överaktuellt

Sånna här lackleggins eller latexleggins har nästan varit omöjliga att komma ifrån. Disskusion om att ha de med en kort topp tycker jag är rätt löjlig, men själva trenden borde (måste?) man känna till vid det här laget

Enligt mig: Överaktuellt

Nu blir det hypat och överaktuellt endast på fredagar.

Träningsvärk

God eftermiddag!

Är helt slut i benen efter att ha gått runt på Gekås sen, jaa 9 imorse. Det blev lite kaos med vännen jag skulle träffa men allt löste sig till slut. Jag var väl hemma vid fem tiden, något, så gissa om jag har ordentligt med träningsvärk =/ Blev inte så jättemycket shoppande: en röd festtopp (jag lider brist på lite festligare toppar och blusar, det behöver man det också!), ett manikyrset, en almanacka och en ansiktstvål. Vet inte om jag postar bilder på bloggen, toppen lär ni få se i någon outfitbild och det andra kanske inte är jätteintressant ;-) Skall bara ta det lugnt ikväll :)

Ha en trevlig afton!

Recension av rengöringsmjölk



Produkt: Nivea Visage Young Milk Away Cleansing Milk
Pris: ca 49 kr (fast jag fick den för fyndpriset 25 spänn ;D)
Doft: Luktar som resten av serien; saltvatten och hav
Kommentar: Man blir utlovad en mild men effektiv rengöring samt en rengöringsmjölk som även skall avlägsna vattenfast makeup. Jag trodde att den skulle vara fetare, dock tycker jag att den inte är något att satsa på i ansiktsrengöringsväg. Det känns som om den aborberas av huden, nästan som en lotion fast inte lika fet. Man känner sig helt enkelt inte fräsch. Dock är den helt okej när det gäller att ta bort mascara, men inte för foundation och annat smink på huden.
Betyg: ♥ ♥ ♥

Om betygen:

1= Värdelöst
2= Dåligt
3= Funkar
4= Bra
5= Rekommenderas varmt

...På torsdag?

image281

Vit blus från Lindex
Jeans från Lee
Halsbandet är en gammal present
Skor från Reebok
Väska från Indiska

Tomorrow

Hejhej!

Imorgon ska jag träffa en vän som jag har lärt att känna enbart via nätet. Vi har hunnit bli goa kompisar och jag tror att det kommer bli jättetrevligt :-) Vi ska faktiskt ses på Gekås ;) *haha*

Igår var det faktiskt ganska fint väder men idag är det regningt och grått - igen. Åh det dåliga vädret påverkar verkligen humöret, jag vill vara glad. Det är ju juli, det ska vara sommar! Hoppas att ni har lite bättre väder iaf :-)

Idag blir det återigen en slappedag med stort S. Känner mig uttråkad.

Foffe

Önskeoutfit

image280

En halvmulen eller solig dag skulle jag gärna ha detta väntandes i garderoben...

En söt, rosa 
blus i bomull från Lindex 99 kr
Ett par shorts i brunt från Ellos 199 kr
Ett par sandaler med ovandel i skinn från Din sko 280 kr
En stor handväska med plats för alla förnödenheter från Wedins 499 kr
Och slutligen en klassisk klocka från Lindex 179 kr

Totalt: 1256 kr

Önskeoutfit

image279

En mulen sommardag känner man sig ofta nere. I alla fall jag skulle bli gladare av att ha detta väntandes i garderoben...

En söt, mönstrad tunika från Ellos 349 kr
Leggins från H&M 98 kr
Ett par fina ballerinas i skinn med rosett piggar upp, från Wedins 399 kr
Och slutligen en söt festväska i grönt, som en glad men diskret färgklick 129 kr

Totalt: 975 kr


Inställt

Hejhej!

Tyvärr fick jag ställa in kategorin med hypat och överaktuellt idag för jag hade inte tillräckligt många ämnen :-( Men de är tillbaka på fredag, med förhoppningsvis massa aktuella samtalsämnen!

Istället bjuder jag på några favoriter ur outfits-arkivet :-)


Ha en trevlig måndageftermiddag! :-)


Uppehåll, äntligen!

