Beachvolleyboll!

Godmorgon!

Uppe tidigt utan någon direkt anledning, som jag brukar. Har varit några dagar i Skåne så det är därför jag inte har skrivit. Idag skall jag och en kompis testa på beachvolleyboll, många veckor är det! Men man får väl gå så länge man tycker att det är roligt. :) Haha, vi är både nybörjare men vi tycker att det är kul iaf. Skönt också med aktiviteter utan åldersgräns, ibland är man precis för gammal. :P

Ha en skön måndag! /Foffe


Ny kamera

Hej!

Har varit ett litet uppehåll p g a att jag inte har varit helt på topp. Har haft lite huvudvärk och lite halsont, har det fortfarande.
Idag fick jag Hemmets Veckotidning i brevlådan. Trevligt med lite härligt novelläsning i sommarvädret, som består av regn och grå himmel. Inte för att det egentligen behövs med tanke på alla böcker som ligger och väntar på att bli lästa, men ändå. :) Korsord och recept. Lite inspiration. Framför allt tidfördriv, kanske. :) Fick även hem från Yves Rocher som tycker att det är dags för mig att beställa något nytt. Njaa, varför inte? Vi får se! :) Den viktigaste nyheten är väl egentligen att jag äntligen har fått en ny kamera. En rosa, härlig, liten godsak som kommer användas mycket de kommande åren. Hoppas på att den blir en lika kär vän som min förra som jag haft i ungefär fyra år nu och är rostig, trasig och trött nu. Haha!



Ha en fortsatt bra kväll!

Sommarlov!

Hej!

Igår hade jag skolavsluting, och tro det eller ej, men jag valde t-shirten och shortsen! :) Men jag kände mig uppklädd ändå! Mycket tror jag tack vare mina jättesnygga gladiatorsandaler, min Friis Company väska och mitt svarta Cocoo-armband. Och jag var faktiskt inte den enda som valt en lite mer avslappnad stil, det var en hel del med shorts och topp!

Jahapp, igår kollade jag även på Sverigematchen på TV. Jätteroligt att de vann! Jag älskar ju fotboll, nu mest att titta, men fotbollen var ju också mitt liv för flera år sedan i många år. Visst saknar jag det ibland, men det duger att heja. ;) Som sagt, kul för Sverige.

Idag har jag inget alls för mig. Får se vad jag skall göra. Surfa runt och kolla på TV, tror jag. :) Ha det gott!


Måste bara lägga in en bild på detta helt fantastiska armband! En annan,
Kenza, hade ju turen att få detta hemskickat. Först ett grönt och blått och jag tänkte direkt "Ett sånt i rosa och jag är kär!" och nu har hon fått ett sånt här också, och ett vitt! :) Det rosa kostar 99 kr på Accessora. Vet inte vad frakten ligger på men det kan man ju kolla upp. Verkligen snyggt!

Update: Frakten är på 39 kr.

...På söndag?



Idag myser jag runt i min rosa klänning från Gina Tricot

Färgat ögonfransarna

Hej!

Har just färgat ögonfransarna, bra när man vill vara sommarfräsch utan kletig mascara. Känns lättare och bekvämare! Plus för att man slipper bli helt svart runt ögonen i fall man kliar sig i ögat. ;) Blev kanske inte jättemycket resultat, men helt okej.


...På lördag?



Blåvittrandigt linne
Shorts Vero Moda
Väska Kårlins
Guldiga skor Din sko

Morgonsol

Hej!

Nu har det mesta av morgonen gått men jag skall ändå sätta mig ute en stund, läsa, lösa korsord eller bara njuta av luften. För sen blir det så varmt att det knappt går att vistas ute förrän sent på kvällen. Nej, nu skall jag bege mig ut till altanen! Annars är detta en dag utan planer för min del.

/Foffe

...På fredag?

Kvällens outfit:



T-shirt H&M
Jeanskjol Vero Moda
Pärlhalsband Gina Tricot
Väska Vintage
Svarta kilklackar Rohde

Jag hade en mycket bra kväll och åt en pastarätt med kyckling och dijonsenapsås och till efterrätt en mumsig pannacotta. :) Toppen! Hoppas att ni har haft det lika bra. :)

Ögon kan säga så mycket



Gillar egentligen inte ögonbilder. Brukar vara så överretuscherade och konstiga men här har ni en enkel ögonbild. Med klumpig mascara och allt. :-) Tänkte egentligen lägga upp något mer somrigt, men det får bli en annan gång. Vad ser ni i mina ögon?

Restaurangmiddag

Hej!

Ska snart iväg och äta på restaurang, mysigt. :) Tänkte även fota dagens, eller snarare kvällens outfit. Vet dock inte om jag postar den innan eller efter jag har ätit. Annars har jag mest slappat idag och haft det gott. Har ni gjort nått kul?