Solen skiner och äntligen en dag utan regn! Så skönt!

image273

Nytt för hyn

image271


Jag tyckte att det var dags att köpa nya hudrengöringsprodukter så det gjorde jag idag. På H&M hade de nästan inga kvar, bara peelingcremen och rengöringsmjölken som jag inte tidigare har testat. Men med den kan man även ta bort makeup så det verkade ju praktiskt. På båda var dessutom 50% rabatt, trevligt :-) På Kicks fick jag köpa resten, ansiktsvatten och hudkräm. Allt gick på 165 kr. I slutet av veckan kommer dessutom en recension på rengöringsmjölken ;-)

...På måndag?

image270

Linne Gina Tricot
Kofta med cashmere Gina Tricot
Jeans Crocker
Väska Indiska
Skor Reebok

...På söndag?

image269

Tunika Gina Tricot
Jeans Crocker
Jordgubbshalsband I.Me.My
Väska Indiska

Jag hade tur!

Idag när jag var iväg såg jag att väskan jag köpte igår på Indiska var slut. Är så himla nöjd med min! :-) Nu ikväll ser jag kanske på Live Earth eller nått annat, Mando Diao spelar typ 21.20 tror jag. Inget fan men de är ju ändå från Sverige :-)

Ha en trevlig kväll!

Update:
Angående om de skulle visa Madonna istället för Mando Diao tror jag faktiskt att det blir Mando Diao vi får se. Mando Diao spelar som sagt 21.20 (enligt MSN) och Madonna ska sjunga 22.50 enligt MSNs program.

London:
14.30 Genesis
16.00 Damien Rice & David Gray
17.15 Black Eyed Peas
17.35 John Legend
17.45 Duran Duran
18.45 Bloc Party
19.35 Keane
20.00 Metallica
20.30 Spinal Tap (Med Ricky Gervais som gäst)
20.55 James Blunt
21.20 Beastie Boys
21.50 Pussycat Dolls
22.20 Foo Fighters
22.50 Madonna
Hamburg:
14.00 Shakira
14.40 Snoop Dogg
18.50 Enrique Iglesias
21.20 Mando Diao
22.10 Chris Cornell
22.40 Yusuf Islam
New York:
20.40 KT Tunstall
21.20 Keith Urban
21.48 Ludacris
22.38 Fall Out Boy
23.02 Akon
00.28 Alicia Keys
02.00 Kanye West
02.28 Bon Jovi
03.00 Smashing Pumpkins
03.34 Roger Waters
04.08 The Police

Rio de Janeiro:
23.15 Pharrell Williams
00.35 Macy Gray
02.00 Lenny Kravitz

Update 2: Live Earth var inte mycket att hurra över enligt mig. Men men, eventuellt visar de Mando Diao senare eller inte alls, skulle inte förvåna mig.

Snott en lista: Antingen eller

Scarf eller Turban: Ingen tvekan, jag kan helt enkelt inte ha turban! Eller när man har duschat men inte offenligt :P Scarfen är en snygg och lättburen accessoar.

Hög klack eller Ballerina: Är jag tvungen att välja blir det ballerina, fastän det är rätt uttjattat.

H&M eller Zara: H&M har nog mer variation. Zara har snygga t-shirts men annars hittar jag nästan inget där, så H&M.

Kroppsnära eller A-linjeformat: A-linje känns så uttjattat det med, fast helst något som sitter lite lagom löst, men inte a-linje. Så av de två alternativen blir det faktiskt kroppsnära.

Stuprör eller Vida jeans: Stuprör känns snyggare, men vida jeans i all ära på rätt person :-) 

Pyton eller Leopard: Gillar inget men leopard är lite snyggare.

Modeblogg eller Modemagasin: Modemagasin är faktiskt mysigare :-) Men modebloggar är snabbare med trenderna!

Baddräkt eller Bikini: Fast baddräkt i badhus, då funkar det helt enkelt inte med bikini, men för det mesta är det bikini som gäller.

Svart eller Vitt: Svart är inte riktigt min grej så det blir väl vitt :P

Uppsatt eller Utsläppt: Det är på något sätt lättare att ha det uppsatt, fastän utsläppt är fint det också.