/Foffe

Korta shorts



H&M inspirerar som vanligt, eller var säger ni om de här snygga shortsen? Korta, ja, men det är ju sommar! :) Tycker att de är fina att kombinera med allt möjligt. Antingen något mönstrat som på bilden eller till något väldigt enkelt. Snygga och annorlunda. :)

Solbrillorna



Från en ny plåtning med Mary-Kate Olsen från Elle.com kunde jag se att hon bar solbrillorna som jag totalt förälskat mig i sen jag såg de på Agyness Deyn. Jag älskar dem! De är så snygga verkligen! Jag tycker att både Mary-Kate och Agyness har jättesnygga exempel på hur man skall bära och matcha brillorna. Vet ni var man hittar några liknande? I like!

Sista riktiga skoldagen

Hej på er!

Idag mår jag finemang! :) Är så glad att vara hemma efter sista skoldagen. Massa utvärderingar, precis som förra året. Lite tröttsamt men men. Allt har gått bra men på slutet var det ju dags att få med sig allt hem (som man haft i skåpet). Jobbigt! Det är verkligen stekhett ute! Jag tog med mig allt, hade tre väskor. Det var varmt, jag hade skoskav och det gick inte buss efter pendeln så jag fick gå hela vägen. Jippie! ;) Men nu när jag är hemma är det bara så skönt!

Ha det toppen /Foffe

...På onsdag?



Vitt ribbat linne H&M
Jeansshorts Dice Denim
Svarta skinnmockasiner Tamaris
Väska H&M

Idag har jag vart och badat och snart skall jag äta hamburgare. :) Ha det bra!

Coola klockor



Klockan har ju verkligen blivit en trendig och viktig modedetalj på senaste tiden, och än har jag inte fallit för de herrklockeliknande typerna. Dock gillar jag roliga, speciella och lekfulla klockor i knasiga färger som de här från
Cocoo! En snygg och praktisk accessoar, helt i min smak! :) Själv skulle jag nog välja den rosa. Eller den slivriga. Eller kanske den turkosblåa? 145 kr får man ge för dem. :) Vilken färg gillar du bäst?

Sena inlägg

Hej på er!

De två senaste inläggen postade jag igår, men inga ville visa sig på bloggen förrän idag. Jahapp, så var det med det. :) Idag har jag varit hos tandläkaren, på Apoteket och köpt lite grejer. Och så har jag njutit av solen, det är så varmt! Borde nog göra lite läxor men innan dess skall jag kolla lite på nätet och definitivt ta något att dricka. :)

Ha det gott /Foffe

Sommarshopping!



Nu har jag shoppat massvis inom loppet av tre dagar! Puh! Men det är väl kanske bra ändå, för på sommarlovet spenderar man inte så mycket tid i köpcenter. ;)

1. Här har vi tunikan jag köpte idag på Gina Tricot för 129 kr. Jag älskar färgerna och tycker att den passar finfint på stranden och i sommar! Men frågan är, är den skolavslutningsmaterial? Mjo, den är ju väldigt fin! :) Vad tycker ni?

2. Här har vi min andra kandidat till skolavslutningen, en enkel men väldigt snygg t-shirt! Antingen till svarta eller beiga shorts. Eller kanske jeanskjol? Föll direkt för det underbara, fina glittertrycket och budskapet. :) 99 kr, även denna från Gina Tricot. ;)

3. I love pink linnet som jag visade igår i Dagens outfit. Lite oversize och är snyggt till capri, shorts, kjol. Ja, lite allt möjligt i sommar. Jag fick det för 49 kr på Gina Tricots rea.

4. Diadem i klassiska färger och varianter från Glitter.

5. Dessa örhängen köpte jag också idag, lite vackert pärlemoskimrande. Passar fint till tunikan. :)

6. Och slutligen bikiniunderdelen vars färg var svår att fånga på kort. 129 kr från Lindex.

Ni får gärna komma med förslag och idéer redan nu till den ultimata solavslutningsutstyrlsen! :)

Skolavslutningstunikan?

Hej!

Jag kollade på Indiska idag och såg den gula klänningen direkt, tänkte direkt "Åh vad fin den var!", tog åt mig några storlekar och sprang in i provrummet. Där blev jag dock lite tveksam. Som jag skrev tidigare är gult inte riktigt min färg, och det fick jag bekräftat åter en gång. Jag var väldigt lik en ostbåge och modellen var inte riktigt som jag ville. Nja, den blev det inte. Efter en del vandrande in och ut ur Gina Tricot köpte jag tillslut en tunika där. Ganska kort i blå/grön/turkos/vita/gråa-toner. Riktigt somrig och härlig! Frågan är om den är för mycket strand och sol för en skolavslutning eller om jag skall köra på den? Eller så har jag ju min snygga t-shirt från Gina Tricot, den till shorts är ju faktiskt också snyggt. Bilder kommer! Och jag tror att jag kommer få be er om lite råd, hehe. :)

Studiedag

Godmorgon!