Guldmetallic eller Silvermetallic: Silver känns fräschare

Lack eller Läder: Ojojoj, här var det absolut INGEN tvekan ;)

Modette eller Elle: Har tyvärr aldrig läst Modette, så det blir Elle, fast Modette verkar bättre

Leggings eller Barbent: Har även svårt för leggins om det skulle vara kyligare ute, då blir det hellre långbyxor. Helklart barbent framför leggins!

Kommer tyvärr inte ihåg varifrån jag hittade listan, men den finns lite varstans så ;-)

Den är min!

image268


Den här väskan har jag kollat på länge. Snygg modell, tyvärr är det syntet men man kan inte få allt :) Priset var 179kr och jag vet inte riktigt men jag har alltid tvekat, men idag slog jag till! Helt galet snygg, och min första svarta väska faktiskt. Är ganska säker på att jag hade ångrat mig om jag inte hade köpt den. Hur nöjd som helst :) Dessutom, snyggt foder! Från Indiska.

...På fredag?

image267

T-shirt Gina Tricot
Jeans Lee
Skinnväska Friis & Co


Metallic och skor

Lipsy Metalic Full Mini Skirt



Den här metallickjolen från Asos har ju synts tydligt på senaste tiden, och många som har skrivit om den har tyckt att den är ovanligt snygg för att vara Asos. Jag tycker inte att den är speciellt snygg, dessvärre.

Enligt mig: Hypat



Och då kommer vi till ännu ett aktuellt ämne; Mary-Kates, ja vad ska vi kalla det, knähöga nätsandaler som synts väldigt mycket. Inte speciellt snygga, men samtidigt, detta får man väl inte missa?

Enligt mig: Överaktuellt

Vad tycker du; har sakerna synts för mycket utan att vara värda det eller är det helt enkelt något som INGEN får missa?

Höst på Indiska

Under vecka 27 ska Indiskas höstnyheter börja landa i butikerna. I utbudet finns även denna underbara kläning. Indiska presenterar sin nya höstkollektion såhär
"Vi bejakar vårt ursprung och förvalta vårt etniska arv på ett tidsenligt sätt. Till hösten har vi satsat på en modern, bohémisk stil." Jag tycker att det låter jättespännande med en etnisk och bohemisk trend, är väldigt nyfiken :)



Denna klänning kommer kosta 349 kr och heter Fiffi, ett gammalt smeknamn på mej faktiskt ;) Haha...

Fantasilös Foffe

Jag har fått en period bloggtorka känner jag. Men imorgon kommer i alla fall ett nytt "Hypat och överaktuellt" :)

Jag har tyvärr lite bloggtorka på det området också men två ämnen är i alla fall klara. Och det går så fort i bloggvärlden så kanske hinner något bli hypat till imorgon?


Let the sun shine!

Jag vill ha sol! Vart har sommaren tagit vägen?


Scarlett Johanssons look

JET SET photo | Scarlett Johansson


Kändisoutfits brukar inte vara särkilt inspirerande för mig men jag bara älskar det här! Klänningen är hur snygg som helst passar alldeles utmärkt till väskan. Solglasögonen gör det där lilla extra, och Scarlett är ju lika strålande som alltid! Slappt men samtidigt piffigt :)

Lista: Den perfekta basen?

Tagen av Felicias Style :)

KLÄDER:
Vita ribbade linnen[x] [x] [  ]
Svart ribbat linne[  ]
Svart,mjuk kofta[x]
Vit kofta[  ]
Beige/grå kofta[  ]
Svart tunn långärmad[  ]
Vit tunn långärmad[  ]
V-ringade tröjor m. långa ärmar(vit/grå/svart)[x] [  ] [  ]
Ljusa stuprörsjeans alt. raka[  ]
Blå stuprörsjeans alt. raka[x]
Svarta byxor/jeans[x]
Jeanskjol[x]
Svart kjo[x]
1 trenchcoat[  ]
1 kappa/täckjacka[x]

SKOR:
1 par joggingskor[x]
1 par svarta ballerinor/flats[x]
1 par tygskor(vita/blå/svarta)[  ]
1 par flats valfri färg[  ]
1 par vinterstövlar(bruna/svarta)[x]