Idag har jag studiedag och jag vet inte riktigt vad jag skall göra, möjligtvis gå ut och njuta i det vackra vädret. Kanske fortsätta läsa min bok.. :) Vi får se!

Jag hoppas att ni alla får en bra måndag! :) /Foffe

Våriga kändisar

ASHLEY OLSEN photo | Ashley OlsenBEYONCÉ photo | Beyonce Knowles

Bilder:
People

Här ovan har vi tre riktigt inspirerande outfits! Emma Roberts bär upp den blommiga lång klänning-trenden jättebra tycker jag. Klänningen passar verkligen hennes mörka hår! Ashley Olsen är inte en tjej vars stil jag brukar gilla men den här utstyrseln är enligt alla min regler verkligen. Ledigt och snyggt i klassiska färger. Tycker att hon ser riktigt fräsch ut! Ashlee Simpson bär en jättefin vardagsinspirerande outfit och bjuder dessutom på ett härligt leende! Också här gråa och svarta toner som rundas av snyggt med blåa stuprör och röda skor. Sedan gillar jag också en enkel vit, somrig outfit från Beyonce.

Vilken outfit gillar du bäst?


Yellow Dress



Jag kan inte släppa det här med en fin klänning till skolavslutningen, så jag surfar runt lite just nu. Den här från Indiska var ju söt, såg den dock inte i butik igår. Gult känns inte riktigt som min färg men med det svaga mönstret tycker jag att det var väldigt fint. 149 kr kostade denna. :)

...På söndag?



Linne Gina Tricot (nyinköpt reafynd)
Shorts Vero Moda
Halsband Gina Tricot
Väska Kårlins
Rosa flipflops FireFly

Det blev ingen tripp till havet, har dock köpt nya solsängar där jag spenderat mycket av dagen. När jag var iväg gick jag in i en liten affär som jag inte vart i innan. Cassels hette den. Först tyckte jag den verkade lite, nja hur skall jag säga, inte min smak direkt. Men längre fanns det Vero Moda-kläder! Jag blev glatt öevrraskad efter besvikelsen när de typ har stängt ner alla där jag bor i alla fall. De har ersatts av Rut m.fl. som inte är så rolig. Men, nu vet jag var jag kan köpa sådant. :)

Ha en bra kväll!

Fynda sommarkläder!



Ni har säkert redan märkt at ett flertal webbutiker rear ut sina sommarplagg, ungefär nu. Och det är ju nu sommaren börjar komma, så varför inte fynda något från säsongen? Här över ser ni några av mina favoriter från H&M. :)

Inte långt kvar

Hallå i sommarsolen!

För visst kan man kalla detta sommar? Har badat två dagar i rad och det är verkligen för härligt, hoppas bara att detta håller i sig hela sommaren så att det inte blir som förra...
Igår var jag och shoppade (trots det fina vädret) men bara en snabbis. Var på jakt efter en skolavslutningsklänning. Kollade på Lindex men en av de jag lagt ut här på hemsidan fanns bara i fel storlekar. På H&M hade de inte heller något speciellt, och det som var snyggt var också fel storlek såklart. Jag kikade också in på Indiska och MQ men nej, där fanns inte heller den ultimata klänningen! Har ni tips på några bra affärer? Får kanske knalla ner till storstaden nästa helg i så fall. :p
Med mig hem fick jag lite smått och gott. En brun bikiniunderdel som jag skall ha till min överdel som jag köpte för ungefär ett år sen. Tänkte inte på att köpa någon underdel då eftersom jag ändå skulle ha shorts så jag kunde ta vilken som helst. Men nu har jag hittade en! Kanske inte den snyggaste i hela världshistoren, men den är okej. :)
Och så köpte jag fyra diadem på Glitter. Kan låta onödigt, men är det något jag använder så är det diadem. Det blev ett rött, lite bredare. Ett svart och ett grått. Och ett med pärlor! Jag var noga med att känna efter så att de var relativt bekväma och det var faktiskt alla. På Gina Tricot (min hat-älsklingsaffär) hittade jag såklart kanske tre t-shirts som bara skrek efter mig, haha. :) Men jag tog en som jag föll lite extra för, och ett linne som jag hittade på rea. Ska kanske posta bilder på rubbet? ;)

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men ut någonstans i alla fall! Kanske till havet? För övrigt måste jag bara påminna om att den ständiga bloggtorkan beror på tidsbrist. Men nu är det inte lång tid kvar på skolan, plus att den här sista veckan och dagarna är det inte speciellt mycket så jag kan nog snart börja blogga som vanligt igen! :)

Ha en bra dag /Foffe