SMINK:
Rouge[x]
Concealer[x]
Ljus ögonskugga[x]
Läppbalsam[x] [x]

ACCESOARER:
1 par enkla örhängen[x]
1 halsband med liten berlock du alltid har(nästan)[x]
1 sjal/halsduk i enkel färg(vi/svart/beige)[x]
Handskar/vantar[x]

Bra att se över vad man ska satsa på på rean! För min del verkar långärmade tröjor i klassiska färger vara en bra investering, samt lite koftor och linnen :) Basplagg helt enkelt!

Höst på Ellos

image265

Ellos har mycket fint som väntar i höst!

Lång stickad tröja i härliga höstfärger 399 kr
Snygg partyväska med lång axelrem 129 kr
En fin mössa värmer gott på hösten 79, 50 kr
Ett par läckra, lila pumps 249 kr
Och som en sista touch, ett par solbrillor 99kr

Detta var egentligen inte menat som en outfit men ta det som det, om ni har lust :) Alltihop går på 955, 50 kr

Det verkar som så

Hejhej!

Det verkar som att det är dags att ta fram en bok för jag har inget vettigare för mig. Dessutom, lite mer information om den nya kategorin; det är meningen att den skall uppdateras varje måndag och fredag med nya plagg, bilder eller händelser som det snackas oavbrutet om.

Vad gör ni idag?

Baksugen!

Åh vad jag är sugen på att baka! Skulle gärna göra de här goda kakorna igen men är tevksam på att jag har det jag behöver. Någonting vill jag ha, innan Sommartorpet!

Batik, kopior och paraplyn



Det har verkligen varit svårt att missa de här batikväskorna från Miu Miu på senaste tiden. Och inte blev det direkt svårare att få syn på sen man såg
Mary-Kate bärandes på en. De har sin charm och är lite sådär fulsnygga, men egentligen. Det har ju skrivits nästan lite för mycket om de. Är de bara hypade eller överaktuella?

Enligt mig: Både hypat och överaktuellt :)

image264


Kyss Johanna har fått massa uppmärksamhet, inte minst för KJL-smycken, sen sina jordgubbsklockor och nu med CC Skye kopiorna. Men är armbanden i grund och botten..snygga? Eller är de bara lite konstiga och annorlunda. De kanske är rent av det snyggaste som designats!? Alla har olika uppfattningar om kopior, det vet vi ju.

Enligt mig: Överaktuellt

image1152


Den här bilden. För mig säger den ingenting, jag vet inte. Men jag tror nog att det mest beror på att jag inte är ett Olsen-fan. Men ett vinnande leende, är ju alltid ett vinnande leende. Och då är det en vinnande bild, eller?

Enligt mig: Hypat

Och nu blev allt detta hypade och överaktuella ännu mer hypat och överaktuellt eftersom det synts i en blogg till :) Vad tycker du; hypat eller överaktuellt?

Ny kategori - hypat och överaktuellt!

Nu startar jag en ny kategori som en liten chansning, vi får väl se hur det blir. Den heter i alla fall Hypat och överaktuellt där man diskuterar vad som syns på var och varannan modeblogg och blogg just nu! En bild, en väska eller något annat. Vi får helt enkelt avgöra om det är hypat, om det verkligen är så fantastiskt som alla säger eller överaktuellt, något alla bara måste känna till. Hoppas ni ska gilla den nya kategorin :)

Nu kom solen tillbaka!

Och så går man ut och får huvudvärk. Antar att det är solsting. Jaja, solen är i alla fall tillbaka, idag :) Vi får väl se hur det håller i sig...

...På söndag?

image263

Svart, oversize t-shirt Gina Tricot
Svart kofta med guldknappar Vero Moda
Caprijeans Lindex
Halsband med "hajtand"-berlock I.Me.My

Armband i skinn

Fint stelt vitt armband i skinn


Kyss Johanna får in godbitar hela tiden och jag gillar detta armbandet i skinn. Snyggt till brännan, i vitt och guld :) Detta blir dagens kanon!